Перейти до змісту

ПОТРІБНА Допомога героям рідного краю!

Андрій Віталійович

Рекомендовані повідомлення

Євромайдан SOS

Мама пораненого Мустафаєва Тимура 1987 року народження з міста Торчин Луцького району просить допомоги.

Куля пройшла під лопаткою. Вчора з 17 лікарні хлопця превезли в Луцьку обласну лікарню. Зараз він знаходиться в реанімації, лікарі кажуть, що хлопець народився в сорочці. Десь через тиждень планують перевести його до нейрохірургії.

У мами закінчилися кошти. Плаче, благає допомоги.

Номер приватбанківської картки 4627 0812 0210 6352

Мустафаєва Тетяна Михайлівна. Номер телефону мами - 050-858-26-22.

Перелік тих, хто портребує допомоги.

1. Гуч Олександр Юрійович (Пегас)
    Наскрізне кульове поранення стегна, відкрита рвана рана.
    Планується встановлення апарату Іллізарова та доправлення на лікування в Німеччину.
    Активістами зібрана допомога у розмірі 20000 грн.
  2. Запотоцький Артем
    Вогнепальне поранення хребта, руки вже працюють, а ноги - ні.
    Є жінка і 2 дітей.
    Знаходиться в лікарні в Києві, там ним опікується брат.
    ü Потрібне лікування в Німеччині і реабілітація.
  3. Мустафаєв Тимур
    Куля пройшла під лопаткою. Поранення середньої тяжкості.
    ü Наразі кошти є, але будуть ще потрібні потім на реабілітацію. Можлива реабілітація в Польщі.
  4. Нечипорук Олександр (Сенека)
    Прострелена чашечка ноги.
    Має дружину і дітей.
    ü Кошти дуже потрібні!!! Єдиний годувальник в сім’ї.
    Перебуває у Львові. Забирають в Польщу.
  5. Ткачук Володимир
    Перебиті обидві ноги. На апараті Іллізарова
    ü 3 дітей
  6. Марчук Павло
    2 кульових поранення в плече і руку. Не рухомі руки.
    Середня важкість поранення. Перебуває в Обласній лікарні у Луцьку. Можливо буде потреба у відправленні на реабілітацію в Польщу.
  7. БОгдан Богдан (Дуб)
    В одному оці порвана сітківка і помутнівший кришталик + пошкоджені тканини біля ока. Інше — деформований кришталик, і пошкоджений нерв, якщо не зробити операції - катаракта. Струс мозгу. Всього 3 влучання гумових куль (ще в шию і ногу). Простуда, легкий кашель.
    Волинська січ, Луцьк. 26 років, Одружений, син 2 роки.
    ü Єдиний годувальник сім’ї.
    ü Необхідні операції на обидва ока.
  8. Марчак Андрій
    Вогнепальна рване поранення ноги нижче коліна, стоїть дренаж.
    ü Є ймовірність того, що потрібна буде пересадка шкіри.
    "Волинська січ" (м. Рівне)
  9. Поліщук Олег
    Осколки в паху, серйозна зона ураження.
    Направлений на лікування в Польщу.
  10. Мовчан Володимир
    Важке поранення обличчя.
    На даний момент в Польщі (Краків, військовий шпиталь №5)
    м. Ковель
  11. Кватерчук Василь Володимирович
    33 роки
    Кульове поранення в груди (права сторона).
    Поранення в стегно на виліт. Поки не ходить.
    Доставлений з Києва в Луцьк, перебуває на стаціонарному лікування в обласній лікарні.
    16 років
    Граната розірвалась біля ніг. Рвані рани та опіки на ногах.
    Опік і зараження руки. Робили операцію в Луцьку: чистка рани і пересадка шкіри.
    Підстрілене око гумовою кулею, розсічення голови кийком, забої тіла, підшкірні гематоми лівого передпліччя та лівого стегна, опіки, кантузія, струс мозку.
    ________
    5211 5373 2484 2140
    Войчук Іван Федорович

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

люди, особисто у мене уже не залишилось фінансових ресурсів, тому я дуже прошу не пройдіть поруч. людина досі в критичному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що дзвонив їй, сидів колись за однією партою.Тимур вже йде на поправку, але кошти ,звісно не помішають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОНОВЛЕНО!!!

МАМА ТИМУРА ПРОСИТЬ БІЛЬШЕ НЕ ВІДПРАВЛЯТИ ГРОШІ ЇЙ НА КАРТКУ. ПЕРЕКАЗІВ БУЛО ДУЖЕ БАГАТО. ЩИРО ДЯКУЄ УСІМ!!!

НА ПОЛЬЩУ ТИМУР ВІДМОВИВСЯ ЇХАТИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євромайдан SOS

УВАГА!!!ДРУЗІ!!! Мама пораненого Мустафаєва Тимура 1987 року народження з міста Торчин Луцького району дуже дякує Вам за допомогу й каже, що грошей вже ДОСИТЬ!!!

Люди, Ви - неймовірні!!!!

Дякуємо!!!!

Репостніть будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто мама чесна людина, а гроші сім'ї не завадять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О Боже, я здається вперше бачу щоб люди просили допомогу, а потім подякували і сказали досить.

Син герой. І мама героїня, за те що народила і виховала такого сина. Слава Героям!

з.і. А можна мені вислати гроші ще? я думаю вони не пропадуть. Може потім треба буде на оздоровлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для хворого в реанімації грошей ніколи не може бути забагато, навіть після прохання досить ми з другом перерахували скільки змогли, гроші знадобляться на оздоровленя та реабілітацію. Як найшвидшого одужання Герою!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, маю ідею:

Зібратись грішми і завезти гостинця хлопцю прямо в Торчин.

Практика зборів в нас є, люди з транспортом - теж. Жива підтримка теж багато чого варта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сидів колись за однією партою

так ти також з Торчина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як треба транспорт, звертайтесь в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є загиблі з Волині, є поранені. Прошу визначити, хто знає, кому найбільше потрібна фінансова допомога

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О Боже, я здається вперше бачу щоб люди просили допомогу, а потім подякували і сказали досить.

Син герой. І мама героїня, за те що народила і виховала такого сина. Слава Героям!

з.і. А можна мені вислати гроші ще? я думаю вони не пропадуть. Може потім треба буде на оздоровлення.

А знаєте, я помітив, що в цей скрутний час люди навколо стали набагато добріші один до одного, більше щирості у відносинах, взаємоповаги і доброти.

Ми справді стали єдиною НЕПЕРЕМОЖНОЮ нацією!!!

Залишимось же такими і надалі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На одному з інтернет-порталів Волині натрапила на інформацію, що кошти на лікування все-таки ще потрібні. Ось 23.02.2014: http://www.volynpost.com/news/28026-u-mamy-poranenogo-na-majdani-volynianyna-zakinchylysia-groshi-na-likuvannia-prosiat-dopomogy

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На одному з інтернет-порталів Волині натрапила на інформацію, що кошти на лікування все-таки ще потрібні. Ось 23.02.2014: http://www.volynpost...rosiat-dopomogy

Думаю, що журналісти, не перевіряючи інформацію, просто перепостили її з якогось іншого, старішого, джерела ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає яка ситуація ще по одному земляку:

Друзі!!!!!!!!!!! Максимальний репост!!!!!!!!!!

Просимо підтримки для нашого друга Лучанина Запотоцького Артема, який зараз у тяжкому стані у лікарні.

Він отримав вогнепальне поранення у хребет та легені 20 лютого на Майдані. На даний момент лікарі намагаються врятувати його життя.

Вдома його чекають двоє маленьких діток, дружина, рідні та друзі. Будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу!

Реквізити для перерахування коштів: МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095, ПАТ "БІЗ", рахунок отримувача 29246002,

призначення платежу: поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївни (дружина). Тел. брата 0673328791 Віталій.Слава Україні!

Тут аналогічна інфо в Волинь-пост http://www.volynpost.com/news/27998-zbyrayut-groshi-volynianynu-vazhko-poranenomu-na-majdani

Скинь будь ласка усім небайдужим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть будь ласка, а Континіум якимось чином допоміг Запотоцькому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що фінансують його лікування і беруть витрати на відправку за кордон на лікування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це точно?

Т.я. я в Києві, то я можу навідати Ігорька Є. біля ВР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, так написано в листі який нам розіслали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, треба перевірити. А то п.здити і писати на папері вони можуть. Немає їм довіри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці, сам запостив і прочитавши призвище не зразу зрозумів, що це мій давній і дуже гарний знайомий, я не знав, що з ним трапилась така біда, ще місяць тому говорив з ним по телефону. Я зараз передзвоню та взнаю чи континіум допомагає. Те що фірма допоможе, я впевнений, але чи в тому обсязі, що декларують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В общем, говорил с близким его другом. На сегодня ситуация с его здоровьем очень тяжелая, он уже в сознании, но состояние критическое. Континиум ЯКОБЫ согласен оплатить транспортировку в иностранную клинику и соответсвенно лечение. Сейчас вопрос не в финансировании, а вопрос в возможности транспортировки. Мнения киевских эскулапов разделилось, одни говорят, что транспортировать опасно, но возможно, другие, что нельзя. Сейчас его друзья и близкие ищут клинику, которая согласится его взять за границей. Но по словам нашего общего друга, который активно помагает Артему, деньги все равно нужны, т.к. лечение - полбеды, а реабилитация после такой травмы ооочень длительная и нужно не только вывести его из критического состояния, но и попытаться вернуть ему радость движения на своих двух. А останется ли до конца с ними континиум, гарантий нет . Так, что, люди, нужно парня поддержать, ему сейчас очень трудно. Репост моего предыдущего сообщения обязателен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просьба к администрации Борды, если возможно, отделите часть сообщений начиная с моего, написанного в 14.28, и до этого и перенесите в отдельную тему, с пометкой: "просьба помочь". Я знаю, что нуждающихся в помощи значительно больше, но мы особенное внимание должны уделить нашим землякам. Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просимо підтримки для Запотоцького Артема (м.Луцьк) у звязку з вогнепальним пораненням в хребет на Майдані. Будемо вдячні за кожну грн. МФО 380281, ЄДРПОУ 33695095, ПАТ "БІЗ", рахунок отрим. 29246002, призн. Плат. Поповнення картрахунку 262572334801 для Запотоцької Тетяни Миколаївна

Розмовляв з братом Артема, Віталієм.

Він скинув мені реквізити Приватбанку

для допомоги Запотоцькому Артему

Рахунок №29244825509100

МФО 305299

ОКПО 14360570,

номер картки 5168 7572 5846 4702

Отримувач: Жабюк Тетяна Миколаївна.

(це дівоче прізвище Запотоцької, дружини Артема)

Картка нова, її тільки-но відкрили, ще не з'явилась в термінальній базі (тобто через термінали, поки що, її поповнити не можна) поповнював через відділення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...