alexvvv Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 11:21 #2576 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 11:21 difoto, alexvvv це бот , запрограмований на одну фразу капэц який ти оригінальний
romaxa11 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 11:31 #2577 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 11:31 Mikheil Saakashvili1 ч · отредактировано · Український олігархат, так само як і Путін, заважає становленню українськоі держави та є головним живильним середовищем політичної корупції. Олігарх пропонує приспати мене як собаку, після невдалих спроб підкупити чи дискредитувати, перейшли на останній сценарій відомий олігархату - прямі погрози. Я думаю, народ України скоро вкаже цим вкрай знахабнілим пережиткам з бандитських десятиліть на їх місце.
Nokian Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 13:44 #2578 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 13:44 Чого ти вчора не прийшов на стадіон Авангард і не вказав Палиці його місце?
romaxa11 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 13:55 #2579 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 13:55 Щоб потім ти розказував як поршень бореться з олігархами? Ще трошки почекай. Ось Молдавія:
Nokian Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 14:14 #2580 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 14:14 Для тебе й через 20 років навкруги буде одне лайно.Все одно.Бо кожен бачить те .що ХОЧЕ бачити.Коливається відсоток , дехто оцінює майже реально дійсність- дехто віддаляється за хмари.Товаріщ,вєерь-взойдєт она,Звєзда плєнітєльного счастья,І на ОБЛОМКАХ самовластья,Напішут наші імєна. Тількі Україні обломків та згарищ вже досить.Ситі по горло.
MrFirst Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 15:18 #2581 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 15:18 Пороха геть, банду геть, владі ганьба , навкруги одне лайно.ми йдемо в нікуди.всьо пропало.всі навколо зомбовані ідіоти-один я розумний СПОСТЕРІГАЧ.Точніше ЗАСТЕРІГАЧ , Я буду ні за кого , щоб потім сміливо виголошувати- ну я ж тобі казала!Ти навіть до того не доріс, бо ти - класичний люмпен, пристосуванець до любої ситуації, у тому числі до провладного батога, з відсутністю логічного мислення, фантазіїї і як правило, здатності відповідати за свої дії. Бо всі люмпени - тупікова гілка еволюції, яскравий приклад - расєя, де влада створила суспільство люмпенів, деградоване бидло, яким легко керувати і яке не буде задавати зайвих питань в силу своєї повної самостійної недієздатності. Люмпенів дуже легко впізнати - воні ті самі "ватники", а про них вже написано-переписано, і не треба тут бризкати слинею, мені пофіг на вас, лише жевріє надія, що не всі такі, бо як на форумі є люди, що розуміють, що насправді відбувається, то і в країні таких точно вистачає, а значить, ще є шанс для створення Українського Суспільства на противагу люмпенському стаду баранів, співаючих оду свому брехливому кумиру-мільярдеру.
RePlay Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 15:54 #2582 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 15:54 Пороха геть, банду геть, владі ганьба , навкруги одне лайно.ми йдемо в нікуди.всьо пропало.всі навколо зомбовані ідіоти-один я розумний СПОСТЕРІГАЧ. Точніше ЗАСТЕРІГАЧ , Я буду ні за кого , щоб потім сміливо виголошувати- ну я ж тобі казала! Ти навіть до того не доріс, бо ти - класичний люмпен, пристосуванець до любої ситуації, у тому числі до провладного батога... Не підтримую позиції Nokian'a, але ти по суті такий же самий пристовуванець. Та що там ти, всі ми є в тій чи іншій мірі пристосуванцями. От, наприклад, повисили тарифи. Ти можеш хоч 100500 разів бути незгідний з політикою Пороха, але все одно треба буде пристосовуватися до ситуаціїї і платити за новими цінами на газ, воду і світло. Те ж саме з курсом долара, цінами на товари і т.д. і т.д. Тож в цій ситуації, називаючи когось люмпеном-бараном, ти сам же фактично виступаєш одним з цих баранів.
MANJAK11 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 16:37 #2583 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 16:37 Для тебе й через 20 років навкруги буде одне лайно.Все одно.Бо кожен бачить те .що ХОЧЕ бачити.Коливається відсоток , дехто оцінює майже реально дійсність- дехто віддаляється за хмари.Товаріщ,вєерь-взойдєт она,Звєзда плєнітєльного счастья,І на ОБЛОМКАХ самовластья,Напішут наші імєна.Тількі Україні обломків та згарищ вже досить.Ситі по горло.а тебе коли лише відверто ви*буть в дупу, то ти лише тоді признаєш, що вже срака, та й то не факт, робитимеш вигляд, що ти впринципі цього й хотів
difoto Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 16:55 #2585 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 16:55 MANJAK11, не пий більше. Ти про шо ваабщє? В нас срака завдяки Порошенко? Чи як?
Mykola81 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 17:17 #2586 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 17:17 http://www.eurointegration.com.ua/articles/2015/09/6/7037878/
MANJAK11 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 17:26 #2587 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 17:26 MANJAK11, не пий більше. Ти про шо ваабщє? В нас срака завдяки Порошенко? Чи як?Діма, хочеш про це поговорити ? З тобою без проблем, бо дико тебе поважаю. Але то *с глазу на глаз*, так швидше й доцільніше, не треба так дико клавіатуру гвалтувати
alexvvv Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 17:35 #2588 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 17:35 MANJAK11, не пий більше. Ти про шо ваабщє? В нас срака завдяки Порошенко? Чи як?почалась не через нього, але через нього може довго тривати
difoto Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 19:26 #2589 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 19:26 почалась не через нього, але через нього може довго триватиок, бро. Що потрібно зробити, щоб срака тривала не дового?
fedot Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 19:58 #2590 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 19:58 почалась не через нього, але через нього може довго триватиок, бро. Що потрібно зробити, щоб срака тривала не дового?Всіх владців розстріляти/перевішати/пересадити. В них всьо конфіскувати/віджати/забрати. Віддати їх статки (?) людям (кому-кому?) в державу (а що таке держава? - держава-це ми! Народ. Так кому віддати-то? - Народу! А хто народ-то? - Ми народ! То тобі віддати? А чом би й ні - я ж НАРОД!!....Е!!! А чьо Васі дали на 20 гривень більше? Підмазав? Кум/брат/сват? К #уя% Васю! /чути приглушену автоматну чергу/ )....От десь такий початок думок, а продовження (не закінчення, закінчення - всі в шакаладє, і я тоже) у всіх приблизно "а далі видно буде". От тобі і відповідь, друже.П.С. Краще зробіть щось корисне, хоча б для себе, аніж клаву гвалтувати. (Не відноситься до певного кола осіб, які останнім часом на Борді нечасто з'являються, а ще менше - дописують. Цим є чим зайнятися точно)
MANJAK11 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 07:50 #2592 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 07:50 Всіх владців розстріляти/перевішати/пересадити. В них всьо конфіскувати/віджати/забрати. Віддати їх статки (?) людям (кому-кому?) в державу (а що таке держава? - держава-це ми! Народ. Так кому віддати-то? - Народу! А хто народ-то? - Ми народ! То тобі віддати? А чом би й ні - я ж НАРОД!!....Е!!! А чьо Васі дали на 20 гривень більше? Підмазав? Кум/брат/сват? К #уя% Васю! /чути приглушену автоматну чергу/ )....От десь такий початок думок, а продовження (не закінчення, закінчення - всі в шакаладє, і я тоже) у всіх приблизно "а далі видно буде". От тобі і відповідь, друже.П.С. Краще зробіть щось корисне, хоча б для себе, аніж клаву гвалтувати. (Не відноситься до певного кола осіб, які останнім часом на Борді нечасто з'являються, а ще менше - дописують. Цим є чим зайнятися точно)а для початку всіх не треба, потрібно хоча б декілька резонансних справ, з відкритим слуханням, вироком, щоб показати народу, що щось міняєтся в судовій системі, й тим хто й надалі хабарі бере, ставало це робити дедалі сциконтніше. Так, помаленьку зміни йдуть, й якщо зібрати то все до купи з різних джерел, то воно може навіть й помітно, але більшості простого люду треба наглядні *пособія* , прямі факти й дії, бо додумувати, складати пазли, мало хто любить й негатив покищо значно перевищує позитив від змін й зміни наразі грають *на грані фола*, лише частково згладжуючи *гострі кути*, щоб народ знов не вибухнув черговим витком революції
Mykola81 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 07:54 #2593 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 07:54 Судову систему треба міняти всю і одночасно
difoto Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:24 #2594 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:24 Mykola81, так наскільки я зрозумів, саме так і будуть проводити зміни - ліквідують існуючі суди і створять нові. Неможливо відновитися на посаді у орган, якого не існує. Ну хіба не зрада?
Mykola81 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:26 #2595 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:26 Mykola81, так наскільки я зрозумів, саме так і будуть проводити зміни - ліквідують існуючі суди і створять нові. Неможливо відновитися на посаді у орган, якого не існує. Ну хіба не зрада? І не кажи . Що творить клятий Порох
MANJAK11 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:39 #2596 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:39 Mykola81, так наскільки я зрозумів, саме так і будуть проводити зміни - ліквідують існуючі суди і створять нові. Неможливо відновитися на посаді у орган, якого не існує. Ну хіба не зрада?я так розумію, що всю недоцільність просто ліквідації без каральних мір, мало хто розуміє ? Ну ок, я суддя, нагріб мільйонів, мій суд ліквідували, академію то не ліквідували, послав сина вчитись на суддю, тепер хай він у новому суді забеспечує батька. Повинно бути, щоб батько, якщо й не сів, то точно вирішив, що ну його нафіг сина по своїм стопам посилати, мене пронесло, а сина то може й не пронести, хай краще адвокатом простим буде
SanyaTT Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:42 #2597 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:42 я так розумію, що всю недоцільність просто ліквідації без каральних мір, мало хто розуміє ? Ну ок, я суддя, нагріб мільйонів, мій суд ліквідували, академію то не ліквідували, послав сина вчитись на суддю, тепер хай він у новому суді забеспечує батька. Повинно бути, щоб батько, якщо й не сів, то точно вирішив, що ну його нафіг сина по своїм стопам посилати, мене пронесло, а сина то може й не пронести, хай краще адвокатом простим будеМає бути як в Сталінські часи, провинився батько (враг народа) посадити і сина як сина врага народа, і жінку як врага народа і дітей в інтернат!
la20 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:48 #2598 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:48 я так розумію, що всю недоцільність просто ліквідації без каральних мір, мало хто розуміє ? Ну ок, я суддя, нагріб мільйонів, мій суд ліквідували, академію то не ліквідували, послав сина вчитись на суддю, тепер хай він у новому суді забеспечує батька. Повинно бути, щоб батько, якщо й не сів, то точно вирішив, що ну його нафіг сина по своїм стопам посилати, мене пронесло, а сина то може й не пронести, хай краще адвокатом простим буде Має бути як в Сталінські часи, провинився батько (враг народа) посадити і сина як сина врага народа, і жінку як врага народа і дітей в інтернат! Тоді могли і ненайближчих родичів посадити. Так що дивись щоб в тебе таких родичів не було а то і тебе посадют за компанію щоб скучно не було
SanyaTT Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:50 #2599 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 08:50 Тоді могли і ненайближчих родичів посадити. Так що дивись щоб в тебе таких родичів не було а то і тебе посадют за компанію щоб скучно не було Як всіх то всіх, я за справедливість!!!
Гість rl72 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 09:32 #2600 Опубліковано 7 Вересня, 2015 в 09:32 Луцький прокурор - в Антикорупційному бюро 17 хвилин тому Прокурор Тарас Лікунов прокуратури міста Луцька став одним із 70 переможців конкурсу на заміщення посад детективів в Національному антикорупційному бюро України. Тарас Лікунов успішно пройшов трьохетапний відбір з-поміж 2700 кандидатів. Про це для Район.Луцьк розповіли у прокуратурі міста Луцька. До участі в конкурсі на посади детективів Антикорупційного бюро допустили 2500 осіб. Далі за результатами першого етапу залишилося 980 кандидатів, за результатами другого етапу відбору - 222 кандидати і після завершення третього етапу залишилося 70 переможців конкурсного відбору, яких зараховано до лав Антикорупційного бюро.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.