Перейти до змісту

2.04, 14:00 - мирний протест проти призначення Швидкого

Самооборона Луцька

Рекомендовані повідомлення

пишуть, що новий керівник Шпига П.П.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПП - це приватне підприємство?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдемо з Києва, був в Авакова. Попрощались з Швидким. Вітайте Шпигу П.П.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новацією в її роботі комісії стала активна участь громадських активістів. Кілька представників волинської громади також приїхали до Міністерства внутрішніх справ. Вони підтримали кандидатуру Петра Шпиги, який очолює відділ по боротьбі з торгівлею людьми та злочинами проти моралі УМВС України у Волинській області. Його кандидатура успішно пройшла громадські слухання у Луцьку. Натомість на думку членів комісії МВС міліцію Волині мав би очолювати генерал Віктор Швидкий, в якого чомусь не склалися стосунки з волинською громадою та частиною ветеранів ОВС. Отож керівник МВС Арсен Аваков та його підлеглі прислухалися до думки громади. Посаду вирішили віддати Петру Шпизі. До речі, він наймолодший із кандидатів та єдиний серед претендентів волинянин.

Волинська міліція таки отримає нового начальника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодці. Отак би ще по всіх регіонах начальників назначали тільки після одобрення громадою.

І трохи вбік від основного.

Пора вже валютникам брати патент і ті 300 дол в місяць , що йшли на кришу- офіційно платити в бюджет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

І що ...отримали нового начальника ? А стиль роботи той же ((( Я ще за часів Януковича і Швидкого писав заяву на видачу мені довідки про несудимість( робив довідку минулої весни). Коли я прийшов в відповідний кабінет і написав заяву, мене запитали за який час я хочу отримати довідку, бо від цього залежить її вартість. Та навівши закон України та пригрозивши прокуратурою, мені видали довідку за 3 дні .

І тут прийшла "нова банда".

Я сьогодні 24 квітня ходив знову за потребою робити довідку про несудимість...скажу чесно, дуже надіявся що все змінилось ...змінились люди ...

І що я бачу ...З мене знову хочуть грошей, або пропонують довідку отримати через декілька місяців ... Працівниці ( чорнява дівчина ) розказую що є такий закон, в якому вказано що довідка безкоштовна і прошу назватись, її і прізвище її безпосереднього керівника ...Вона дані не повідомила ...відмовилась...Хоча є держслужбовцьом. І тут терміни вже змінюються на до 10 днів ...

Но скажіть будь-ласка люди ...кого на кого ми міняєм, якщо нові менти кормляться з старих кормушок ...Мене це просто обурює...

Вони напевне думають що їх чуть не спалили в тому приміщенні, бо вони були за колишню владу ? Ні , тому що вони самі вже просто прогнили...і народ це дістало ...

І велике в мене прохання до всіх, не платіть за довідку про несудимість - вона безплатна.

Хоча як воно не сумно - люди платять, при мені жіночка принесла квитанцію як підтвердження її проплати ((( Сумно ... Боротись проти системи треба далі ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що ...отримали нового начальника ?

А стиль роботи той же ((( Я ще за часів Януковича і Швидкого писав заяву на видачу мені довідки про несудимість( робив довідку минулої весни). Коли я прийшов в відповідний кабінет і написав заяву, мене запитали за який час я хочу отримати довідку, бо від цього залежить її вартість. Та навівши закон України та пригрозивши прокуратурою, мені видали довідку за 3 дні .

Я сьогодні 24 квітня ходив знову за потребою робити довідку про несудимість...скажу чесно, дуже надіявся що все змінилось ...змінились люди ...

І що я бачу ...З мене знову хочуть грошей, або пропонують довідку отримати через декілька місяців ... Працівниці ( чорнява дівчина ) розказую що є такий закон, в якому вказано що довідка безкоштовна і прошу назватись, її і прізвище її безпосереднього керівника ...Вона дані не повідомила ...відмовилась...Хоча є держслужбовцьом. І тут терміни вже змінюються на до 10 днів ...

Но скажіть будь-ласка люди ...кого на кого ми міняєм, якщо нові менти кормляться з старих кормушок ...Мене це просто обурює...

Вони напевне думають що їх чуть не спалили в тому приміщенні, бо вони були за колишню владу ? Ні , тому що вони самі вже просто прогнили...і народ це дістало ...

І велике в мене прохання до всіх, не платіть за довідку про несудимість - вона безплатна.

Хоча як воно не сумно - люди платять, при мені жіночка принесла квитанцію як підтвердження її проплати ((( Сумно ... Боротись проти системи треба далі ...

Влада нова, методи старі.... Цікаво. а як би зробити запис( по можливості відео) бесіди з тією працівницею і керівникові МВС в луцьку показати? Як думаєте, спрацювало б?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що ...отримали нового начальника ?

А стиль роботи той же ((( Я ще за часів Януковича і Швидкого писав заяву на видачу мені довідки про несудимість( робив довідку минулої весни). Коли я прийшов в відповідний кабінет і написав заяву, мене запитали за який час я хочу отримати довідку, бо від цього залежить її вартість. Та навівши закон України та пригрозивши прокуратурою, мені видали довідку за 3 дні .

Влада нова, методи старі.... Цікаво. а як би зробити запис( по можливості відео) бесіди з тією працівницею і керівникові МВС в луцьку показати? Як думаєте, спрацювало б?

Не впевнений , вони згадують про закони тільки коли нагадуєш, що є ще прокуратура і можна написати заяву. На мою думку винна навіть не безпосередньо дівчина, а її керівник який дав їй цю вказівку. А вона лише виконавець ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шпига час від часу виступає на Театральному. Йому прямо там можна задати це запитання. Думаю розрулиться миттєво. Підключимо люстраційний кабінет і чорнява дівчинка знайде собі іншу роботу:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шпига час від часу виступає на Театральному. Йому прямо там можна задати це запитання. Думаю розрулиться миттєво. Підключимо люстраційний кабінет і чорнява дівчинка знайде собі іншу роботу :)

проблема ж не в дівчині)

чи ти вважаєш що вона цим всім керує?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проблема ж не в дівчині)
та я знаю, в Януковичу:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...