Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

Саша був як дитина, ну бігав з автоматом,

Пздц 0_о

Уті-путі, дитина з автоматом. Ну нехай, побігає і натішиться <_<

Це показове вбивство. Його могли мочканути потихому, але вирішили так, знаючи про безкарність.

Вбили показово, значить чекають на реакцію. Саша Білий не був персональним ворогом Авакова, ато просто зник би і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь

Шкода! як би там не було Сашку боялись ті,хто нас обдурює , обкрадає і.т.д , і.т.п ... нема порядку в прокуратурі Сашка заходив мордопляців надає і все тут)) Я б його і тут на Волині бувби радий бачити.. нашим суддям прокурорам парочка гарячих ,аж ніяк не була б лишніми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До тих хто його вбивав в мене довіри набагато менше, так само до тих хто давав наказ вбити. На рахунок "революція закінчилась" не гарячкуйте. Був на недільному віче на Майдані. Нічого не закінчилось. Зараз оплакують загиблих, готуються до війни з Росією, а паралельно моніторять владу, кожен закон, кожне голосування і кожне призначення, посадку. І те що вони намоніторили не дає змоги повернутись додому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я можу ходити спокійно по вулиці, знаючи, що поряд може бути якийсь "Саша Білий" з автоматом? А раптом йому не сподобається як я на нього гляну... Революції закінчилась, і зброю необхідно здати, у нас тут не дикий захід.

То тепер можна ходити і не боятись?

А як тому "соколику" не сподобається як ти на нього глянув. Практика у них вже є.

"Революція закінчилась"? Ну ну. Корупція подолана. При владі професіонали. Відмінені корупційні закони. Судять вбивць Небесної Сотні. Судді стали чесними.

Ви шановний не при владі часом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неоднозначна була постать. Але я ще більше впевнююсь що людям треба зброю на руки. Якщо він був рекетир і людей лякав, значить люди повинні мати можливість відстрілятись від нього. Міліція ж не допомогла в 90-х? Якщо це політичне замовлення, то в людини ( і в оточуючих) повинна бути зброя щоб відбитись від кілерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось кине достовірну ссилку на кримінальні його злодіяння? Бо так все поверхнево написано всюди.

А, щодо його військових подвигів, то через останні "братські" дії Росії, йому пам ятник потрібно ставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неоднозначна була постать. Але я ще більше впевнююсь що людям треба зброю на руки. Якщо він був рекетир і людей лякав, значить люди повинні мати можливість відстрілятись від нього. Міліція ж не допомогла в 90-х? Якщо це політичне замовлення, то в людини ( і в оточуючих) повинна бути зброя щоб відбитись від кілерів.

Згідний, кожний громадянин має право на захист особистого життя, життя рідних і власного майна, для мене власне, це незаперечний факт. Міліція, шановний. не допомагає і зараз, на жаль :_02: Як би не хлопці з самооборони, не відомо як би та міліція вела себе зараз. Але от відносно того, що треба мати зброю, щоб відбиватись від кілера, маю сумнів що ви змогли б це зробити :_02:. Кілер не п'яний гопник, він попереджати не буде( маю на увазі пряме значення цього слова).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Земля пухом ......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Кілер" не зовсім доречне слово, але у даному випадку схоже на замовне вбивство. Ну скажімо, зброя потрібна для забезпечення конституційного права на життя і майно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виявилось - Сашко Білий підозрювався у створенні організованого злочинного угруповання. Одним слово - цирк на дроті.

4. Криминал

После гибели Дудаева Саша вернулся в Украину. Неоднократно был обвиняем по уголовным статьям (причинение тяжких телесных повреждений, вымогательство). В 1995 году Музычко избил посетителя ривненского кафе, заведенное на него дело было прекращено. Также Музычко обвиняют в покушении на другого члена УНА-УНСО Олега Беса.

В 1999 году Музычко в составе преступной группы похитил в Ривне местного бизнесмена, требуя от него 1000 долларов США. Музычко и его сообщники удерживали и регулярно били бизнесмена, пока их в конце дня не арестовала милиция в диско-баре "Холидей". В январе 2003 года по этому делу Белый был осужден на три с половиной года заключения.

+ інфа від Г.Москаля про останні діяння Саші Білого в Рівному (крім прокуратури і облради)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю не варто ідеалізувати всіх людей причетних до революційних подій.

Якщо бандит вступає в "Правий сектор" він не перестає бути бандитом.

"Правий сектор" таких людей цікавить як індульгенція, і використовують вони його лише як прикриття свої брудних справ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виявилось - Сашко Білий підозрювався у створенні організованого злочинного угруповання. Одним слово - цирк на дроті.

4. Криминал

После гибели Дудаева Саша вернулся в Украину. Неоднократно был обвиняем по уголовным статьям (причинение тяжких телесных повреждений, вымогательство). В 1995 году Музычко избил посетителя ривненского кафе, заведенное на него дело было прекращено. Также Музычко обвиняют в покушении на другого члена УНА-УНСО Олега Беса.

В 1999 году Музычко в составе преступной группы похитил в Ривне местного бизнесмена, требуя от него 1000 долларов США. Музычко и его сообщники удерживали и регулярно били бизнесмена, пока их в конце дня не арестовала милиция в диско-баре "Холидей". В январе 2003 года по этому делу Белый был осужден на три с половиной года заключения.

+ інфа від Г.Москаля про останні діяння Саші Білого в Рівному (крім прокуратури і облради)

Тоді виникає питання- як ПС знаючи його кримінальне минуле міг поставити його координатором Правого сектору у західних областях України? На скільки мені відомо, членом правого сектору може стати людина БЕЗ кримінального минулого...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Міліція, шановний. не допомагає і зараз, на жаль :_02: Як би не хлопці з самооборони, не відомо як би та міліція вела себе зараз...

Кожен раз під час патрулювання нічного міста повторюється ситуація, коли громадяни не дуже доброзичливо проявляють своє ставлення до міліції, часом є і неадеквати у яких виникають питання до самооборони. Але загалом, ми часто виступаємо вже як захисники тієї ж міліції.

А взагалі сьогодні якийсь день нездорових вчинків, на які в мене просто немає що сказати. Зранку дізнаюсь про вбивство Музичка, щойно проскакує новина що Аваков влаштовує обшук в штабі Національної гвардії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он слишком много знал......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ніколи не був прихильником методів Музичка. Він виступав по "бєспрєдєлу" - і з тим прокурором (там також історія темна, хто б що не казав), і зі звинуваченнями його у здирництві та рекеті. Але... Якщо винен - тоді слідство і суд. Це не ідеалізм. Це, як мінімум, по закону. Навіть, враховуючи сьогоднішніх непролюстрованих суддів та міліціонерів. Не згідні - нічого не завадило б робити як по справі Павліченків робили ультрас ДК - суспільний резонанс. Але сьогоднішнє його вбивство, як на мене, це перебор. Хочу нагадати усім події кінця 90-х та початку "нульових" в Луцьку: вибух джипу братів, розстріл кримінальних авторитетів в ресторані кінотеатру "Промінь". Це те, що я одразу згадав. Пам'ятаєте, що тоді казали? Це, нібито, зробили менти, бо не могли боротись законним шляхом.

От ми і повернулись до таких самих дій. І ці люди хочуть будувати правову державу? Тьху!!! Музичко не був правий в багатьох ситуаціях, але він не заслуговував на таке. І я не сильно вірю у версії "геополітичного" штибу, що це справа рук росіян. Хоча, час покаже.

Я вже писав, що іде тиха контрреволюція. Тепер, на мою думку, випробовують ПС на міцність. А як вони себе поведуть? Якщо ПС почне мстити по чорному і знищувати когось, ось тоді і включать на повну котушку репресивну машину. І в нагоді стануть снайпери з Інститутської, і Кусюк - командир київського Беркуту, і схожі особи (до речі, в Турчинова сьогодні новий радник з оборони, з ПР -Кузьмук, мля). Так що це, як не контрреволюція?!

Тут багато можна писати і вибудовувати в логічний ряд події в Криму, спокійне життя Бойка, втечу ВФЯ і таке інше. Але мені здається, ми на порозі "грандіозного шухєра".

П.С. О, перевірив - "Cricket" на місці. "Горіла шина, палала..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдогонку. В когось є ще сумніви, що відбувається?

В Полтавской области за хранение оружия задержаны лидеры "Правого сектора"

В Полтавской области во время пикетирования местного управления Министерства внутренних дел правоохранители по подозрению в незаконном хранении оружия задержали лидеров общественного движения "Правый сектор". Об этом "Правый сектор" сообщил на своей странице "Вконтакте".

Милиция задержала, как отмечается, руководителя политического крыла "Правый сектор -Восток" Илью Киву, координатора "Правого сектора" Полтавской области Ивана Балацкого, координатора "Правого сектора" Полтавы Максима Левчука и трех их заместителей.

"Наших активистов пытаются обвинить в незаконном хранении оружия, впрочем, никакого оружия у них не изъято, а задержание основывается только на "оперативной информации", то есть только на желании милиционеров. Вместо того, чтобы вооружать населения перед угрозой российского вторжения, МВД пытается отобрать у патриотов единую их оружие - смелость", - говорится в сообщении.

Напомним, ранее политическая партия "Украинская национальная ассамблея" (УНА) и ряд общественных организаций объявили о решении создания политической партии "Правый сектор".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина була вже в наручниках - ніякого опору НІКОМУ він чинити вже неміг. Його ВБИЛИ під замовлення або через вказівку ВИСОКОГО чиновника з МВС.

На сьогоднішній день - ЖОДНОГО міліціонера не покарано за їхні безчинства і проти студентів на майдані і проти людей в грудні, січню і лютому... Ні хвалена "Самооборона" ні "Правий СЕктор" цього питання чомусь голосно не піднімають... Я думав із теперішньою владою домовилися, що вони це все тихенько зливають і нікого не будуть притягувати до відповідальності щоб не збільшувати радикалізацію суспільства... Але це вбивство і сьогоднішні події в Полтаві це всі домовленості перекреслюють...

Де покарані конкретні "Беркути/" і їх керівники за побиття студентів на Євромайдані ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В когось є ще сумніви, що відбувається?

З цього місця попрошу детальніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цього місця попрошу детальніше.

Мій пост №47
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій пост №47
Я вже писав, що іде тиха контрреволюція. Тепер, на мою думку, випробовують ПС на міцність. А як вони себе поведуть? Якщо ПС почне мстити по чорному і знищувати когось, ось тоді і включать на повну котушку репресивну машину. І в нагоді стануть снайпери з Інститутської, і Кусюк - командир київського Беркуту, і схожі особи (до речі, в Турчинова сьогодні новий радник з оборони, з ПР -Кузьмук, мля). Так що це, як не контрреволюція?!

Майдан 2.0? З російськими військами під кордоном? Походу, до цього нас і підштовхують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба брати приклад з львів'ян http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/25/7020257/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу, до цього нас і підштовхують.

Ну і я про те. Тобто, Турчинінов і Ко на сьогодні діють не на користь інтересам України.

А по темі: нехай Музичкові земля буде пухом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і я про те. Тобто, Турчинінов і Ко на сьогодні діють не на користь інтересам України.

Тоді залишається загальноукраїський референдум. За організацію може взятись та ж Самооборона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жодного арештованого вбивці, ні того що віддавав наказ, ні того хто вбивав. Натомість шість арештованих з ПС. Хто такий Аваков? Знаю що блогєр, має багато мільйонів після губернаторства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...