Перейти до змісту

Легалізація зброї

Андрій Віталійович

336 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так отож бо. Але тут така заковика, що проти 80% на котрих і киває ПП.

От лише звідки та цифра і хто робив опит?

А чому б Пєці водночас з місцевими виборами не провести плебісцит на цю тему, щоб не кидатись голими фразами?

• Відповідей 741
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чомусь противники легалізації зброї вперто не хочуть розуміти, що вони своєю позицією не дають навіть ШАНСУ захиститись тим хто цього хоче. А деяких випадках навіть захистити цих самих противників. Сумно...

Не можу зрозуміти. На тебе і на інших дописувачів постійно нападають зі стволом? Чи за вами всіма по пятам ходять бандюки і тільки думають як би то вас грабанути? Чи ви самі постійно лізете в замєси? Якщо так, то вам тим більше не можна давати в руки волину - перешмаляєте всіх, хто не так на вас гляне :_02:

ВІд кого так панічно треба захищатися? Від гіпотетичних бандюків? Не дивіться кримінальні хроніки і новини - і їх процент відразу зменшиться :_02:

Опубліковано

Так отож бо. Але тут така заковика, що проти 80% на котрих і киває ПП.

От лише звідки та цифра і хто робив опит?

коли 20% отримають зброю, то ті 80% будуть мовчати :)
Опубліковано

https://www.youtube.com/watch?v=YZhmzIaamB4

класний ролик про легалізацію зброї хорвати замутили.

Тут якраз дві сторони показано.

Я наприклад за легалізацію - придурки в перший рік себе самі "розмінусують", а далі буде порядок.

Опубліковано

Чомусь противники легалізації зброї вперто не хочуть розуміти, що вони своєю позицією не дають навіть ШАНСУ захиститись тим хто цього хоче. А деяких випадках навіть захистити цих самих противників. Сумно...

Не можу зрозуміти. На тебе і на інших дописувачів постійно нападають зі стволом? Чи за вами всіма по пятам ходять бандюки і тільки думають як би то вас грабанути? Чи ви самі постійно лізете в замєси? Якщо так, то вам тим більше не можна давати в руки волину - перешмаляєте всіх, хто не так на вас гляне :_02:

ВІд кого так панічно треба захищатися? Від гіпотетичних бандюків? Не дивіться кримінальні хроніки і новини - і їх процент відразу зменшиться :_02:

Не можу зрозуміти чого ти проти? На тебе, що кожного дня наставляють ствол і ти сидиш вдома бо боїшся? Чи думаєш, що почнуть наставляти і ти будеш сидіти вдома?.

Це якщо мислити твоїми категоріями.

А якщо серйозно. Тобі не "пох" чого люди хочуть Легальну зброю. Ти не хочеш то не купуй. Іншим не заважай і все. В кожного свої мотиви купівлі.

Опубліковано

ага, кільканадцять вбивств через необережність. Погрози фізичною розправою і т..д. Підозрюю, що можемо повернутися у 90-ті.

Найгірше, що недоумковаті малолітки будуть втіхаря брати в батьків і виходити на "дєло". Або лякати однокласників / оодногрупників.

топто зараз це не можливо зі зброєю для полювання ? багато малолєток бачив з травматами чи з вінчестерами ?

нема культури поводження зі зброєю :(

Взагалі культури нема! Воно їде і з машини на ходу викидає сміття через вікно.

Була б потужніша моя, то догнав би і заставив позбирати.

А дай такому бидлу зброю, то воно нею буде махати там де треба і не треба!

сумніваюсь, бо й зараз невідомо, що прилетить на пропозицію позбирати, та й не на інвалідці їздиш, щоб ото так відмазуватись, від тебе ніхто ж не тікає

Опубліковано

Не можу зрозуміти. На тебе і на інших дописувачів постійно нападають зі стволом? Чи за вами всіма по пятам ходять бандюки і тільки думають як би то вас грабанути? Чи ви самі постійно лізете в замєси? Якщо так, то вам тим більше не можна давати в руки волину - перешмаляєте всіх, хто не так на вас гляне

були часи, коли я реально ходив з пугачем ПМ на пульках, який пуляє зжатим повітрям, бо з собою була певна сума грошей, зараз ні з тим ні з тим не ходжу, з першим, бо особо не допоможе, а з другим, бо відпала потреба, але в любому випадку, коли під лівою пахвою висить щось важке, спокійніше себе відчуваєш, а нервові клітини не відновлюются, й за весь час й в думках не було, дістати пістолет й когось там лякати чи погрожувати комусь, хоча усвідомлюю, що при попаданні в око, міг при бажанні когось застрелити й без свідків, навряд чи мене вичислили б

Опубліковано

Не можу зрозуміти чого ти проти? На тебе, що кожного дня наставляють ствол і ти сидиш вдома бо боїшся? Чи думаєш, що почнуть наставляти і ти будеш сидіти вдома?.

Ну судячи з того, що ти тут постійно скиглиш про бандюків, про те що ти себе не можеш захисти без пушки, то боїшся тут якраз ти :_02: . Волина з тебе Чака Норіса не зробить.

але в любому випадку, коли під лівою пахвою висить щось важке, спокійніше себе відчуваєш, а нервові клітини не відновлюются

Повісь цеглину чи 2-кілограмову гирю. Вони важчі - будеш себе почувати ще спокійніше :_02: .

P.S. Народ, ви як виходите за хлібом броніка і каски не надіваєте? А то мало там що. :_07:

Опубліковано

Повісь цеглину чи 2-кілограмову гирю. Вони важчі - будеш себе почувати ще спокійніше :_02: .

P.S. Народ, ви як виходите за хлібом броніка і каски не надіваєте? А то мало там що. :_07:

смієтся той, хто смієтся останній. Ситий голодному не товариш. То так, їжа для роздумів. ще про півня, який поки в дупу не клюне, кажуть, про силу *заднім* умом. Деяким достатньо не допускати критичної ситуації, варто лише її представити та запобігти, тобі ж як і тим, що на донбасі, обовьязково треба вступити в лайно, щоб зробити правильні висновкі. Jedem das Seine

Опубліковано

тобі ж як і тим, що на донбасі, обовьязково треба вступити в лайно, щоб зробити правильні висновкі

А чому ти вважаєш, що саме ти зробив правильні висновки, а всі інші кругом вступають в лайно? А може навпаки?

P.S. Та й цитувати нациків - якось не той во :0157: .

Опубліковано

Ну судячи з того, що ти тут постійно скиглиш про бандюків, про те що ти себе не можеш захисти без пушки, то боїшся тут якраз ти :_02: . Волина з тебе Чака Норіса не зробить.

але в любому випадку, коли під лівою пахвою висить щось важке, спокійніше себе відчуваєш, а нервові клітини не відновлюются

Де ти чудо побачив, що я скиглю? Я хоча б раз вжив слово "бандюки", чи окреслив його значення? Угомонись і не неси ахінею(карма в тебе говорить сама за себе). Я послідовно відстоюю свою думку. Тому рано чи пізно ми з УАВЗ доб'ємось свого.

Опубліковано

тобі ж як і тим, що на донбасі, обовьязково треба вступити в лайно, щоб зробити правильні висновкі

А чому ти вважаєш, що саме ти зробив правильні висновки, а всі інші кругом вступають в лайно? А може навпаки?

P.S. Та й цитувати нациків - якось не той во :0157: .

з яких пір ти себе прирівняв до *всіх інших* ? Я й кацапів цитувати можу, якщо вислів збігаєтся з моїм баченням всесвіту, наприклад : *жить хорошо, а хорошо жить еще лучше*

Опубліковано

Я послідовно відстоюю свою думку.

Я тебе здивую, але можуть бути альтернативні думки. Те що ти не можеш їх адекватно сприймати, то твої проблеми.

Опубліковано

Я тебе здивую, але можуть бути альтернативні думки. Те що ти не можеш їх адекватно сприймати, то твої проблеми.

Ну вибачай я "нісенітниці" адекватно не можу сприймати за думки, тому що я не вважаю їх думками.

І судячи по кармі не я один так вважаю.

Опубліковано

так і ти ж не можеш сприймати, так шо ви *квиті*

Опубліковано

Ну вибачай я "нісенітниці" адекватно не можу сприймати за думки, тому що я не вважаю їх думками.

От бачиш, а ти ще хочеш пушку отримати.

І судячи по кармі не я один так вважаю.

На жаль не являюсь адептом секти кармадрочерства, тому не можу в повній мірі оцінити всіх плюшок від володіння "плюсами" і "мінусами". Але я впевнений, що в житті це дуже потрібна річ, і багато хто зможе їх використати з користю.

Опубліковано

Ти тільки сильно не переживай і не забарикадовуйся вдома. Але в мене пушка є і не одна. І я є членом УАВЗ. правда великуваті вони трохи...

Опубліковано

а якщо в нього вже є ? мисливська ? ти ж живий ще, й далі безстрашно всяку х*йню пишеш, навіть не задумуючись над тим, що в когось може бути пушка, легальна, не легальна, не суть важливо, й він може застосувати це проти тебе, чи кого небуть іншого

І я є членом

Вітаю :_04: .

черговий доказ вищенаписаного

Опубліковано

ти ж живий ще, й далі безстрашно всяку х*йню пишеш, навіть не задумуючись над тим, що в когось може бути пушка, легальна, не легальна, не суть важливо, й він може застосувати це проти тебе, чи кого небуть іншого

Бінго, що й треба було довести. Де в цьому реченні йдеться про самозахист, до якого так апелюють прихильники легалізації зброї?

Опубліковано

Бінго, що й треба було довести. Де в цьому реченні йдеться про самозахист, до якого так апелюють прихильники легалізації зброї?

так те, що тобі ДОСІ черепушку не розкроїли й САМЕ КРАСНОМОВНО говорить про те, що нам зброя потрібна для захисту, а не для відстрілу недалеких. В мене й зараз є зброя, але я чомусь не бігаю по вулиці з нею, нікому не погрожую, в тому числі й тобі, бо я законопослушний громадянин й мені лише потрібен захист від зазіхань незаконопослушних, а не недалеких

Опубліковано

так те, що тобі ДОСІ черепушку не розкроїли й САМЕ КРАСНОМОВНО говорить про те, що нам зброя потрібна для захисту, а не для відстрілу недалеких.

Не викручуйся - "из песни слов не выкинешь".

Опубліковано

ти ж живий ще, й далі безстрашно всяку х*йню пишеш, навіть не задумуючись над тим, що в когось може бути пушка, легальна, не легальна, не суть важливо, й він може застосувати це проти тебе, чи кого небуть іншого

Напевно до тебе ніколи не дійде, що проти власника зброї(легальної чи ні, скоріше за все останньої) у тебе просто не має шансів. А мені хочеться щоб він був... і навіть у тебе також... можливо з часом це до тебе дійде, або не дай боже з досвідом.

Опубліковано

так те, що тобі ДОСІ черепушку не розкроїли й САМЕ КРАСНОМОВНО говорить про те, що нам зброя потрібна для захисту, а не для відстрілу недалеких.

Не викручуйся - "из песни слов не выкинешь".

ти крепко високої про себе думки, якщо думаєш, що я вирішив перед тобою *викручуватись* Нех*й шастать Нехай щастить

Опубліковано

Напевно до тебе ніколи не дійде, що проти власника зброї(легальної чи ні, скоріше за все останньої) у тебе просто не має шансів.

І проти танка у мене немає ніяких шансів. Пропоную і їх тоді легалізувати заодно :_02:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...