Перейти до змісту

Скарби Пшонки - фоторепортаж з будинку кривавого генпрокурора

Deemon

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а ще резиденція яника в Криму і в Івано-Франківську - дивлюся і диву даюся, на одні тільки резиденції для одного мудака стільки грошей викинули... І це в той час коли еономіка, соціалка в *опі...

Опубліковано

ще раз переконався - хворі тварі (людьми таких не назвеш) :0104::0098::0115:

абсолютна відсутність будь-якого смаку, для повноти картини не вистачає "малінового піджака"

Опубліковано

Це все подарунки.Уявляєте, як боліла голова у кожного обласного прокурора перед днем народження Цезаря.

Ну і ще мені цікаво- який з подарунків від нашого прокурора.

Опубліковано

Ну і ще мені цікаво- який з подарунків від нашого прокурора.

надіюсь ніхто не сумнівається,що він там є?

Опубліковано

це ж бл...(інших слів немає), одні емоції. Тут ні те щоб жити, тут і сісти нема куди. Як гості приходили то пили в кухні, а по кімнатах як в музей ходили.

Хвора людина.....

Опубліковано

Це все подарунки.Уявляєте, як боліла голова у кожного обласного прокурора перед днем народження Цезаря. Ну і ще мені цікаво- який з подарунків від нашого прокурора.

отожбо, кожен з тих держ-виродків потів, мучився, включав усі резерви фантазії, щоб підлизати якось геть оригінально, не так як інші... :)

Опубліковано

Це все подарунки.Уявляєте, як боліла голова у кожного обласного прокурора перед днем народження Цезаря. Ну і ще мені цікаво- який з подарунків від нашого прокурора.

отожбо, кожен з тих держ-виродків потів, мучився, включав усі резерви фантазії, щоб підлизати якось геть оригінально, не так як інші... :)

Ага, ще пожалій їх, бідненьких

Опубліковано

А що Ми знайдемо чи побачимо в дімки табачника того,що освітою керував??мульйон золотих дипломів виданих ректором Межигір'я)

А на рахунок фото картини там де пшонка* римське путо*.......юлій цезар чи цицерон позавідували б...

Опубліковано

Какая безвкусица и самооцена просто ужас, бедняга не знал куда и на что еще пихнуть деньги. ИМХО такое у каждого чиновника у нас и уверен что у многих наших "оппозиционеров". Ничего не будет пока в нашей стране не перестануть пиз...ть наши с вами деньги, это же сколько детей можно было вылечить, построить больниц, спорт-залов, построить дорог и все бы это у нас уже бы было, если бы не эти воры.

Опубліковано

це хворі на голову люди.. за ними плаче Олика...

Тут прозвучало, що за ці гроші дорогу Луцьк-Львів? За ці гроші УСІ важливі транспортні сполучення можна зробити !!! І частину дворів у містах.

Десь там кілька десятків моїх недоплчачених ЗП... І не тільки моїх...

Опубліковано

http://www.volynnews.com/news/tabloid/foto-i-video-skarbiv-pshonky-reportazh/

ще раз переконуюсь, що це хвора людина. Для чого всього стільки????? він про існування цього всього може й не знав, шопінг в дружини був просто піпец який. Тут мабуть є конфісковані старовинні речі, картини які крали при штурмах музеїв і т.д.

Опубліковано

А скільки ще в нас на Волині таких "трудяг" - що за їх вкрадені, можна було б дісно корисного зробити.... .

Опубліковано

ой шось мені здається шо ше не раз на свого роду майдан будем збиратись(((

хай краще мої свова про майдан будуть не правдою

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...