Перейти до змісту

Сильний виступ Дмитра Яроша!

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Щиро рада, що він йде у президенти! Як на мене він може бути лідером за яким підуть люди. Але ця промова дещо радикальніша ніж його виступи (інтерв'ю) зараз. Читала одне з останніх - то він каже, що зараз треба вибирати європу, щоб віддалятись від рашки (з чим я повністю згідна). І про ці "збочення" знову мова... Всі нормальні люди і так розуміють, що "мальчік має бути з дєвочкою". Ось ці мєлочі дещо стурбовують мою жіночу душу :_08: А взагалі думаю , що він зможе створити нормальну армію, силові структури і головне - нести національну ідею і зміцнювати патріотизм серез українців. Те що дехто каже, що він і тримався невпевнено на пресконференції, і не такий "хальоний" "інтєлігєнт" типу яценюка - ми ж будуємо нову Україну із новими керівниками, вони будуть рости і вдосконалюватись разом з нею. Дуже боюся в ньому розчаруватися....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І про ці "збочення" знову мова... Всі нормальні люди і так розуміють, що "мальчік має бути з дєвочкою". Ось ці мєлочі дещо стурбовують мою жіночу душу ..

Саме так що нормальні розуміють, тільки тих нормальних завдяки нав"язування європою своїх цінностей все меньше і меньше)). Ось для прикладу з вконтактє з групи "я люблю Луцьк" http://vk.com/lovelutsk

Це називається стильний луцьк))))))))))))))))))))

cb-86713112.jpg

original-img9041.jpg

3830386133323763373763303565623062313631336466326539633063643137_100x100.jpg

cb-11.jpg

cb-1450959_548720175206088_122089874_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старт виборчої кампанії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нєєє.... BodyLife, я тут з тобою не погоджусь. Тобто ти вважаєш, що чоловік має бути брутальним, в сірому (чорному, темному одязі)? Звичайно штанці в обтяжечку, манікюр салонний чи трусєля-стрінгі то занадто і не додають мужності , та все ж більшість хлопців на цих фото просто стильно вдягнуті)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старт виборчої кампанії?

Схоже на те:

Опубліковано – 8 бер. 2014

Шансів перемогти в президентській звісно нема, але не так вже й погано, щоб такі люди були в уряді,

Заслужив, як не дивись, не кожен з тих, хто був на вершині влади ризикував власним життям заради України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нєєє.... BodyLife, я тут з тобою не погоджусь. Тобто ти вважаєш, що чоловік має бути брутальним, в сірому (чорному, темному одязі)? Звичайно штанці в обтяжечку, манікюр салонний чи трусєля-стрінгі то занадто і не додають мужності , та все ж більшість хлопців на цих фото просто стильно вдягнуті)

Уяви їх з автоматом Калашнікова, як тобі такі захистники? Або з дівчиною проти гопніків.

Тепличні нєженкі, ти дай їм лопату щоб рили окопи, то попросять рукавички бо мозолі на раз повискакують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уяви їх з автоматом Калашнікова, як тобі такі захистники? Або з дівчиною проти гопніків.

Тепличні нєженкі, ти дай їм лопату щоб рили окопи, то попросять рукавички бо мозолі на раз повискакують.

Не підлизуйся, я вже Ляшку твої контакти у фейсбуці скинув))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не підлизуйся, я вже Ляшку твої контакти у фейсбуці скинув))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

По ай-пі вичислив?

Ой баюсь-баюсь-баюсь (с) Маша

Мені вже світить 15 років, да? Начінаю срать кірпічами.

Уявляєш, я крім того що по національності росіянин, так ще й жінку маю з російським паспортом!

Тепер можеш люто мене ненавидіти і називати москалем. Може відпустить троха. :0166:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ожиданіє смєрті хуже самой смєрті!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ожиданіє смєрті хуже самой смєрті!

Вирішив прикритись Ляшком? Ти ще Елтона Джона поклич, диванний баєц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сріться в лс, теме не для того створена!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife,тобто барэц, у тебе почалось весняне загострення?

Навіщо цей тупорилий гендерний шовінізм, чи як його назвати?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо виступу Яроша - я солідарний з ним та погоджуюсь практично з усім, практично це стосується репліки про ЄС. Це моя особиста думка та я нікого не агітую та не налаштовую. На мою думку Асоціація з ЄС допоможе розвиватись Україні, оскільки яку-не-яку, а підтримку отримаємо і зможемо нарешті викорінити кацапські корінці з влади, та недопускати масковськіє указанія як жити українцям. Можливо це буде "попсово" звучати, але я хочу щоб мої діти жили в незалежній Україні рівень життя якої аналогічний європейським сусідам. Ми ж не обираємо собі партнера чи сусіда, ми маємо обирати напрямок розвитку, оскільки якщо ми нічого не робитимемо в плані розвитку та розбудови нашої держави то згноїмо її.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, мальчікі і дєвочкі, бачу тема трохи перейшла в друге русло. Я згідна, що Ярош представник справжнього чоловіка, як каже Cherman: "могуч, вонюч і волосат", що мені в ньому і подобається, але якщо чоловік стильно вдягнутий на прогулянці в місті(я вже казала своє бачення на рахунок штанців в обтяжку і т.п.) то що тут поганого? чому такий чоловік не міг вдягнути комуфляж і балаклаву і вийти на майдан з коктейлем молотова? ну, то бачення моє... жіноче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він то діло говорить, але якщо він буде в владі, Рашовське керівництво ще більше буде кричати "фашисти" та "бендеровци".

На фото цілком нормальні пацани, подивіться яке століття за вікном, слідкувати за собою не злочин. Згадайте чоловічий одяг 18 століття, ну чим не підальки по сучасним міркам?

istorija-cholovichoi-mody-03.jpg

Про свободу підалькам (геям), я тільки за! Зараз поясню чому. Чим більше буде підальок, тим більше в мене шансів знайти собі дівчину, конкурентів менше. Діло в тому що я ДЦПешнік, самий справжній! Бо є багато людей з діагнозом ДЦП, але ДЦП в них і не пахне, цей діагноз універсальний, його тулять всім, кого важко лікувати, але то все лірика. Як правило дівчата чхати хотіли на хлопців з обмеженими можливостями, особливо коли він погано розмовляє. Перевірено не одноразово. Якщо з мовою все гуд, то ще жити можна. Тому хоть підальки мені огидні, але я завжди буду за них.

В мене ще є одна думка з цього приводу, враховуючи теперішню ситуацію в країні, але вона трохи цинічна, тому утримаюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я згідна, що Ярош представник справжнього чоловіка, як каже Cherman: "могуч, вонюч і волосат", що мені в ньому і подобається

справжній чоловік це не скавчання шавки а спокійна впевненість

якщо розглядати з точку зору психології особистість яроша (жести міміка вимова тощо) - то, не хотів би ящоб він прийшов довлади. принаймі поки що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок економічної складової і решти того в чому Ярош не профі - ще ж є рада, кабінет міністрів і всякі розумні дяді. Тим більше, що зараз повноваження президента зменшені, тобто думати і працювати будуть разом, стримуючи один одного в радикальності. А те що рашка буде говорити - А НАМ НЕ ПОХ??? Особисто мене то буде тільки тішити, після того що вони творять я буду тільки рада як вони будуть слюною бризкати, хай хоч лопнуть від злості (я про владу кремлівську).

П.С. а про геїв - :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я згідна, що Ярош представник справжнього чоловіка, як каже Cherman: "могуч, вонюч і волосат", що мені в ньому і подобається

справжній чоловік це не скавчання шавки а спокійна впевненість

якщо розглядати з точку зору психології особистість яроша (жести міміка вимова тощо) - то, не хотів би ящоб він прийшов довлади. принаймі поки що.

Ти напевно про прес-конференцію? Десь читала що він трохи нервував перед великою кількістю журналістів. Я вже писала, що ми будуємо нову країну, надіюсь що він з часом "отешеться" ввійде так би мовити "в образ" європейського лідера, маю таку надію... москва не зразу будувалась)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ж Яник був настільки спокійним і впевненим, що в нього паузи між словами складали по 5 секунд.

мені подобалось - так щось скаже,пауза, дивиться по сторонам і либу давить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок економічної складової і решти того в чому Ярош не профі - ще ж є рада, кабінет міністрів і всякі розумні дяді. Тим більше, що зараз повноваження президента зменшені, тобто думати і працювати будуть разом, стримуючи один одного в радикальності.

Президент і прем'єр мають бути з однієї команди. Ми вже бачили Ющенка з невеликими повноваженнями і, наче, досить професійний кабмін часів його президентства. І що з того вийшло? Кожен тягнув ковдру на себе.

А, ну то тоді потрібно голосувати за юлю? щоб до кулявлоба гарно пасувала? звичайно, в твоїх словах є правда, але як тоді бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоп, стоп! Вы в Киеве были? В первых рядах на Груше и Институтской там хипстеров было немало. Вы, когда их всех, кто не как вы, под одну гребенку гребете, не лучше тех кремлеботов, что нас всех в фашисты записали.

19-го января на Груше долго наблюдала за одним парнем, который пробирался через обстреливаемую площадь, к укрытиям, от куда ребята закидывали беркутУ. На нем было облегающее черное пальто, узкие брюки, хипстерская вязанная шапка, длинный шарф, сумка через плече. Наверное шел с пар. И никакой личной защиты. Прикрывался он от травматов дверью от биотуалета. Ему понадобилось не меньше 20 минут, чтобы пересечь площадь, метров 30, не больше. Добрался, таки, и метал коктейли из-за своего пикантного "щита".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И еще, вопрос лично к вам, BodyLife. Знаете, где точно не было в Киеве хипстеров в оранжевых штанишках и смешных шапочках? Только крепкие парни, ни одного педораса? Думаю, ответ вы знаете. А на Майдане больше разнообразия было. Вам там, наверное, было неуютно - кругом одни "неатлеты" - дядьки, тетки, бомжи, студенты, вояки-пенсионеры, экзотические персонажи и прочие люди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...