Перейти до змісту

Куди поступити

Factory

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По факту щойно випустився із технікума і постав перед великим питанням куди далі

на даний момент диплом молодшого спеціаліста з готельного обслуговування

проблема наступна чи можливо поступити у Луцьку у виш на схожу спеціальність на 3 курс,

чи доцільно продовжувати дану сферу, чи все таки податись у айтішники і не паритись?

Порадьте як краще, бо запарився вже з вибором вишу

Опубліковано

в мене завжди заготовлена відповідь :) якщо потягнеш - прикладна лінгвістика в СНУ чи як там зараз його обзивають, в ВДУ корочше

знання двох мов + непогане як для Луцька ІТ-профілювання

мови потім використаєш хоч в свому готельному хоч в ІТ напрямку

помоєму сама чьотка освіта в Луцьку бо її можна хоч якось використати. А спеціальності, готової до використання ти не отримаєш в Луцьку ніде, так що самоосвітою займатися всеодно доведеться.

Опубліковано

Як краще :0160: , краще ні в кого нічого не питати, а робити те що тобі підсказує сердце, душа, руки (звідки ростуть?).)).

PS: ніколи не чім не парся, бо запаришся)))))

Опубліковано

Ти певно як і всі вчився аби вчитись! НЕДОЛІК НАШОЇ ОСВІТИ! Вчать все, а потім вибереш! Тепер вибирай зі всього(((.

ТОМУ МАЄМ ТАКЕ СУСПІЛЬСТВО! люди йдуть де більше платять, звідси корупція, і такі події як зараз. Створюйте СЕБЕ! Що Вам подобається???

ЗАБИЙТЕ НА ВСІХ! Робіть і втілюйте в життя СЕБЕ!!! Слухайте себе! МИ тут мало що порадим, тільки підкажем де більше платять!

Якщо Вам треба гроші, то питайте ДЕ більше платять і куди мені податись? Хочете себе відчувати успішним, ТОДІ забийте на всіх і робіть, що Вам подобається!!!

Опубліковано

не ВИКОРИСТОВУЙТЕ ВЕЛИКІ БУКВИ! ТАК ПЕРЕКОНЛИВІШЕ!! ^_^

Коли я думав, куди поступати, то мав два варіанти: або на повара, або в ІТ. Обрав друге, але, як я подивлюсь, і першим теж робота завжди є.

Головна умова: вчись вчитись, як би дивно це не звучало. Вчись засвоювати та використовувати інформацію, а далі вже визначишся.

Як варіант можеш піти на енікейщика, багато контор самі шлють на навчання здібних працівників. Паралельно можеш пробувати різні напрямки.

Опубліковано

Коли я думав, куди поступати, то мав два варіанти: або на повара, або в ІТ. Обрав друге, але, як я подивлюсь, і першим теж робота завжди є.

Головна умова: вчись вчитись, як би дивно це не звучало. Вчись засвоювати та використовувати інформацію, а далі вже визначишся.

Як варіант можеш піти на енікейщика, багато контор самі шлють на навчання здібних працівників. Паралельно можеш пробувати різні напрямки.

Енікеєм я ітак можу бутти якщо дочитаю TCP-IP. Сетевое администрирование то ціни небуде)

Як краще :0160: , краще ні в кого нічого не питати, а робити те що тобі підсказує сердце, душа, руки (звідки ростуть?).)).

В мене проблема в тому шо руки з того місця ростуть і мозгі варять, от і запарився, хоча думаю поповню ряди атішників

Опубліковано

знання двох мов + непогане як для Луцька ІТ-профілювання

така ідея дуже непогана,вже навіть знання двох мов відкриває двері в багато офісів...і навіть для роботи закордоном (ну так,якщо не получиться по місцю)

знання англ. мови,без вітру в голові і навички IT - мені здається є майбутнє!

Опубліковано

Якщо серйозно то реально хочу отримати знання, як показало 3,5 роки краще знати а ніж бути необізнаним, той багаж який маю(електроніка, системі і мережі, адмінстрування) хотівби поповнити оскільки це мені дуже близько до душі

Порадьте куди краще в СНУ чи політех?

Опубліковано

Енікеєм я ітак можу бутти якщо дочитаю TCP-IP. Сетевое администрирование то ціни небуде)

В мене проблема в тому шо руки з того місця ростуть і мозгі варять, от і запарився, хоча думаю поповню ряди атішників

Якщо подобається то поповнюй,вперед!, конкретно не пораджу куди далі, бо не в темі, бажаю успіхів і зробити правильний вибір,головне щоб не пожалів через років так 10, із-за того що хтось щось не так порадив.

Опубліковано
Сетевое администрирование то ціни небуде)

Ціни не буде не тоді, коли книжку дочитаєш, а тоді, коли шарити добре будеш. В цьому ділі головне - практика.

Наймись хоч за малу зп, аби був досвід.

Опубліковано

Якщо подобається то поповнюй,вперед!, конкретно не пораджу куди далі, бо не в темі, бажаю успіхів і зробити правильний вибір,головне щоб не пожалів через років так 10, із-за того що хтось щось не так порадив.

я от пожалів через 3.5 роки, що правда за ці роки я вдячний викладачам що дали мені дасить цінні знання і уроки, але всім було ясно що я нетуди попав)

от і підбираю галузь для ровитку і самовдосконалення яка мені близька і цікав

І саме головне, підбираю тому, що хочу щоб навчили а не доводилось як завжди сам собі студент) оскільки, я знаю, що того що я знаю на даний момент мені мало

Тому і дилема де викладачі краще доносять матеріал в якому орієнткються

В цьому ділі головне - практика.

Наймись хоч за малу зп, аби був досвід.

З цікавості ціле літо 3 курсу навідувався до знайомого адміна суто для того щоб щось дізнатись щось побачити)

Опубліковано

По твоїй спеціальності є факультет, але там не беруть зразу на 3-ій курс, прийдеться тарабанити всі 5. А стосовно куди піти вчитись, то якщо знаєш англійську добре то пробуй вступити на безплатне навчання за кордон (Швеція- ідеальний варіант, також є інші країни і програми). А взагалі, то треба дивитись де ти потім зможеш влаштуватись. А в армію хочеш?

Опубліковано

А взагалі, то треба дивитись де ти потім зможеш влаштуватись.

По факту якщо є вища і трудова + голова варить і руки прямі то як показало життя робота тебе знайде)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...