Перейти до змісту

Правий сектор

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

замість того аби підримати

підтримати маневичі, де до 2014 року простояв ленін, мені совість не дозволить))

але гроші за бронзу ви маєте право вимагати...

По Вашій логіці і Київ підтримати совість не дозволить, тому що там також до недавна стояв памятник вождю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь

kumanoid, я говорив про маневичі. все інше - ваші висновки))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку потрібно памятник продати і передати гроші громаді Маневич підзвітно. Вілписав Lovetstiney. Нехай місцева громада вирішує, що на його місце поставити; чув багато висловів на користь Т.Г.Шевченка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку,потрібно пам'ятник продати на лом,а гроші передати від імені маневицької громади на підсилення самооборони на кордоні у Волинській області. Шевченка потім поставим,коли скрута закінчиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво ...хтось знає яка подальша доля памятника ...або куди пішли вуручені за нього гроші ? Невже він став фантомом ціною в 250.000 грн. в той час коли народу Україні так потрібні гроші. Можливо тут є хтось з ПС...поясніть будь-ласка громаді - де памятник, або куди вклали гроші виручені за памятник ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці слова та людям в голови - було б діло

але поки що це лише слова, бо дії "інструментів самоврядування громади" теж останнім часом більше нагадують гонитву за владою

Конкретніше, будьласка. Хто? Де? Коли? Де проштрафились конкретно самооборона, ПС, автомайдан? Чи кого ви мали на увазі? Факти, будьласка, особисто вами перевірені.

Думав хоть хтось відповість.

А булатов міністр - не відловідь.Конкретна особа.Конкретна посада -ще щось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто?
ну якось по дибільному. так не буває в житті. Чувака-малолєтку посилають з бойовим пістолетом притарабанити відкрито кульок бухла через кордон Самооборони. Більше того, він чітко знаючи правила, не розвертається, а починає зариватись, грузити. До нього викликають коменданта. Чувак не придумує нічого краще як відкрито серед Києва перестріляти всіх бойовими набоями. Спочатку говорили про два трупи, потім кількість жертв не встановлена, потім що поранення незначні і одного вже відпустили. Аваков потирає руки:"я всьо правильно роблю".

Ну не буває так. Для чого стріляти по "своїх"? Чого не пуганути раз кров гаряча, а саме стріляти? І щоб всі це бачили?

дуже по мєнтовськи. сабаков рятує своє місце, методи його не хвилюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да, все так по-мєнтовськи, по-мєнтовськи, тільки білий і пухнастий ПС, що на всі сторони страждає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, ні,ні. не в якому разі то не були мєнти, вони ж одразу після того, як вбили понад сотню людей на майдані, стали зразками професійності та чесності :_07: :_07: :_07:

ось ще один орел захарченка-авакова за правопорядок турбується, замість того, щоб в тюрьмі сидіти

п.с. одним словом, як дозволяли ви мєнтам/суддям/прокурорам робити все, що вони хочуть, так й будете дозволяти. особливо, якщо по телевізору пару днів правильні ролики вам показати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це я до того, що довбойобам і мєнтів не треба. щоб обісратись,вони самі нормально справляться. а "гавно" за ними все одно мєнтам прибирати, хорошим чи поганим.

UPD. Андрій Вітальїч, я розумію, що A.C.A.B. і "хороший мєнт-мьортвий мєнт", але від цього ПС кращими чи розумнішими не робляться:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt, та нікому нафіг не потрібні люди в центрі києва в камуфляжах й показовим носінням зброї, але це мав вирішувати не сабаков спускаючи катів знову з цепа. а ті, що на крові такиж же ж хлопців в камуфляжі заїхали у владу. так це складно, так люди всі як пружина і що? давайте нальємо купу бруду на всіх (справа не тільки в ПС), пару людей відстрелимо й буде у нас спокій?

ню-ню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Вітальїч, я розумію, що A.C.A.B. і "хороший мєнт-мьортвий мєнт"

ні. не правильно ти мене розумієш))

поліція обов'язкова, ніякий "акаб" я не сприймаю, прихильником ПС не являюсь. просто замість того, щоб розслідувати вбивства, вбивцям дають наказ знову вбивати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було в новинах про затриманих у справі масових вбивств центрі києва, 3 числа мають дати публічний звіт. службове розслідування по Музичку пропонувалось проводити за участі представника громадськості, будь якого, кому довіряють. так замість зосередитись на мантрі "сабаков, вбивці і т.д." і істєрічках варто було зосередитись на контролі процесів? Мєнти- це в будь-якому випадку репресивний апарат, як тупо за місяць замінити більше 300 тис мєнтів і на кого-я не уявляю. І для наведення порядку в будь-якому випадку використовують тих, хто є. Присутність Асси під Дніпром викликає питання- а звідки і чого він там? під час проведення спецоперацій в цивільному артисти його рівня не ходять і інтерв"ю не роздають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цій ситуації винен сам правий сектор, після закінчення активної фази протистояння, і коли Аваков сказав здати незареєстровану зброю, треба було показово здати частину зброї і заявити що ПС всю зброю здав. Далі розпустити частину загонів ПС в яких в основному "малолєтки" яким подавай "двіжняк", для них створити польові табори, по типу пластунів, і навчати військовій справі, на випадок війни, це було б краще аніж щоб вони толпою шастали по місту і лякали перехожих. Заяви Ярош шо його загони знімають маски і не носять біти, і не чинять самоправства, то відразу ж вирішилась проблема з тими хто маскується під ПС да і з учасниками ПС які не вкурили з першого разу, завжди від них можна було відхреститись. І ще незрозуміла ситуація з викраденням машин із парку Януковича і заявою ПС що Яроша возять на бронівику бо бояться за його життя, кого він боїться, спецслужб? Ну так броньовик їм не завада, проти РПГ ця залізяка не врятує, для ФСБ це теж не завада. Тоді виходить боїться простих громадян, тоді чим він відрізняється від януковича?

Враховуючи що Ярош іде в президенти і планує створити партію на основі ПС, то він мав би в першу чергу потурбуватись про свій імідж, а так виходить що він не може навести порядок в свої рядах, а вже хоче до влади. Ще з часів майдана про ПС з'являлась неприємна інформація, яка їм не додавала рейтингу.

І зараз дії ПС ідуть на шкоду Україні, крім допомоги кісільову з пошуком цікавих кадрів, вони ще й працюють проти рейтингу України в Європі, і ці їх виходки явно не додадуть нам плюсів в переговорах із заходом, а скоріш дадуть контрагрументи для Росії. І думаю тут зрозуміло що європа буде просити приборкати радикалів, да і думаю влада розуміє що це потрібно зробити.

І от виходить що мєнти погані а ПС робінгуди, а насправді ПС почав перетворюватись в звичайну банду. І якщо Ярош дійсно хоче зберегти цілісність України і недопустити громадянського протистояння заходу і сходу, то час вже включати мозок, а не бігати як примати зі зброєю по місту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic, в тебе ніби все правильно написано, АЄОА (але є одне але). На другий день, коли ВР ввела посади в.о. На Крим напали кацапи, біля кордонів звозилось десятки тисяч пухінських бойовиків. І в цей веселий час містер ніхто - Аваков (класичний хабарник-блоггєр без жодного громадського авторитету) робить заяву про здачу зброї. Виглядало на чистий саботаж. Потуга армії нікому не відома, відомо тільки що деякі танки завелись, Крим окупований, МВС Криму - коллаборанти, на Сході - орди кацапських сепаратистів бунтують народ, а Аваков героїчно роззброює тих хто хоче воювати і ладен йти під кулі, а не здаватись. Тому ота здача зброї була явно не на часі, навпаки, потрібно було шукати можливість для мобілізації і озброєння якомога більшої кількості дорослого населення. Але у нас поки-що влада боїться народу більше ніж окупантів. Якось так.

Вже зараз то чмо називає активістів - бандою, ОЗУ, тоді хто він сам, хто Турчинов, Сєня і Вана? Якщо їх банада довела до пасад?

Дуже прошу не обривати лагічєскій ланцюжок і відключати прінцип двоємислія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора один польський міністр сказав знкові слова ,, третій раз ми вам не допомагатимемо,,

Яка би влада сьогодні не була- без цієї влади ти будеш вже завтра під раїсею.

Дуже сумніваюсь , що ти цього не розумієш.

То яку мету насправді несуть оці твої нападки ?

Що конкретного запропонуєш замість воплів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, не нада з лагічєского ланцюжка плести косічкі. Соррі, але озброєні активісти з понтами і зброєю почали ходити ПІСЛЯ закінчення боїв на Майдані. і ОЗУ називають не всіх, хто був на Майдані, і скидав стару владу. там були тисячі людей, а ПС - їх немного. не завелика честь для ПС монополізвувати славу: і до влади вони привели, і захищали, і то , і сьо, а їх зараз чмирять. Мені давно здається що це Піар Сектор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, я спочатку теж так думав, але зараз думка змінилась, зброю потрібно було здати, не всю але показово, для картинки. Зброю треба роздавати тим хто готовий до цього, хто пройшов підготовку, а не всім підряд, і толку від озброєних але не готових людей буде дуже мало, лише зросте число жертв серед мирного населення.

Крим здали, бо путлєр вибрав правильний момент і заздалегідь до цього готувався, а ми вийшли неготовими, і тут вина не цієї влади. Зараз багато військових експертів, сходяться на думці що зволікання Турчинова виявились правильними, це врятувало життя багатьом нашим військовим, застосуй тоді зброю і всі військові там би і полягли, єдиний промах це те що не вивели кораблі в море, але і там не так все ясно як здається, а Крим ми все одно втратили, та ще й могли втратити і пів України, так як наші війська не готові були до оборони, а москалі шукали повід до вторгнення.

Зараз всі говорять про тих хто засів в Києві і зовсім забули про схід. Останні події дуже сильно обєднали схід і захід, але ми забуваємо що довгий час там мусолилась тема про бандерівців, радикалів і т.д. Зараз там трохи затихли, але дії ПС тільки підливають масла у вогонь, і це дає повід вийти новим людям на мітинг про федералізацію, чи від'єднання від України, і якщо там ситуація вийде з під контролю то там відразу з'являться зелені чоловічки, ПС цього добивається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що конкретного запропонуєш замість воплів?

:) Друже, спокійно.

Не потрібно лякати Росією, не діти малі. Про те, що не буде війни, я ще пару тижнів тому казав, бо війна це не войнушки (і війна якраз вже відбулась і закінчилась втратою Криму). А от це лякання, якраз і будуть використовувати в.о.-шки, щоб знівелювати ядро грамадянського суспільства, що сформувалось в ході протесту.

Я не належу до ПС, але є чітким симпатиком, оскільки мені подобається спостерігати за існуванням хоч якогось опонента діючій клановій корупційній владній машині, яку ти так жваво захищаєш. ПС поки ближчий до суспільства ніж влада і міліція. Знищать ПС, знівелюють Самооборону (яка взагалі не захищена), Автомайдан і повернемось ми в часи раннього Януковича. І з цим багажом ми будемо будувати світле майбутнє?

Як я бачу рух вперед: моніторинг дій міськради, облради, ОДА, відслідковування судових рішень, їх громадське опрелюднення, залучання громади в її власне життя, роз'яснення моментів за якими можна впливати, об'єднюватись, знайомитись, ставати не байдужими. Все що потрібно владі від нас - байдужість, страх і тінь. Все що потрібно громаді від нас - не байдужість, рішучість і світло. Звичайно що багато владних напрямків просто перестнуть "нормально" фунциклірен, бо заточувались виключно на "ненормальну" роботу. Але якщо зараз зупинемось, до місяця все повернется до стартових позицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене проблему з правим сектором треба вирішувати кардинально, всіх хто великий націоналіст до кордону з росією, а інші що будуть проти оформляти як організоване злочинне угруповування .

Не має бути так що в частини населення зброя є, а в другої шиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене проблему з правим сектором треба вирішувати кардинально, всіх хто великий націоналіст до кордону з росією, а інші що будуть проти оформляти як організоване злочинне угруповування оформляти.

Де зброя? Де ті стволи?, Курва, покажіть мені тих озброєних малолєтніх укурків, що бігають містом і стріляють людей? А ти чого на кордон не їдеш, ти що за Расєю? Мене особисто напрягає зброя в руках нереформованої, корумпованої МВС.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене проблему з правим сектором треба вирішувати кардинально, всіх хто великий націоналіст до кордону з росією, а інші що будуть проти оформляти як організоване злочинне угруповування .

Не має бути, що одна частина щось робила для революції/країни, а інша жувала соплі біля моніторів!

Що мішає всім і кожному вступити до якоїсь організації чи просто, для себе придбати зброю?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене проблему з правим сектором треба вирішувати кардинально, всіх хто великий націоналіст до кордону з росією, а інші що будуть проти оформляти як організоване злочинне угруповування оформляти.

Де зброя? Де ті стволи?, Курва, покажіть мені тих озброєних малолєтніх укурків, що бігають містом і стріляють людей? А ти чого на кордон не їдеш, ти що за Расєю? Мене особисто напрягає зброя в руках нереформованої, корумпованої МВС.

romaxa11 ти якийсь надто збуджений і агресивний. будь яка зброя у людей без права носіння, без котнролю над ними - це є потенціал для насильства та вбивства.

в період коли нам загрожує зовнішній ворог наявність всередини країни безконтрольного агресивно налаштованої організації - це злочин проти держави і народу.

тому не треба так відстоювати ПС, вони самі себе потрішки закопують туди, звідки й вилізли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11 ти якийсь надто збуджений і агресивний. будь яка зброя у людей без права носіння, без котнролю над ними - це є потенціал для насильства та вбивства.

в період коли нам загрожує зовнішній ворог наявність всередини країни безконтрольного агресивно налаштованої організації - це злочин проти держави і народу.

тому не треба так відстоювати ПС, вони самі себе потрішки закопують туди, звідки й вилізли

Поки що наявність ПС нічим нам не загрожує, а вось провокації народу з боку тієї ж корумпованої верхівки загрожують. Я хоч і не в ПС, але бачу це все з іншої сторони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки що наявність ПС нічим нам не загрожує, а вось провокації народу з боку тієї ж корумпованої верхівки загрожують. Я хоч і не в ПС, але бачу це все з іншої сторони.

загрожує, чи ні, але я не хочу бачити на вулицях міст незрозумілих тіпочків у незрозімілій формі, схожій на воєнну. тим більше зі зброєю. я хочу чітко знати, що навпроти мене або міліція, або військовий і все, без жодних інших варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...