Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Ні, ти не так зрозумів, вони заблокували його роботу. Це ж нова влада. Гей-гей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Сміт, твоя професія тут до того що ти знаєш, що якщо не завтра то післязавтра, за це можуть наказати, бо ці діяння є караними, а  поцрітои знов будуть кричати що абіжають патріотів, про "в"язнів режиму" і далі по сценарію, який вже остобрид за ці роки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, la20 сказано:

"в"язнів режиму"

Ну ось, давай, розкажи мені про це.... Це, до речі, дуже довга розмова і не місце їй тут, бо треба відокремити зерна від плевел, в даному випадку.

Заради справедливості, скажи - а яка твоя професія/чим займаєшся? Ну, що б я при нагоді, чи без неї, міг згадати в дискусії з тобою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тот, кто направил дол#оебов громить Альфабанк, прекрано знал, что он делает.
Организаторы знали, а вот дол#оебы не знали, что Альфа Банк Украина владеет ABH Holdings S.A. - частная инвестиционная холдинговая компания с головным офисом в Люксембурге. А владельцы - Михаил Фридман, уроженец Львова и Герман Хан, уроженец Киева - граждане Израиля. Лояльные к Украине и дистанцирующиеся от России. Да в их холдинг входит в том числе и Альфа Банк Россия и Беларусь и Нидерланды. Но это их бизнес.
Вопрос, почему дол#оебы не громили чисто российские ВТБ или Проминвестбанк, а в Сбербанк просто покидали камни?
Явно спланированная провокация с целью дискредитации Украины и дестабилизации. И спланированная в Москве.
СБУ, алё! Когда московских провокаторов отлавливать будем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CbrDGvKW8AIg_nx.jpg

https://alfabank.ua/about/informaciya-pro-bank

Інформація про Банк

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах.
Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають у Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08% (всі троє - громадяни РФ, проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%. За класифікацією НБУ входить до групи "банки іноземних банківських груп"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це кацапи щось знають чи дали новину на випередження бо так мало бути. Навіть фоточку забабахали.

CbrVV0UW4AIl_3R.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок погромів, от не є дивне те що ці діїї відбулись саме сьогодні, в день пам'яті? В нас два роки війна і за ці два роки  максимум фарбою обливали, чому раніше ніхто не громив російські банки?

Чому закидали камінням офіс Ахметова, що це дало? Чому ці ж "активісти" не приїхали до його резиденції і не закидали чи спалили її? Після майдану хоч одному ригіоналові спали маєток?

Чому в Києві отакі двіжі відбуваються лише в якісь пам'ятні дати чи коли відбуваються якісь важливі події?

Оце не здається дивним?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці у мене радість, я нарешті доріс до того, щоб ... Реально якось легше.

111.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, case_l сказано:

мене дивувала тільки одна річ - де взявся порошенко на грейдері на початку майдану?

тобто де сам грейдер там взявся в кварталі який був оцеплений силовиками тебе не цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, romaxa11 сказал:

ну і дарма, це не вирішить проблеми. Тим більше, що не все, що пишуть ці люди, є мені особисто антипатичним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я довго спостерігав за цими персонажами: своя думка відсутня, або приховується щоб не шокувати товариство. Постійний набір мінстецівської пропаганди, спригування на інші теми, перекручування - для регіонального форуму це перебор. Тому я так, а ти модер)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, Lisovic сказано:

тобто де сам грейдер там взявся в кварталі який був оцеплений силовиками тебе не цікавить?

без грейдера йому не було би трибуни :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто опитування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть, щось точно буде, бо он як пороходрочери активізувалися. Рвуть ..опу за рошенка не на страх, а за карамельки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, romaxa11 сказано:

111.png

Я аж двічі в списку. Круто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

боян, але ж:

Можна дурити частину народу весь час.
Можна обманювати весь народ деякий час.
Але не можна весь час обманювати весь народ. А.Лінкольн.

1 хвилина тому, romaxa11 сказано:

боян, але ж:

Можна дурити частину народу весь час.
Можна обманювати весь народ деякий час.
Але не можна весь час обманювати весь народ. А.Лінкольн.

присвячується однотуровому Гівну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, яке місто першим заспіває Поршень - Гівно, ла ла ла ла ла ла ла ла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля стели друга палатка, правда, друга- маленька , яле...  Чи то так, черговий піар, чи початок "руху". Судячи зі стрімів "Громадського", вже заклики зі сцени імпровізованої- приносьте теплі речі.....Дядько якийсь каже, що завтра планують палатки ставити ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, romaxa11 сказал:

яке місто першим заспіває

Вінниця :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петро Олексійович переіграло всіх. І блін важко спригувати на агентів кремля, коли ти перший в цьому списку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до тих хто слідкує за цим всім: варто очікувати якогось "грандіозного шухєру"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто очікувати що завтра туди завезуть дохєра пива на опохмєлон. Революціонери, вже як мінімум два вкрадених тела і гаманець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, la20 said:

Варто очікувати що завтра туди завезуть дохєра пива на опохмєлон. Революціонери, вже як мінімум два вкрадених тела і гаманець.

Та ти не плутай, вони не крали, а реквізували у ворогів України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...