Перейти до змісту

Ціни на пальне

Gabriel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
а я от дуже хочу в Європу. Тоді зарплати в нас такі були б, що пофіг було б, по скільки в нас бензин :wacko:

Вадим, скажу тебе по секрету, что когда мы были в Греции - выяснили, что у основной массы наших греческих коллег зарплата ниже нашей. а бензин у них по ЕВРО за литр.

Опубліковано

Ще раніше повідомлялось, що вітчизняні нафтопереробні підприємства при повній завантаженості дадуть 15-25% потреб України в пальному! Залишкові 75% завозять із-за кордону! Тобто всі відомі нам трейдери просто перепродають іноземне паливо! Завозять його з Італії, Румунії та Білорусії і т.д. Щоб уникнути дефіциту були мінімізовані митні платежі при імпорті нафтопродуктів в Україну! Плюс фірми, що ввозять, отримують компенсацію ПДВ в країнах постачальниках... І ціни в нашій державі не завжди піднімались при рості ціни в світі на нафту, а дуже часто росли неаргументовано і без всіляких повідомлень чи коментаріїв! Мораль цієї басні такова- наші мережі автозаправок отримують надприбутки, поки в державі такий бардак та відсутній будь-який контроль! А привязка ціни бензину до світових цін на нафту, примітивні відмазки...

Опубліковано

Амінь і амінь! Повністю згідний з Frodo!

А за Європу думаю так - в нас в країні про людей не думали і не будуть думати - іди ти в Європу чи не йди. ТОму ціни будуть європейські а зарплати..... точно українські. Друг мій, вчора поїхав до себе назад в Америку, в них бензин зараз дешевий на 20-30 корійк за наш. Або якщо навіть і такий самий - зарплати порівняйте, хоча б мінімальні.

От вам і Країні от вам і економіка!

ЧОго Бог дав нам таке багатство під ногами, а ми не маємо розуму ним користуватись або думаємо кожен тільки про себе????

Опубліковано
ЧОго Бог дав нам таке багатство під ногами, а ми не маємо розуму ним користуватись або думаємо кожен тільки про себе????

йди в депутати, там як раз не хватає таких ідейних :)

Опубліковано
а я от дуже хочу в Європу. Тоді зарплати в нас такі були б, що пофіг було б, по скільки в нас бензин :)

Не впевнений,Болгарія вже в Євросоюзі,а зарплата в 200Є в них вважається крутою.А ціни такі як і в нас.

ЗІ:Шо там бензин,в нас 1кв.м.житла на первинному ринку стартує від 4700грн.А ділянки в місті вже є по 50000$ за сотку.Скоро Емірати доженемо!

ІМХО:всі ціни в нас ростуть за рахунок монополізації ринку.Інфляція і вибори тільки привід.

Опубліковано

Питання для всіх хто їздить на автомобілях на бензині - при якій ціні на бензин ви задумаєтесь чи заводити сьогодні авто чи прогулятись, і для здоровя корисніше?

Опубліковано
Питання для всіх хто їздить на автомобілях на бензині - при якій ціні на бензин ви задумаєтесь чи заводити сьогодні авто чи прогулятись, і для здоровя корисніше?
поки машина мені буде потрібна по роботі і поки мені потрібно буде возити жінку і дітей, то я готовий тратити 12 літрів 92го безнину на 100 км, навіть якщо він буде по 8-9 грн за літру. Вибору ж все-одно немає...
Опубліковано

за то время, что меня не было на Украине, сильнее всего подорожало дизельное топливо.

Опубліковано

Якшо навіть і дійде до євро за літр то їздити можна, межа десь 9 грн, про прогулятись не думаю, вихід перейти на щось економічніше. На разі 15 л. по місту на 100 км автошляху.

Опубліковано

За 3 місяці як пересів на Ауді А6 дизельну ціна на дизпаливо піднялася з 3,74 до 4,90.... ;)

Єдине, що трохи тішить, авто по місту бере біля 7-ми літрів... Іздити всерівно прийдеться, бо до доброго звикаєш :duel: І до поганого, на жаль, наш народ теж звикає :) Ціна на пальне росте, а машинок-то не меншає... Хоча, думаю, ціна біля 9 гривеників за літру спонукає думати куди і коли їхати.....

Опубліковано
Хоча, думаю, ціна біля 9 гривеників за літру спонукає думати куди і коли їхати.....

Правда правда, я б наприклад почав би менше їздити, і думаю багато хто такаж зробив так, але навіть якшо бензин буде і по 6 гривень це не сильно розгрузить наші дороги.

Опубліковано

Да народ, судячи по реакції гроші в нас є......

Цікаво, а десь в тій самій Європі народ так само спокійно сприймає різке подорожчання цін чи якось намагається вплинути на державу?

Цікаво, а якщо пальне дорожчає то машини мають дешевшати?

Опубліковано

Цікаво, а десь в тій самій Європі народ так само спокійно сприймає різке подорожчання цін чи якось намагається вплинути на державу?

В томуто й справа, що машини також дорожчають.... :D

• 1 місяць потому...
Опубліковано

За півтора місяці від створення цього топіку 95-й подорожчав на 40 копійок....

Будуть прогнози на новий рік?

Опубліковано

В томуто й справа, що машини також дорожчають.... :huh:

ога, подорожчають... щас войдем с Юлей в ВТО и они кааааак подорожчають! :)

Вон, у любого маршрутчика спроси:

-скоко мерс стоит твой?

-шесть штук!

это как константа, независимо от возраста и состояния...:)

....

наступил новый год, мерсюки без лицензий, на маршрутах одни Богданы с Иванами...

....

-скоко мерс стоит?

-за две с половиной отдам!! Забирай!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...