Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин тому, la20 сказано:

ПОки не почую на засіданні ВРУ не вірю. Ще буквально в понеідлок наєм писав що Гройсман відмовився від посади пм. Всі змі це переписують. потім наєм пише я поспішив. всі змі пишуть що він поспішив. кароч. поки не озвучать у вру немає чого гадати.

Середа, 13 квітня 2016, 21:39  Тоня Туманова

У БПП пояснили, навіщо В.Гройсману шість віце-прем'єрів

•  
  •  
  • КИЇВ. 13 квітня. УНН. Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Луценко пояснила, навіщо в новому уряді буде створено аж шість посад віце-прем'єр-міністів. Про це вона сказала в ефірі "112 Україна", передає УНН.

І.Луценко зазначила, що народні депутати ставили питання Володимиру Гройсману, чи не забагато віце-прем'єрів буде в новому уряді.

Відповідь спікера ВР вона зацитувала дослівно: "Коли я працював у мерії міста Вінниці, а це на хвилиночку інші масштаби, проблем було настільки багато, що у мене було сім заступників. Після першої каденції кількість проблем зменшилась і заступників залишилось п'ять. Давайте не забувати, що ми, фактично, перебуваємо у стані війни, що... 1,5 млн тимчасово переміщених осіб залишились без житла, без роботи, без можливості існувати... Відтак повинні з'явитись чиновники, які б опікувались питаннями переселенців, питаннями реінтеграції і відновлення Донбасу, питаннями учасників АТО. Потрібен віце-прем'єр з євроінтеграції".

Раніше народний депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар повідомила, що у складі нового уряду буде шість віце-прем'єрів.

це інфа також не із засідання ВРУ по голосуванню про уряд, але має місце бути. те, що торги ідуть і будуть зміни - майже без сумніву

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

стандартна схема отримання житла чиновниками (заступники-начальник) силових і правоохоронних структур. отримав державне (службове) - приватизував - переписав на родичів - перевели в іншу область - безхатченко - і повторилась схема -  і на виході по декілька квартир

13.04.16 22:01

Касько рассказал историю о своих квартирах, чтобы "избежать спекуляций"

Экс-заместитель генерального прокурора Виталий Касько изложил всю историю с получением квартиры, из-за кторой против него возбуждено уголовное дело.

Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом он написал в Фейсбуке.

Он отметил: "Чтобы избежать любых спекуляций относительно "квартир Касько", очень кратко поделюсь с вами всей хронологией событий. Делаю это здесь, ибо сознаю, что в настоящее время Генеральная прокуратура Украины лишь демонстрирует пренебрежение к праву и не готова анализировать факты.

Я работал в органах прокуратуры с 1998 года, куда был направлен по распределению после окончания университета. В 2002 году меня пригласили на работу в Генеральную прокуратуру Украины. В связи с переездом со Львова в Киев мне и моей маме городские власти - подчеркиваю, что не ГПУ - выделили однокомнатную квартиру, жилая площадь которой составляла около 19 кв.м. В дальнейшем моя мама приватизировали это жилье".

Касько продолжил: "В 2005 я уволился из ГПУ, на то время не имея перспектив для профессионального роста там. После освобождения работал адвокатом.

В 2007 году ГПУ пригласила меня вернуться, но уже на должность начальника управления. В 2008 году ГПУ инициировало выделение мне трехкомнатной квартиры, которая и вызвало все это излишнее внимание ко мне. Это было первое и единственное служебное жилье, которое я получал. Для получения этого жилья я предоставлял ГПУ ту информацию и в той форме, как это требовались профильным управлением. В том числе справку Жэка о составе семьи, информации из которой спекулирует ГПУ".

"После назначения Пшонки Генеральным прокурором я сразу уволился из органов прокуратуры, а полученная трехкомнатная квартира была мной приватизирована.

Мне бы очень хотелось поделиться всеми документами, которые подтверждают правдивость моих слов, но я не могу следовать ложным путем ГПУ и раскрывать материалы досудебного расследования. Уже сейчас для меня очевидно, что работники ГПУ сознательно, с нарушением тайны досудебного расследования раскрывают одни документы и скрывают другие, что является откровенной манипуляцией фактами. Манипуляция - это в стиле работы ГПУ образца Шокина", - резюмировал он.
Опубліковано
10 хвилин тому, la20 сказано:

Ще вчора було спростування про вихід Корнацього, але що було раніше по часу хз.

Сьогодні анонсували  , що ще 5  прийдуть в БПП і НФ

Опубліковано
3 минуты назад, Mykola81 сказал:

ще 5  прийдуть в БПП і НФ

Там вже давно з Коломою домовлено, що у разі якихось форс-мажорів будуть вливання від "його" людей, так що все там чікі-пукі і дерибан олігархатом буде продовжено :)

Опубліковано

Панєслась. Порох у ВРУ. Гарно трольнув самопоміч. "Взяти і зробити не так легко вийшло, як придумувати гарні слогани" може не дослівно але суть така

Опубліковано
45 хвилин тому, la20 сказано:

Бєня може і не дати голосів, згадавши всі "абіди". Остання була ще вчора.

А скільки в нього тушок ?

Парасюк в їх числі ?

Опубліковано

Сказав чувак який немає бабла але їздить на тачках які коштують більше ляма гривень, але ж він так гарно цілує коров.

Опубліковано
45 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

Ну якщо сам канхвєта прийшов в кнесет, то голоси точно є. Читала щойно, що "якщо що", то риги з "волі народу" допоможуть шефу.

Шокіна регіонали допомогли протягнути , то чому би й ні :) 

Опубліковано

ПОрівняння з яником це як порівняння х... з пальцем. яник слова не міг сказати українською нормально то йолка то умикнути то так далі. юля так говорить завжди а акають в нас сцуко москалі так і паляться.

Опубліковано

Шабаш,реальний а не Рада.Квіти,цьомчики а де траурний вінок для Сені на шию,з підписами аля 90-і "от братви" :)

Опубліковано
2 часа назад, la20 сказал:

"Взяти і зробити не так легко вийшло, як придумувати гарні слогани" може не дослівно але суть така

А жити по новому, виявляється, взагалі неможливо.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

А жити по новому, виявляється, взагалі неможливо.

Можливо - ми і живемо по-новому з новими  цінами, новими тарифами, новим курсом долара :)

Опубліковано
2 годин тому, zplanetaz12 сказано:

Пресман кнопкодавить за Гройсмана

Наскільки легітимним є прем'єр обраний кнопкодавством?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...