Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Официальный курс доллара в Украине достиг нового исторического максимума - 24.9562 грн

Официальные курсы гривны к иностранным валютам, установленные Национальным банком Украины с 09.02.2015, составляют:

100USD – 2495.6198 UAH ( ! )

100EUR – 2856.7360 UAH ( + )

10RUB – 3.7788 UAH ( + )

С начала месяца официальный курс USD/UAH подорожал на 54.45%.

С начала года официальный курс USD/UAH подорожал на 58.27%.

Этот курс USD/UAH является максимальным, устанавливаемый НБУ, предыдущий максимум был зафиксирован 06.02.2015 и составил 23.1306.

Полный список официальных курсов валют находится здесь.

Динамика изменений официальных курсов валют находится здесь.

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

А в який , чий уряд, і взагалі у що ТИ віриш?

А з чого Ти взяв, що я взагалі вірю в уряд? І тут ніби питання віри не обговорюється, а обговорюється курс долара. В кого/що вірити людина вирішує сама і це є її особистою справою.

Що ж стосується уряду, то йому можна довіряти, а щоб вірити в нього, то це не знаю ким треба бути, но точно з нездоровим глуздом.

Опубліковано (змінено)

1 З Лапіним не знайомий і ніякого відношення до цієї персони не маю.

2 На форумі з Ромою з 2007 боролися з форумними ватніками, коли вас тут і рядом не було. Коли, все українське тут висміювалося, а факт голодомору невизнавався 90%. за це мій профіль і видалили.Це зараз, тут всі за Україну, а раніше, було тут геть не так, борда наймовірно преобразилась.

3. "Не пряником так нагайкою". система заставить людей помінятись, або по доброму а бо по злому. Якщо, вата до йде до Києва, люди будуь вже не такими як зараз, бо відчують реальну небезпеку, і просто будуть змушені обєднатися і змінити своє відношення одне до одного.

а конкретно можна назвати перевертнів?

Ви хочете, щоб мій профіль знову видалили? :-)

------------------------------------------------------------------------------

2 nokian я від вас вражаюсь, раз чи два бачив вас в юванті, зі спілкування умнєйша, освідчина людина, а на форумі ......

Ви, колись не будь бачили, коли на гибле підприємство, приходить новий директор, з фантастичною, палкою вірою в очах в успіх і процвітання підприємства. Я бачив, це складно описати. Люди, які раніше махнули рукою на занепад, починають заражатися вірою директора, неугодні паразити ідуть геть. Лишаються вірні своїй справі і починають діяти в один такт з керівником, навіть енергетика в повітрі міняєть і помаленьку справи починають іти в гору.

А, ви, стверджуєте, що такий чудивий процес зараз відбувається в Україні під чітким керівництвом Порошенка?

Я можу частково погодитися з тим, що рівень Порошенка вищий за всіх його попередників. В порівнняні, Це як Nokia Cityman

і старі аналогові комутатори. Але проблема в тому, що люди хочуть новий сучасний iPhone 6 та справедливо платять за це податки, а якість послуг топ менеджера країни, нижче навіть нокії)))

Нам, навіть захід про це говорить - реформи, люди хочуть реформ. Та от халепа, коли почати грунтовні зміни, вся гнила система розвалиться, оскільки ця система будується на круговій поруці - "крадеш, дай кратси іншим". Бо, коли хлопнуть одну крупну рибу, за нею піде ефект доміно. І тоді МИ ПРО ТАКЕ ДІЗНАЄМОСЯ.........Янукович покажеть жлюгідним клоуном.

Змінено користувачем Vergil
Опубліковано

Ваш профіль ще не розкручений, то втрачати буде нічого - зате це буде корисно для спільноти :)
  • +1 1
Опубліковано
Я правильно зрозумів тебе, що якби ввели заборону на повернення депозитів, то ...

ти все правильно зрозумів...

якщо не віриш - прослідкуй попередні аналогічні ситуації унас і в інших країнах. Основні кроки - підняття ставки і заборона зняття депозитів. Народ би втратив, але не 300% :(

це меньше з двох зол...

• +1 1
Опубліковано

Невже є така секретна інфа, що модери відразу видалять профіль? Що ж це за секрети? Або за що прфіль видалили?

реформи, люди хочуть реформ

неважко неозброєним оком помітити навітьт тут, що більшість хоче дешевого долара.

А реформи розуміє так-ви там в уряді зробіть НЕГАЙНО, щоб я тут жив як німець.-Про продуктивність власної праці при цьому кожен скромно промовчує.

Але вимагає НЕГАЙНО покращення.

Треба створити голосувалку ,яких же змін ми хочемо в першу чергу.

Тільки конкретних, а не ,.щоб всім було добре,,

Опубліковано

НБУ знизив офіційний курс гривні майже до 25 за долар

а пам'ятаєте,що говорила Гонтарьова про курс 25 кілька днів тому?

вже не раз помічаю,як воно починає виступати - то відразу гривні недобре стає

хай би вже мовчала...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

реформи, люди хочуть реформ

неважко неозброєним оком помітити навітьт тут, що більшість хоче дешевого долара.

А реформи розуміє так-ви там в уряді зробіть НЕГАЙНО, щоб я тут жив як німець.-Про продуктивність власної праці при цьому кожен скромно промовчує.

Але вимагає НЕГАЙНО покращення.

Треба створити голосувалку ,яких же змін ми хочемо в першу чергу.

Тільки конкретних, а не ,.щоб всім було добре,,

Друже мій(називаю вас так, бо не важаю вас своїм вором)

Я, вам намагаюся донести, одне. Я кожень день з вікна свого будинку дивлюся на відремонтований дах дитсадка і згадую чинушу, який на повному серйозі стверджував, що цей руберойд і робота коштувала 300000 грн (в цей момент я хотів його задушити). (Я тобі фотку садіка завтра в ювант принесу, якщо не віриш)

Ці гроші, в крали з нашого спільного карману, не якісь там Януковицькі не добиткі, а нові ставленики Пороха.

Нічого не помінялось, пішла одна сім"я прийшла нова.

Опубліковано

Невже серед величезної кількості фінансистівне можливо знайти рішення. Є ж багато літератури, як боротися з кризами, світовий досвід. Чи не вистачає розуму це використати???

нашо? коли можна по 0.5 мілліона за день піднімати на спекуляціях

Опубліковано

Невже неясно, що проти гривні йде така ж сама війна,як на Донбасі. І тут прості рецепти не допомогають, так само як не захистив нас Будапештський меморандум.

Я кожень день з вікна свого будинку дивлюся на відремонтований дах дитсадка і згадую чинушу, який на повному серйозі стверджував, що цей руберойд і робота коштувала 300000 грн (в цей момент я хотів його задушити). (Я тобі фотку садіка завтра в ювант принесу, якщо не віриш)

Так треба до прокурора міста з цими фотками , а не до мене.

Слабо?

Опубліковано

ти все правильно зрозумів...

якщо не віриш - прослідкуй попередні аналогічні ситуації унас і в інших країнах. Основні кроки - підняття ставки і заборона зняття депозитів. Народ би втратив, але не 300% :(

це меньше з двох зол...

Будь ласка, надай один приклад аналогічної ситуації в інших країнах для глибшого розуміння твоєї тези.

Стосовно меншого зла. НБУ в 2014 вводив обмеження на повернення депозитів у валюті (достроково - лише у гривні по курсу купівлі комбану, по закінченню терміну - у валюті, але лише в межах певної суми в день). Не цікавився у людей, які попали під ці обмеження, що для них було б меншим злом? А у випадку тотальної заборони на зняття депозитів? От користувач Ваз75 не купив би собі квартиру по вигідній ціні, бо не зміг би зняти свої 100К гривень. Комусь потрібні були б терміново гроші на лікування/дорогу операцію, але зась, бо мораторій. Навіть якщо це питання життя і смерті. І от тоді б вже банки горіли в прямому сенсі слова.

Тому моя думка з цього приводу така: певні обмеження для зменшення різкого росту попиту на долар - так, мораторій - в жодному разі.

Не сприйми за образу, але слідкуючи за твоїми постами на борді, в усьому цьому морі розмаїття "ватніків" і "вишиватніків" я відносив тебе до небагаточисельної когорти "адекватніків" :)

Тепер вагаюсь :)

Права людини понад усе, хіба ні?

Опубліковано (змінено)

Невже неясно, що проти гривні йде така ж сама війна,як на Донбасі. І тут прості рецепти не допомогають, так само як не захистив нас Будапештський меморандум.

А хто цю війну очолює?

Так треба до прокурора міста з цими фотками , а не до мене.

Слабо?

Хахаха :_36: Прокурор там "мазу тягне". :-)

Опубліковано

Ну то ж твій корифан такий люстратор розстрілятор, а тут ще з десятків два жостких критиків-вийди з плакатами під прокуратуру.

Слабо?

Опубліковано (змінено)

Как я вижу ситуацию которая щас происходит....когда пришел Янык, он поставил своих везде а те кто пытались залезть в кормушку наказывал, но все равно они умудрялись воровать. Щас их никто не пресует и они могут делать все что хотят. В основном щас идет деребан того где бабки, это банк и армия. В банки спекулируют на гривне, в амрии пилят бюжет. Без жесткого пресекания всякой шушеры никакой закон работать не будет, нужно отсекать от кормушки и ставить ультиматум властям. Потому что щас такие мысли что власть поняла что не выгребет против росии и начала воровать все что можно в надежде на то что ее как поменют и с нее спадут все обязательства.

Змінено користувачем starOFF
Опубліковано

Тобто Януковичу не можна було, а цим можна????

януковичу не можна було бо його уркі вибрали і всякі тупі східнякі

а пороха обрали свідомі западенці, тому йому можна

• +1 5
Опубліковано

Уж полночь близится, а "маятника" все нет... :)

По ходу нас чекає великий маятник, В понеділок курс буде ну дуже відрізнятись від сьогоднішнього.http://niko-lutsk.com.ua/

Фінансові прогнози - це не ваше, змиріться з цим )

• +1 2
Опубліковано

Навчись витримці мій друже, я ж не сказав у який понеділок.

Оце так зрада. А я ж в неділю взяв і поміняв всю свою валюту на гривні :(

Опубліковано

Ну гривні стало більше. Україна стала багатшою!

Продублюю що люди говорять для одного аналітичного оракула

Порошенко и грабли.

...

Порошенко - уникальный президент.

Он правит в стране, где высочайший подьем гражданского общества, где две трети парламента совершенно упоротые патриоты ( вне зависимости от партийной и фракционной принадлежности ), где бизнесмены тратят миллионы и драгоценное время на армию и обороноспособность, где народ терпит и затягивает пояса, где журналисты при всей своей противности готовы прыгать в окопы и вещать с передовой.

Но Порошенко строит вертикаль.

Вместо того, чтобы говорить с парламентом - он почти развалил фракцию имени себя.

Вместо того, чтобы опереться на местные элиты он пытается интриговать и включать "баланс и противовесы".

Вместо того, чтобы опереться на народную инициативу, он создает своему бездарному куму министерство.

Вместо того, чтобы поговорить с командирами боевых бригад и добровольцами, он окружает себя бездарями и уничтожает военное командование.

Мы месяцами кричим: "Уберите Гелетея". Порошенко упирается. Но потом убирает его. После сотен убитых.

Мы кричим: "Уберите Ярему".

Мы кричим: "Уберите Гонтареву"

Мы кричим: "Уберите Муженко"...

Потому что он строит убогую вертикаль.

Вместо того, чтобы иметь горизонтальную поддержку.

...

И он продолжает наступать и наступать на грабли.

Потому что Порошенко - это синоним мелкой мстительности и мстительной мелочности.

Петр Алексеевич, 54 процента нету уже давно.

Спросите об этом в любом трамвае...

...

Самое главное, что третьего майдана на будет.

Мы настолько ответственны, что никогда его не допустим.

А вот некоторых ждет позор и забвение.

Опубліковано

Коли кидаєш мінуси і гівно, врахуй, що гівно може і недолетіти, а руки кидаючого так і залишаться в гівні.

• +1 2
  • -1 3
Опубліковано

Та я давно підозрюю, що хтось лєвий, аби стравити, починає втіхаря підленько ставити мінус, .Ну як в парламенті.

Давно казав, що мінуси мають бути персональні.

А то це якісь доноси та анонімки.

• +1 2
  • -1 3
Опубліковано

Коли кидаєш мінуси і гівно, врахуй, що гівно може і недолетіти, а руки кидаючого так і залишаться в гівні.

Шовковського цитуємо?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...