romaxa11 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:48 Поділитися #3251 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:48 Про самопоміч сподобалось. Ла, тоді скажи чого обісралась солідарність? тільки вереск соболєв-генпрокурорбез зміни генпрокурора все решта просто трьоп. Поміняти шокіна на Соболєва, Секваралідзе чи когось іншого, прямо контрольованого госдепом - і у нас інша країна. Можеш навіть і законодавства не змінювати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:54 Поділитися #3252 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:54 соболєв не може бути генпрокурором, в нього немає освіти навіть не те що досвіду, а верещати так як він тіпа крутичй чел може багато. А солідарність мало взяла хоча і так нормально для них бо, на місцях побрали рагулів, тарифи, ціни і т.д і т.п Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:56 Поділитися #3253 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:56 А Янукович міг бути президентом?Тобто все ж бо на місцях побрали рагулів, тарифи, ціниа може петро олексійович постарались? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:59 Поділитися #3254 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 16:59 він до того теж причасний частково. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:04 Поділитися #3255 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:04 А знаєш чого самопоміч мало взяла... І не кажи. Через цих гандонів з садопомочі Петро Олексійович не може ні долар зробити по 10 грн., ні АТО закінчити за лічені години. А цей під@р@с єгорка особисто блокує продаж ліпєцкої канхвєтної фабрики, арештовує її постійно, с@ка. Тепер я знаю, дякую, що відкрив мені очі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:11 Поділитися #3256 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:11 Ді, коли я ще в 2008 му, тільки зареєструвавшись на Борді говорив, що раша зло - ти мене банив, банив десь до 2012 і тільки після Майдану перестав, бо в тебе зміна світогляду відбулась. З кінця 2013 я говорив що поршень зло, ти довго терпів, але вже почав зриватись. Чекати зміни світогляду недовго.))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ha3aP Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:19 Поділитися #3257 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:19 Чекати зміни світогляду недовго.)))Інфа провірена? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:39 Поділитися #3258 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 17:39 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 18:26 Поділитися #3259 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 18:26 Рома, гони на пороха скільки заманеться, не кажи лише, що "Ми на Майдані не за це стояли!!" От якшо чесно - ти балабол найнижчого рівня. Найвищий - це приблизно Семенченко і ко. Ну і Соболєв.Так ви собі говоріть, скільки заманеться, тільки майданівців і вояків до своїх перлів не приплітайте - і все буде добре, бо і ті, і інші знають різницю між словами і ділами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SanyaTT Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 19:13 Поділитися #3260 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 19:13 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 20:02 Поділитися #3261 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 20:02 Якби був режим за таку фотку тебе вже везли куди треба і після цього ти б казав яка в нас гарна влада, режим блін не путай куй з пальцем. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 20:46 Поділитися #3262 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 20:46 От якшо чесно - ти балабол найнижчого рівня. Найвищий - це приблизно Семенченко і ко. Ну і Соболєв. Тоді в мене питання, чому Рижков і Мирка йшли від партії, очільники якої "балаболи найвищого рівня"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 21:18 Поділитися #3263 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 21:18 Пфф... спитай в них! Дивні ви люди - якщо я був представником кандидата від БПП, то я автоматом лижу сраку Пороху? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
OlgaAlterEgo Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 21:18 Поділитися #3264 Опубліковано 7 Листопада, 2015 в 21:18 От якшо чесно - ти балабол найнижчого рівня. Найвищий - це приблизно Семенченко і ко. Ну і Соболєв. Тоді в мене питання, чому Рижков і Мирка йшли від партії, очільники якої "балаболи найвищого рівня"? Ну, ви говоріть та не заговорюйтесь! Ще залишилось наших волонтерів-активістів брудом облити! З такими друзями як ви і ворогів не треба! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 09:26 Поділитися #3265 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 09:26 Ді ти знову звіздульку спіймав. Вже літаєш. Я ніколи не говорив що ми на Майдані. А не закруто тобі від всіх майданівців і вояків говорити? Бачив я тебе раз в куфайці, то вже всьо? Ти обісрався з БПП і хочеш на комусь позганяти? Зганяй, аби тобі легше було. Да і все було стьоб, якщошо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 10:04 Поділитися #3266 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 10:04 А не закруто тобі від всіх майданівців і вояків говорити?Мені не стидно???? Стоять - як на мене - то ти цим займаєшся постійно, я ж ніколи не писав про "не за те ми на майдані стояли" або в такому дусі. Якщо не зрозумів - повторю ще раз: обливай лайном поршня скільки заманеться, але пообережніше з тими, хто його підтримує або ставиться нейтрально, бо серед них є майданівці покручє тебе - ось і все, що мав сказати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrFirst Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 11:22 Поділитися #3267 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 11:22 А не закруто тобі від всіх майданівців і вояків говорити?Мені не стидно???? Стоять - як на мене - то ти цим займаєшся постійно, я ж ніколи не писав про "не за те ми на майдані стояли" або в такому дусі. Якщо не зрозумів - повторю ще раз: обливай лайном поршня скільки заманеться, але пообережніше з тими, хто його підтримує або ставиться нейтрально, бо серед них є майданівці покручє тебе - ось і все, що мав сказати. "Майданівці покруче"? Вже майданівці писками почали мірятися, як якійсь ср*ні бізнесмени? Он Парасюк - чим не "крутий" майданівець? Воював, в полоні був. Чого ж на нього гонять на цьому форумі, як на якогось януковоща? Тому що він не може спокійно дивитись на те бл*во, яке відбувається, так як більшість - мене не стосується, тому не є*бе? Чи тому, що не лиже сраку шеколадному засновнику риговської партії, яка вложила купу людей в землю? Да і більше скажу - підтримував би Пороха обома руками, неважливо якими методами він стане узурпатором, якби:1. При цьому робилося ВСЕ для підняття життєвого рівня населення, а не окремих бандитсько-депутатських кланів.2. Не прогнувся під хуйла і не злив війну у законсервований на роки конфлікт.3. Не брехав і не лажав так відверто, як хвіст собачий.А так, все ведеться до того, що Росія в нас таки буде, тільки не військовим шляхом захоплення території, а внутрішнім насадженням політичного устрою путлерівсько-фашистської ідеології. Один етап вже йде повним ходом - кількість безмозких ватників в країні стає домінуючою і скоро вже не буде різниці між українським суспільством і тими, над кими ще нещодавно глузували, виставляючи на показ їхню тупість, у темі "Росія - "Страна дураков"?". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 11:23 Поділитися #3268 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 11:23 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 13:36 Поділитися #3269 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 13:36 MrFirst, чувак, я реально не розумію, про що ти говорив. Ромаху перечитавши пару раз - так, тебе - ну ваабще ніяк. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 16:07 Поділитися #3270 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 16:07 Що ж там не зрозуміло, Ді.1. Зроблю долар по 10.2. Закінчу АТО за години.3. Продам цукерковий бізнес. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 20:27 Поділитися #3271 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 20:27 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 20:34 Поділитися #3272 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 20:34 що той порох наробив що так форум глючить ,от зрадник з однієї сторони так, а з іншої, написав подібний текст й всьо, роби що хоч, якщо хтось вякнув проти, знач *поцрєот - зрадофіл*, під любу фігню можна ліпити цей текст , й значить то не Пєтя х*йню поре, то просто зрадофіли покращень не бачать. Насправді ж існує баланс, між покращеннями й погіршеннями, якщо покращення значно перевищують погіршення (все ж не може бути добре) це одне, а якщо погіршень стільки, що покращення служать виключно для окозамилювання, то це зовсім інше. Знаєте чому багатьох людей напрягає дана ситуація ? Тому що основоположні засади, ради яких створювався майдан, не те що не виконуются, на них тупо забили болт й тіпа в лайт вєрсії питаются проводити реформи, але не дай Бог, щоб когось ненароком не образити . Думаєте не можливо пересадити корумпованих суддів й можновладців вищих ешелонів влади ? Думаєте в спецслужб на кожного нема матеріалів ? Якщо перефразувати відоме прислівья : *если вы не сидите, это не ваша заслуга, это наша недоработка*, то в наших реаліях це звучить : *если вы не сидите, это не ваша заслуга, это просто нет команды* Й так воно є. Й поки основні засади цивілізованого суспільства будуть попиратись, любому порохоботу при зустрічі будуть плювати в обличчя, бо скільки не роби операцій на пальцях, кінцівках й інших другорядних органах, якщо серце стає, то ті інші операції просто не мають смисла й просто мучать пацієнта Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrFirst Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 21:04 Поділитися #3273 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 21:04 MrFirst, чувак, я реально не розумію, про що ти говорив. Ромаху перечитавши пару раз - так, тебе - ну ваабще ніяк. Це тому, що ти не читав потрібних книг в дитинстві.[media]http://youtu.be/fLrA9PtLATo Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 22:31 Поділитися #3274 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 22:31 от очима зрадофіла сьогоднішній день ,,мірошниченка побив відій камаза бріснічка який задом вїхав в порш кайєн, тому що порошенко злив "вечірній квартал",, А ось весь минулий тиждень Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yuraa Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 22:44 Поділитися #3275 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 22:44 нє, просто цікаво а взагалі є якесь реальне досягненяя за ці 1.5 року? Ага , Сєня справно бере кредити в МВФ а Пєтя розповідає про агресію Кремля і поганого Путіна... і це буде тривати аж до 2019 року., потім нові вибори і все по старому накатаному сценарію, Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.