Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Таки да... вся суть "змін" гарно розкрита .... і сумно що він правий....

Але виходить так, що більшість населення з цим згідна.... заради закінчення війни врешті решт... маємо що маємо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Таки да... вся суть "змін" гарно розкрита .... і сумно що він правий....

Але виходить так, що більшість населення з цим згідна.... заради закінчення війни врешті решт... маємо що маємо...

Це просто триндець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юлю звинувачують в заворушеннях.

http://i.imgur.com/lyj7IlB.jpg

http://i.imgur.com/dohm0Gy.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і сумно що він правий....

сумно, що він маніпулює фактами, думаючи, що абсолютно всі - дебіли. Закон про особливий статус міст є з 1996 року, якщо не помиляюсь. А Тягнибок несе несенітницю.

Почитайте на досузі аналіз змін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сумно, що він маніпулює фактами, думаючи, що абсолютно всі - дебіли. Закон про особливий статус міст є з 1996 року, якщо не помиляюсь. А Тягнибок несе несенітницю.

Тут багатьом простіше кричати "зрада" ніж думати головою :_07:

Погортай назад з десяток сторінок --- побачиш =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, Дмитро, ти не помиляєшся - з1996 року існує такий закон. А Улєжка як Улєжка, до поки всі були разом- все добре, в ВР не пройшов - все погано. Прикро дуже, що прості люди, дивлячись на той "цирк", зневіряються в тих, хто зовсім не давно обнімався на сцені майдану, і кричав- Разом і назавжди...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серед заарештованих за участь у заворушеннях паціни 18 та 16 років.

Що вони тямлять у законах, аби таке витворяти?

Їх просто нацькували керівники Свободи.Нацькували на таких же українців.

Завтра нацькують на того, хто так яро за еих заступається.

І вони не будуть питати, з яких міркувань ц ,,захисники ,, це роблять.

Просто ввалять палкою по голові любому, незгідному з фюрером та ними особисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут багатьом простіше кричати "зрада" ніж думати головою :_07:

Погортай назад з десяток сторінок --- побачиш =)

Я думаю, що у 1996 році по областях не бігали полудурки з росіянською зброєю для створення своїх недодержав. Цей смердючий закон відкопали і переробили під себе, як прийшов потрібний час. Що цікаве помітив, як шоколадний в черговий раз обісреться, на Борді вилазять толпою і строчять талмуди на виправдання ціла купа працівників мінстеця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мені особисто дуже хочеться вірити що він не праивй....

Але .... час покаже... побачим які будуть вибори на тих територіях і хто прийде там до влади на місцях.... чи не ті хто зараз є ватажками бойовиків... і тд і тп...

поживем побачим..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути а виглядає на те, що у нас сформована пропагандиська банда. Цей галімий випадок біля ВРУ чітко відкрив всю картину. Маргінальний політик Тягнибакс, який просрав свій зоряний час підтрираючи дупу Януковощю і його група маргіналів-радикалів. Питання ще хто керував і групою і Тягнибаксом, бо він явно не справляє враження автономної одиниці, які і той же Ляжко. Сталось то сталось, жахлива історія, ще й маразматична. Але таке відчуття що пропагандонська машинка тільки того і чекала. Мільйони постів головна мета яких полягає в повному очищенні влади отими трьома трупами від будь якої відповідальності взагалі. Влади, яка може гратися тільки словами, розмитими і неоднозначними формулюваннями. Півтора року після Майдану нікого не шокує твердження:"крадуть як і крали, ще навіть більше". Цьому є виправдання? Отой взрив біля ВРУ де приймалось щось невідоме і розмите, він перекриває руїну в якій і далі країна? Війна це виправдання для злодіїв? Маразм, навіть скромний пам'ятник Небесній Сотні в Луцьку - мільйон гривень без конкурсу. Хтось когось боїться? Та ж в країні війна! Контрабас? Та ж в країні війна! Зараз от Гамнопрокурутура взялася за злочини кацапів на Дамбасі і щось підказує що робиться це виключно для того, щоб нічого зайвого випадково не всплило.

Від вас місцеві хлопчики-пропагандони несе набагато більше ніж від вати. Якщо ви то робите за гроші, то не буду в ту порнуху занюрюатись, але якщо нахаляву, з квазіпатріотичних почуттів - то ви хлопаки хворі, реально чокнулись і не вам того полудурка з гранатою осуджувати точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борді вилазять толпою і строчять талмуди на виправдання ціла купа працівників мінстеця.

це ідейні, вони безкоштовно працюють :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тим не меньше, під тим же аналізом є цікавий коментар

Evgeny Skoryak ·

ХАІ

Ну с благодарностью ты погорячился. Смотрю автор хорошо по ушам заливает, минстець трудится, нужно порцию готовых решений впихнуть в головешки.

А теперь немного лирики:

Первое, на счет честных и прозрачных выборов, на последних выборах все увидели, что схемы легитимного, по сравнению со схемами липецкого это просто песенка. Дубликаты печатей всех комиссий, в списках избирателей давно умершие, протоколы просто заменялись, тотальная скупка голосов и т.д. это не выборы, а просто цирк.

Второе, у многих случился когнитивный диссонанс, почему не голосовала "самопомич", Ляшка опустим, у меня на него свое мнение. Выходит, они на столько глупы, что не смогли понять, то что смог понять автор? А ОППО блок? Тоже глупцы? Нет конечно, с регионалами давно договорено, им сливают регион, т.е. они забирают ВСЕ мандаты, даже не 99%.

Третье, в чем же еще выгода регионалам? Амнистия, да да именно она, думаете кто-то беспокоится за этих мотолыг, гиви и прочих? да кому они нужны. Амнистию получат высокопоставленные чиновники, олигархи и бывшие депутаты ВР, Ефремовы, Ахметовы, Клюевы и прочие паразиты Украины, они ведь никого не убивали, не терроризировали, напишут повинки и дальше за свое. Кто-то спросит "а сепаратизм?" я вас прошу.. гепа в Харькове откровенно терроризировал регион пол года, гибли люди и что? у прокуратуры к нему претензий нет.

Четвертое, регионалы (ОППО блок) получив дарственную (пол региона), будут шантажировать всю Украину т.к. сильно зависима от угля, металла и прочей тяжелой промышленности этого региона. К тому же зарубежные компании собирались там разведывать и добывать газ сланцевым способом, а это огромные деньги. На развитии региона теперь можно поставить крест, сосать ресурсы будут до полного истощения.

Пятое, какая выгода в этом РФ? и почему ассоциацию с ЕС отложили до 1 января 2016 года? ответ очень прост, до 31 декабря 2015 года на Украину повесят якорь, в виде особых условий отдельных районов Украины, а именно углубление добрососедских отношений (читай как эти регионы не могут без РФ). Чем же это грозит для Украины? А очень просто, ассоциация с ЕС не сможет вступить в силу т.к. отдельные регионы сильно завязаны с "добрыми" соседями. Вот и весь сказ.

Шестое, Украина взяла на себя обязательства полностью восстановить разрушенный Донбасс, единолично, лишив возможности подать иск на РФ с требованием компенсации за разрушенную территорию. Также Украина взяла на себя обязательства спонсора этих регионов, весь бюджет, который они будут у себя утверждать, будет оплачивать украинский народ.

Седьмое, не старайтесь вникать в каждое слово, дипломатия - это искусство обманывать, все эти народные милиции и прочее просто замыливание глаз, что бы отвлечь от главного.

И на последок, старайтесь всегда сами разобраться в сути, никто за вас это не сделает. Голосуйте умом, а не эмоциями или желудком. Всем добра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від вас місцеві хлопчики-пропагандони несе набагато більше ніж від вати. Якщо ви то робите за гроші, то не буду в ту порнуху занюрюатись, але якщо нахаляву, з квазіпатріотичних почуттів - то ви хлопаки хворі, реально чокнулись і не вам того полудурка з гранатою осуджувати точно.

а ти точно з головою дружиш? до лікаря ходив?

та х..ня яка, подумаєш загинуло 3 чоловік, за що його осуджувати...

чекаєм нових патріотів з гранатами....

а ти не думаєш, що наступний патріот з гранатою може проявити себе в Луцьку? і там випадково опиняться твої рідні

п.с. мені ніхто не платить, в мінстеці не облікований

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти точно з головою дружиш? до лікаря ходив?

та х..ня яка, подумаєш загинуло 3 чоловік, за що його осуджувати...

чекаєм нових патріотів з гранатами....

а ти не думаєш, що наступний патріот з гранатою може проявити себе в Луцьку? і там випадково опиняться твої рідні

п.с. мені ніхто не платить, в мінстеці не облікований

А ніхто й не каже що не треба осуджувати окремих осіб...

Просто всього лиш допускається можливість що вся сутація гарно продумана передбачена й використана з елементами підстави..... а всіх собак файно спущено в один бік... і від усього іншого гарно відвернута увага...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З гранатою - просто подумайте кому це вигідно. Свободі - ні не думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо кому б не було вигідно, Свобода з ними в одній зв'язці.

Якщо брати період в межах року-двох, то це однозначно трійка "лідерів" майдану-2.

Якщо довше, то треба дивитись попередні вибори і глибше лізти в оборудки олежки сотоваріщі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний з Вами, Свободі такий варіант подій аж ніяк не був вигідний. Але... Події почалися з того місця, де стояли представники і тої самої Свободи. І кидання взривпакетів, починалося на очах тих самих представників Свободи. Висновок напрошується сам собою- треба був грандіозний " бумбас" , а безконтрольність привела до біди.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що знають прихильники Свободи про Вову Пупса?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що знають прихильники Свободи про Вову Пупса?

Ви про колишнього рекетера?)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про головного спонсора Свободи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене до Олежика відраза ще з часів як він запльовував арійською риторикою майданний мікрофон. Мені не цікавий він, його партія і політичне майбутнє. В мене викликає щирий подив що вивважаєте що поршень веде нас в майбутнє, бо США його контролюють. Як видно з його дій, в нього дуже великі допуски по впровадженню американської демократії, настільки великі, щоб та скотина не знищила вщент ще щось святе що в цій країні набуте.

Портніков говорить що ми з поршнем пливемо в одному човні і топити його йому не вигідно. Це тішить але мало, бо по перше він вважає човен своїм, сам визначає куди ним гребсти, ще й не гребує так нормально по наших кішеньках полазити, як оплата за трафік.

Всьо так тяжко і непросто що згідно всяких мудростей колись щось тут добре та й врожиться)

В мене до Олежика відраза ще з часів як він запльовував арійською риторикою майданний мікрофон. Мені не цікавий він, його партія і політичне майбутнє. В мене викликає щирий подив що вивважаєте що поршень веде нас в майбутнє, бо США його контролюють. Як видно з його дій, в нього дуже великі допуски по впровадженню американської демократії, настільки великі, щоб та скотина не знищила вщент ще щось святе що в цій країні набуте.

Портніков говорить що ми з поршнем пливемо в одному човні і топити його йому не вигідно. Це тішить але мало, бо по перше він вважає човен своїм, сам визначає куди ним гребсти, ще й не гребує так нормально по наших кішеньках полазити, як оплата за трафік.

Всьо так тяжко і непросто що згідно всяких мудростей колись щось тут добре та й врожиться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так розумію, це один із мінстеця і текст - це продукція мінстеця

п.с. текста багато, тому даю просто посилання

Пилип Духлій

Така Зрада, що аж Перемога

Сьогодні о 11:55227424629

В цій статті будуть зібрані відповіді на всі питання, що пов'язані із внесенням змін до Конституції у зв'язку з Мінськими домовленостями. Тут нема інсайдів, таємниць або секретної інформації. Все нижченаписане доступно з відкритих джерел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діфото давав посил на цю статтю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така перемога, що аж зрада?!

Про патєряшку. Я, так би мовити, аналогії проводжу. А скільки ми ще не знаємо про таких "патєряшек". А може "дамовляшкі"?

Дело Клименко на 3 миллиарда: следствие потеряло улики

В банке Капитал, топ-менеджеры которого подозреваются в причастности к преступлению, говорят, что база данных утеряна

Следствия по делу о злоупотреблениях бывшим главой Министерства доходов и сборов Украины Александром Клименко на сумму свыше 3 миллиардов гривень потеряло доказательства. Это следует из определения Печерского суда Киева, размещенного в Едином реестре судебных решений, пишет Первая инстанция.

По данным следствия, на запрос Генпрокуратуры банк Капитал, топ-менеджеры которого подозреваются в реализации преступления, ответил, что, из-за затопления серверной, диск, содержащий файловую группу, вышел из строя, и базы данных за период с 1 января 2012 года по 21 декабря 2013 года, якобы потеряны.

До этого в марте 2015 года в банк дважды были направлены запросы о предоставлении списка сотрудников, однако финучреждение в этом отказало, объяснив, что "запрашиваемая информация относится к конфиденциальной".

Ранее сообщалось, что ГПУ в декабре 2014 года обвинила экс-министра Клименко и его бывших подчиненных в присвоении 3 млрд грн из госбюджета. Как выяснили следователи ГПУ, эти деньги были безосновательно перечислены в виде возмещения по НДС трем компаниям: Мегатерий, Газиновация и Эксимтех в 2012 - 2013 годах. Прокуратура подозревает, что к реализации преступления привлекались также топ-менеджеры банка Капитал, поскольку счета компании Эксимтех размещались в этом банке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж подумалось про дим з гранати, але бойову гранату в польоті не бачив й сам не кидав

Граната РГО, РГН и горит, и дымит: метание гранат РГН, РГО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...