Перейти до змісту

янукович хоче виборів на вересень-грудень.

Zheny@

Дострокові вибори президента  

222 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Все це звісно по воді вилами писано відносно ситуації, проте мій вибір однозначний

Президент Гриценко

Премєр Олег Соскін (мудра, виважена, освідчена, чудовий економіст, далекоглядна людина,саме така повинна керувати урядом)

МВС Луценко(про ментів знає усе)

міністр спорту Кличко(його максимум на сьогодні)

міністр єкономіки Порошенко (чудовий господар та кризис менеджер)

СБУ Парубій

Ярош керівник служби що прийде на заміну "беркутятам"

моє імхо, тож на істину не претендую, написав практично всіх лідерів яким довіряю.

Вже краще Ярема... депутат ВР від "Батьківщини", колишній керівник міліції Києва.

А Ярошу створити службу ВНУТРІШНЬОЇ БЕЗПЕКИ, що контролюватиме діяльність ВСІХ правоохоронців і чиновників у нашій ВІЛЬНІЙ країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

Леся Оробець - жінка-депутат, яка має ВЕЛИКЕ серце, яке їй болить за Україну. Президент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BARAKUDA,Може бути і Ярема, теж толковий. Та й служба внутрішньої безпеки теж не завадить.

А ще хочу сказати про Андрія Садового (мер Львова) дуже мені імпонує та викликає цілковиту довіру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от, знов царя вибираємо? Диктаторькі повноваження Янука вже в минулому, яке надіюсь не повториться.

Нагадаю, що по конституції 2004 (а наступна візьме її за основу) президент всього лише:

1. призначає силовий блок -МВС, СБУ, прокуратура, міноборони. Тому він і гарант виконання конституції.

2. (найголовніше) - без його підпису ні один закон не вступть в дію, треба долати вето (300 голосів). Причому, якщо закон одразу набирає 300, а президент не підписує - все одно ще раз ставиться на голосування, а там фішка може лягти і по іншому (10 днів на підпис, ще спікер може волину потягнути, а там голоса можна відтягнути чи перекупити)

3. Призначає МЗС, має квоту в конституційному суді та ЦВК.

4. При наявності власної партії (а куди-ж без неї) - має право на відповідну к-сть міністерських портфелів та інші квоти - віце-прем'єри там різні, заступники.

Тобто, це фігура не найголовніша, хоч і наділена досить цікавими повноваженнями і може робити доволі несподівані ходи. Ющу наприклад вдавалося вдало протидіяти Юлі, коли оранжеві почали війну на самознищення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко, думаю це буде новий янукович, і будемо плюватись на нього через рік другий як і на яника...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко, думаю це буде новий янукович, і будемо плюватись на нього через рік другий як і на яника...

Аргументуйте будь-ласка, чому ви так думаєте!

Мені просто здається що це хороша кандидатура но цікаво що думають інші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кого б хотів бачити? Нікого із того списку у голосуванні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є конкретне питання - чому ви думаєте, що саме Порошенко це буде 2-м Янукевичем (Сталіном, Гітлером)?

Питання до того хто створив цю форму голосуваня. Якого х...я там робить яник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чумак Виктор Васильевич

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вже дійсно хочете нового президента - то в тому списку не повинно бути прізвищ політиків

бо будь-яке старе прізвище в новій владі міста чи області чи тим більше країни - то страшна неповага до загиблих людей. Їх жертва буде просто марною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко з виду нормальний дядько, тільки одне но, Тігіпко тоже був схожий на тепершнього Порошенка, тоже ні докого не приставав був сам по собі, і що з того вийшло??? Боюсь щоб і з Порошенком того ж не сталось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є конкретне питання - чому ви думаєте, що саме Порошенко це буде 2-м Янукевичем (Сталіном, Гітлером)?

Щось мені підсказує що він замішаний з всією цею фігнею з майданами як організатор/замовник...

В любому випадку час покаже, коли порошенко буде президентом я буду казати, я ж каа-заа-в.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко вміє гарно говорити, як варіант влаштував би багатьох, "і ваших і наших" але:

1. бізнесмен, і навіть олігарх, я б сказав. А це значить завжди матиме власний інтерес у державній політиці

2. Флюгер. Був міністром у Януковича, вже забули?

3. А я от не можу забути, як він 1 грудня разом з Кличком відводив народ назад на Майдан з під апарату президента, тоді ще Корчинський його "головною тітушкою" назвав. Але якби його хлопці тоді взяли владу, то сьогодні не було-б прапорів з чорними стрічками.

Як на мене, президент повинен мати державницькі погляди і бути "безсрібреником". Як вояка Гриценко, за якого і голосував ще в 2010-му в 1 турі. Крім того, як очільнику силового блоку фахова військова підготовка і досвід міністра оборони ой як не лишнім буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А чому обов'язково потрібен президент? І без нього можна обійтись. Як на мене, така посада зовсім не потрібна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому обов'язково потрібен президент? І без нього можна обійтись. Як на мене, така посада зовсім не потрібна.

Правильно Мочанов сказав, я теж згідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залишити лише для того, щоб був представницьким лицем країни а по факту був звичайним депутатом

І не призедент - а представник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залишити лише для того, щоб був представницьким лицем країни а по факту був звичайним депутатом

І не призедент - а представник

В Англії - королева, в Японії імператор, а в нас буде гетьман. Та й уряд можна тримати не постійно, а збирати при потребі.

Ну не складається поки що в нас з президентами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) Чому в голосуванні нема ЛЯШКА???

Жарти-жартами, але в світлі останніх подій і вчинків він викликає в мене більшу повагу, ніж кулявлоб і тягнибик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавте Ляшка в голосування... Нормальний кандидат ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за парламентську республіку з представницькими повноваженнями президента як в Німеччині...

Але якщо по суті то за Балашова Г. В. . Відповіді в інтернеті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Балашова Г. В.

l_0ff8ccb0.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3. А я от не можу забути, як він 1 грудня разом з Кличком відводив народ назад на Майдан з під апарату президента, тоді ще Корчинський його "головною тітушкою" назвав. Але якби його радикали тоді взяли владу, то сьогодні не було-б прапорів з чорними стрічками.

Як на мене, президент повинен мати державницькі погляди і бути "безсрібреником". Як вояка Гриценко, за якого і голосував ще в 2010-му в 1 турі. Крім того, як очільнику силового блоку фахова військова підготовка і досвід міністра оборони ой як не лишнім буде.

Все вони правильно зробили. Що могли зробити радикали Корчинського (серед яких, як виявилось, багато, провокаторів з МВС) та неозброєні люди?

При спробі реального штурму беркут відбивався б не кийками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій вибір 5.10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як показує практика, найкраща гарантія від узурпації влади - система противаг.

Тай в характері в нас є щось таке - шукати захисту від "отих, що мене образили". Гірше, коли такої альтернативи немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ярошу створити службу ВНУТРІШНЬОЇ БЕЗПЕКИ, що контролюватиме діяльність ВСІХ правоохоронців і чиновників у нашій ВІЛЬНІЙ країні.

золоті слова.

не думаю, що Ярош та інші активісти євромайдану будуть на виборах в травні, а от кролік Сєня та команда - точно. Юльку рано випустили, вона буде мутити воду і зкентується з Порошенком. В Гриценка не вистачить "харизми" для кампанії. Матимемо розпіарену трійцю та Юля/Порошенко на вибір. Причому Сеня з Тимошенко почнуть ділити сфери впливу адже кожен побув головним в партії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...