Перейти до змісту

Кросівки Salewa FireTail Gore-Tex


Demeter

Рекомендовані повідомлення

Нові. Пройшов в них зо два кілометри. Причина продажу - великуваті.

Розмір 9 US, 8 UK, 27 см, або наш 42.

Ціни в магазинах можете погуглити icon_smile.gif. Мінімум 1598 грн.

Віддам за 1050 грн. Торг.

Поміряти-подивитись в районі 33-ого. Питання в тему або приват.

Копіпаст:

Чоловічі кросівки Firetail підійдуть для усіх, хто випробовує себе на витривалість, завжди прагнучи досягнути більшого. Вони забезпечують відмінну амортизацію під час підйомів та спусків. Подовжена технічна шнурівка на передній частині взуття та устілка, що дозволяє підлаштувати кросівки під індивідуальні особливості стопи забезпечать ідеальне припасування взуття до ноги. Легка вага дозволяє при необхідності прикріпити кросівки до підвісної системи рюкзака, а комфортний рух забезпечує проміжна підошва EVA з системою амортизації PU Shock Absorber. Firetail - це поєднання стильного дизайну, мембрани Gore-Tex®, підошви Vibram®, а також гумового ранту для лазіння та спеціального захисту Aramidic на підошві. Ці кросівки можна використовувати як для складних трас, так і для долання крутих скельних підйомів, а також вони є зручними і для щоденного використання.

Технології:

- MFF Multi-Fit Footbed — устілка, яка складається з 2-х елементів, що дозволяє підлаштувати взуття під індивідуальні особливості стопи. З повною устілкою кросівок підходить для середньої стопи, а простим усуненням нижнього (жовтого) шару устілки, взуття адаптується до широкої стопи.

- 3F System - технологія, яка об’єднує три функції: гнучкість, фіксацію та досконалість форми. 3F забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти - області, особливо схильної до утворення пухирів.

- Silverized — технологія обробки іонами срібла, яка забезпечує уникнення утворення неприємних запахів, та залишає взуття завжди абсолютно свіжим.

- Climbing Lacing - індивідуальні регулювання забезпечуються завдяки подовженій технічній шнурівці на передній частині взуття. Точність і комфорт є ключовими для хорошої роботи спортсмена.

Технічні характеристики:

Матеріал верху: Microfiber, Armoured Mesh, Aramidic/Rubber 360° Rand

Мембрана: Gore-Tex® Extended Comfort

Підошва: Vibram Tech Approach

Вага: 430 г

post-7596-0-60558100-1393234805_thumb.jp

post-7596-0-97969600-1393234806_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...