Перейти до змісту

ШТУРМ Верховної Ради 27.03.14

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Я не знаю, радіти чи плакати. З одного боку я горжусь за мій народ, бо ми таки вийшли і показали свою позицію. З іншого - я в шоці, що зараз, коли на території нашої держави ворожі війська, коли у нас уже відбирають частину території, ми найбільше переживаємо за картинку на російському ТБ, А коли москаль з автоматом бігатиме під вікнами, ми боятимемось не розмовляти російською, щоб нас бува не запідозрили у неприязні до братського народу? Чи вивісимо російський прапор, щоб вони розуміли, що ми звичайно ж кістьми ляжемо за нашу свободу, але ми ні-ні, не хочемо війни? Люди, ви з глузду поїхали?

Як ви збираєтесь захищати Батьківщину, якщо ви сците, що про вас щось не так покаже пропаганда, сутність якої полягає в тому, щоб показувати про вас щось не те?

Як на мене, хай хоч на вилах винесуть ту всю Верховну Раду, я вірю, що основа моєї нації — вільний, працьовитий, чесний, розумний і мирний народ. І що б там хто не думав про нас зараз, час усе розставить на свої місця. А якщо перейматись за таке, то не буде що розставляти, не буде України.

Я розумію, що нам важлива підтримка світу, Європи. Але поки там висловлюють занепокоєння, ми боємося відстоювати свої законні права і свободи. Законні не тільки відповідно до міжнародного права, а й згідно із законами честі, справедливості і моралі.

Тому я вас благаю: витріть нарешті шмарклі і не ганьбіть нашу націю переживаннями за думку Європи чи російського глядача, який не хоче, не може чи боїться підняти сраку і сказати владі, що вона не права. Бачте, яка великодушна у нас нація, навіть власна держава так не печеться за своїх громадян, як ми за ворогів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

А якщо поставити міністром Яроша, а завтра когось вбють, так як вчора вбили серед білого дня бувшого голову Миргородської міськради(вбили люди дуже схожі на ПС) - то теж почнеш волати ,.Яроша геть,,?

Ти або не думаєш наперід, або маєш якийсь інтерес.

Так це збоку виглядає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію, в свій час уна-унсо могло воювати в Чечні, а зараз замість того щоб стояти на кордоні, займаються політикою й бізнесом, як на мене це типові бюрократи бандити й злодії.

Якщо правий сектор такий крутий "решала" чому до тепер не в Буратіно, всі знають як воно стороїлося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо поставити міністром Яроша, а завтра когось вбють, так як вчора вбили серед білого дня бувшого голову Миргородської міськради(вбили люди дуже схожі на ПС) - то теж почнеш волати ,.Яроша геть,,?

в ситуації аналогічній з Білим - пофіг на прізвище міністра. у відставку й обєктивне розслідування, але це так у всяких сраних європах. у нас же міністр священна корова...

Ти або не думаєш наперід, або маєш якийсь інтерес.

та ні, просто у тебе совок в голові...

Так це збоку виглядає.

не так це виглядає, просто тебе особисто це не влаштовує. яка твоя причина я не знаю й знати не хочу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не знаю й знати не хочу.

Я

не так це виглядає, просто тебе особисто це не влаштовує. яка твоя причина я не знаю й знати не хочу...

дійсно, як же взнаєш,як це виглядає збоку- коли нічого ,відмінного від своєї думки і не хочеш знати.

А я не хочу, щоб мені всяке бидло, прикриваючись ,,Україна понад усе,, тикало автомата і розказувало,як мені жити.І нас таких більшість, хочеш ти це знати, чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я не хочу, щоб мені всяке бидло, прикриваючись ,,Україна понад усе,, тикало автомата і розказувало,як мені жити.

Це було?

Чи так, на перед пересравлякався?

А може хочеться, щоб бидло було в пагонах і було легітимним в очах пукіна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я не хочу, щоб мені всяке бидло, прикриваючись ,,Україна понад усе,, тикало автомата і розказувало,як мені жити

й що часто до тебе такі приходили? :_07: :_07: :_07:

а ще кажуть, що російські канали відключили, знову збрехали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не знаю й знати не хочу.

Я

дійсно, як же взнаєш,як це виглядає збоку- коли нічого ,відмінного від своєї думки і не хочеш знати.

А я не хочу, щоб мені всяке бидло, прикриваючись ,,Україна понад усе,, тикало автомата і розказувало,як мені жити.І нас таких більшість, хочеш ти це знати, чи ні.

Nokianзі всією повагою до тебе - чого ті, в кого "тикали" автоматом чи просто хамили , не пішли в той самий штаб чи ПС, чи Самооборони і не розібрались з тими ушльопками до кінця? :_02: Ти промовчиш, я промовчу , а ті хто це робить, звикнуть що так і має бути.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ж за Україну , де ніхто нікого не має боятися? Чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ж за Україну , де ніхто нікого не має боятися? Чи не так?

Кажу не про страх перед недоробками, а про відстоювання правди. Ти ж за справедливу Україну? Зло МАЄ бути покарано, бо нема зла малого чи великого, є наше, моє, твоє чи будь кого, мовчазне "одобрямс". Те, що ми промовчали, дали привід комусь вважати себе "надлюдиною" зі зброєю.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого ті, в кого "тикали" автоматом чи просто хамили , не пішли в той самий штаб чи ПС, чи Самооборони і не розібрались з тими ушльопками до кінця? Ти промовчиш, я промовчу , а ті хто це робить, звикнуть що так і має бути.

Я ж не можу заставити тих людей йти розбиратися.Пресують або тих , хто має рильце в пушку, або тих, хто всього боїться.Гопники ж психологи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо правий сектор такий крутий "решала" чому до тепер не в Буратіно, всі знають як воно стороїлося

може їх там Козюрка підгодовує?

SOAD діло каже, пора луцькому ПСу братися за реальні справи, а не кашу лопати цілий день в Просвіті і з дівчатами з психологічної підтримки ляси точити

Народ вимагає штурму Буратіно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого ті, в кого "тикали" автоматом чи просто хамили , не пішли в той самий штаб чи ПС, чи Самооборони і не розібрались з тими ушльопками до кінця? Ти промовчиш, я промовчу , а ті хто це робить, звикнуть що так і має бути.

Я ж не можу заставити тих людей йти розбиратися.Пресують або тих , хто має рильце в пушку, або тих, хто всього боїться.Гопники ж психологи.

Ото ж бо :_02: Україна починається не з когось, а безпосередньо з мене. Як що я не буду відстоювати свої інтереси, то точно ніколи не буду відстоювати інтереси України.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію, в свій час уна-унсо могло воювати в Чечні, а зараз замість того щоб стояти на кордоні, займаються політикою й бізнесом,

Бо ті що стоять на кордоні в разі чого поповнюватимуть Небесну сотню полк в перших рядах, унсовці ж в Чечні вели партизанську війну, різницю я думаю пояснювати не треба. А про злодіїв ти дарма, там багато молоді яка щойно школу позакінчувала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Borys Filatov

"ПС" пошумел и успокоился. Все ( подчеркиваю ВСЕ ) интернет-СМИ стыдливо поменяли свои заголовки в лентах новостей со "штурма" на "пикетирование".

ну як мінімум одне інтернет ЗМІне поміняло (з двох мною переглянутих). і третє. Так що то все горлопанство.

і не треба кричати що в цивілізованих країнах Європи міністри подають у відставку у таких випадках. Це брехня. Мені шкода що так стало с Білим, але він був озброєний і чинив опір. Яка там була заваруха насправді, судити важко. Але він не був пухнастий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чисто IMHO, "Правий сектор" (ПС) якась ну дуже мутна організація. Після втечі Януковича, коли схід, південь та Крим почали лякати "бандерівцями" та організовувати для них проросійські мітинги, жоден функціонер ПС не поїхав туди з своїми агітбригадами в цивільних костюмах та з краватками (а не в камуфляжі) і не пояснив тамтешньому населенню на РОСІЙСЬКІЙ мові (адже ми нею володіємо), що революція не проти російськомовних, а проти основного злодюги та корупції у всій державі.

А от побити вікна у ВР це наше все. І пофіг, що це покажуть не тільки по росТВ, а ще й на ютубі на весь світ, де далеко не всі розуміють що тут у нас робиться, а факт погрому ВР, як кажуть "брати" - на ліцо.

Зрозуміло, що Аваков ще той демократ, та все ж можна було прийти у ВР і з трибуни заявити, що міністр МВС займається не тим, чим треба. Тимошенкова Жужа приходила про маму поплакати - її пустили, пустили б і ПС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бл%дь! Одне пустоплітство. Скажу одне - більшість з тих, хто кричать про "з калашами в людей тикають" знають про ПС з російських ЗМІ, судячи з усього. НІФІГА ви не знаєте про ПС і чим вони займаються! Про окремих недоумків, що можуть прикриватись будь ким, в тому числі й ПС, і Самообороною і навіть міліцією мова не йде.

Позавчора забирав з кордону самооборонців - їм на заміну приїхав ПС - це для тих, хто на дивані з ПС воює, мол "а чого вони не тойво!".

Ще раніше забирав наших хлопців, з нарізною(!!!) зброєю патрулювали, зареєстрованою - ви їх також боїтеся? Чесно? кмд, а ти ОРВа не боїшся? В нього ружжо єсть і навіть інколи він стріляє з нього. Аааааа, він по місту з ним не ходить??? А ти Сашка Білого бачив у Ріному отак просто з калашем? На ютубі ролік є? Так а може треба було того калаша показати просто, так само як і прокурора за гастука потримать, нє? Виключаєм таке?

коли схід, південь та Крим почали лякати "бандерівцями" та організовувати для них проросійські мітинги, жоден функціонер ПС не поїхав туди з своїми агітбригадами в цивільних костюмах та з краватками (а не в камуфляжі) і не пояснив тамтешньому населенню на РОСІЙСЬКІЙ мові (адже ми нею володіємо), що революція не проти російськомовних, а проти основного злодюги та корупції у всій державі.

бл%*ь, А В РОСІЮ НЕ ТРЕБА БУЛО ПОЇХАТИ ЧАСОМ, ТАМ ПОЯСНИТИ???!!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НІФІГА ви не знаєте про ПС і чим вони займаються! Про окремих недоумків, що можуть прикриватись будь ким, в тому числі й ПС, і Самообороною і навіть міліцією мова не йде.

І де ж нам грішним та недолугим взнати цю правду?

бл%*ь, А В РОСІЮ НЕ ТРЕБА БУЛО ПОЇХАТИ ЧАСОМ, ТАМ ПОЯСНИТИ???!!!!

РОСІЯ НЕ НАША ДЕРЖАВА (НАВІТЬ ВОРОЖА НАМ), А УКРАЇНА НАША. І ВСІМ НАМ ТУТ ЖИТИ ПРИ ВСІХ НАШИХ НЕДОЛІКАХ ТА ДОСЯГНЕННЯХ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо ті що стоять на кордоні в разі чого поповнюватимуть Небесну сотню полк в перших рядах, унсовці ж в Чечні вели партизанську війну, різницю я думаю пояснювати не треба. А про злодіїв ти дарма, там багато молоді яка щойно школу позакінчувала.

Тобто люди "без мізків" яким можна байки розповісти, а вони будуть думати що то Бог сказав. с таким ПС тимпаче треба зав'язувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жоден функціонер ПС не поїхав туди з своїми агітбригадами в цивільних костюмах та з краватками (а не в камуфляжі) і не пояснив тамтешньому населенню на РОСІЙСЬКІЙ мові (адже ми нею володіємо), що революція не проти російськомовних, а проти основного злодюги та корупції у всій державі.

Біда.... Тут вже не одна сторінка списана тим, що це б розцінили як провокацію, а та кількість російської молоді, що приїхала з росії бунтувати одразу б кинулася в бій!

І потягнули б за собою ту місцеву шушару, яким тільки і дай, щоб когось побити чи вбити (Схід, він такий напічканий зеками....).

Ніхто, зрозумій, ніхто б не слухав там нікого, тим паче - представників ПС.

От якби їхні чьоткі пацанчікі приїхали б на переговори сюди - тоді б це були переговори, тому що їх би тут і пальцем ніхто не тронув!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене лише одне питання. Той, хто проти ПС напишіть будь ласка коли ви останній раз звертались за допомогою у міліцію, суд, прокуратуру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки людей, стільки й думок. В будь якому випадку маємо факти. Європа поставила умову про роззброєння, ліквідацію радикальних угруповань, для чого й була створена Національна Гвардія. Що ми без підтримки Заходу та Штатів? Загарбники зітруть в порошок. Наразі основна тема це агресія з боку Россії, а неспокій в самі Україні тільки "підливає масла в вогонь". Болить за Україну? То йдіть в Національну гвардію, ставайте на кордонеі і як тільки піде ворог - стріляйте, бо тоді вже не до дипломатії.

І ще декілька слів. Україна це не ПС і не ВР. Україна це більше 40 мільйонів населення, частина з якого хоче до Россії, частина аполітична, їй паралельно, аби війни не було. Тому, жоден не має право вирішувати за когось, потрібен компроміс, потрібно прислухатись до думки більшості. Я бажаю всім розважливості, стриманості і Божих благословінь для кожного, і неньки України в цілому! Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позавчора забирав з кордону самооборонців - їм на заміну приїхав ПС - це для тих, хто на дивані з ПС воює, мол "а чого вони не тойво!".

ПС це ж коаліція організацій, тому цілком реально, що там є адекватні і відповідальні люди. Просто наразі їх визначити візуально неможливо, а судять про організацію по самих радикальних бійцях. Думаю керівництву ПС треба було це передбачити перед виходом в велику політику. Та ж Свобода, маючи свої загони, діє набагато ювелірніше.

Ну а те, що Музичко був рекетиром і бандитом не тільки з youtub"a відомо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про окремих недоумків, що можуть прикриватись будь ким, в тому числі й ПС, і Самообороною і навіть міліцією мова не йде.

Складається враження що таких недоумків занадто багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть ПС не альтруїсти.

В кожного свої інтереси...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...