difoto Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:03 #226 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:03 як би він тихесенько вріза дуба від якогось там діоксина чи ще якоїсь вкусняшки угу... як ви думаєте - ота його охорона з десятка броньованих авто, вертолітна площадка з прямим шляхопроводом прямо до його резиденції, система ППО у Межигір'ї - то він простого народа боїться? Я чомусь впевнений, що в нього навіть пара дегустаторів імєєцца.
Андрій Віталійович Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:21 #227 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:21 всі польські канали одночасно крутили пісню на підтримку україни. друзі пізнаються в біді...
Otto Kreer Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:42 #228 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:42 Она мне, конечно же, мать, но она для меня не стоит и мизинца любого из тех, что там сейчас стоят и готовы на все.пройдуть роки і ви неодмінно будете себе картати за такі слова про свою маму
snouden Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:53 #229 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 13:53 Пройдуть роки, і ви неодмінно будете карати себе за противсіхівство Пройдуть роки, і ви неодмінно будете карати себе за противсіхівство
S-driver Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 14:59 #230 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 14:59 о. щойно на майдані виступав член партії районів - віталій грушевський. таки партія валиться. може якраз в вівторок почнуть щось міняти, щоб більше не лилась кров героїв... Не варто їм вірити. Регіонал - це діагноз... Віталій Грушевський спростував інформацію про вихід із ПР
Андрій Віталійович Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 15:05 #231 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 15:05 Не варто їм вірити. Регіонал - це діагноз... Віталій Грушевський спростував інформацію про вихід із ПР от шакал...
BARAKUDA Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 15:29 #232 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 15:29 Можливо як хтось натрапить, скіньте силку.(ультраси відловили пару тітушок й гасили їх... )
Miro Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 15:32 #233 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 15:32 Коменти з Ютуба потішили: "Можна вічно дивитися на три речі: як палає вогонь, як на голову Хряка падає вінок, і як пиздять тітушок."
Андрій Віталійович Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:17 #234 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:17 Віктор Янукович: між війною і поразкоюдоволі виважена й об'єктивна стаття мустафи наєма.
Dr.Martenz Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:24 #235 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:24 Місяць тому спілкувався на тему майдану з подругою з Євпаторії. В неї більш адекватна позиція (юрист як не як) але зводиться до того, що нема альтернативи (Сєня, Клічко і Тягнибок для них не варіант).Аналізуючи події останнього тижня все частіше задаю собі питання чи це варіант для мене. Знову в Україні вибір без вибору, хоча продовжувати далі жити так як жили останні роки не можливо.Вибір тут, насправді більш очевидний ніж ви думаєте. Так опозиція мало того шо туга, так ще й від самої влади мало чим відрізняється, але "є одне але"(с), з ними можна про шось говорити, якось працювати, заставити виконувати наші вимоги. А чи можна таке сказати про ригокомуняк?
Smith Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:39 #236 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:39 Революційна історія )))) :Хрещатик. Кафе. За вікнами МОРОЗ. В дверях з'являється Панда - аніматор з вулиці. Всі затихають. Одна мамочка тихенько (але всі чують) каже своїй малій 3-4 років: "Доця, дивись, панда"... Доця с ходу викрикує: "Панду - геть!!!" Народ з реготом сповзає під столи... Але це не кінець). Мужик (Панда): "Я хороша панда, можна мені в туалет?" Мала: "А чим докажеш?" Панда знімає голову, бере її під пахву, випростовується і починає співати "Ще не вмерла України..."
odna Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:53 #237 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 16:53 Она мне, конечно же, мать, но она для меня не стоит и мизинца любого из тех, что там сейчас стоят и готовы на все.пройдуть роки і ви неодмінно будете себе картати за такі слова про свою мамуВо первых, Отто, вы незнакомы с моей мамой. Кто ее знает, меня поймут и поддержат. Во вторых, Отто, вы не знаете меня. Мне достаточно годов, чтобы говорить некоторые вещи категорично. Легко вам судить, маменьким сынкам, заласканным и залюбленным. Когда я буду хоронить свою мать, я буду искренне скорбить, но уважать ее я не стану. Стальной Совок прошелся по целым поколениям, оставил глубокий след и будет еще напоминать о себе рецидивами не одно поколение.
Ha3aP Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:16 #238 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:16 Бажаю щоб твої діти до тебе відносились так само як і ти до своєї мами.
Андрій Віталійович Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:19 #239 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:19 Ha3aP, от якого милого не знаючи конкретної ситуації, лізти з своїми порадами чи побажаннями?
Oksana04 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:20 #240 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:20 Бажаю щоб твої діти до тебе відносились так само як і ти до своєї мами.Вам odna щось поганого зробила? Це її сім'я і її справи (я не підтримую такої її позиції) і Вам негоже таке казати. Тим більше тема не про це.
Miro Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:36 #241 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:36 Oksana04, але ж історія нас вчить, що країну починати будувати треба саме з себе? Не маючи Бога у серці та любові до ближнього, отримаєм не єврореволюцію, а революцію 17-го року. Коли звичним став терор, а замість свободи, рівності, братства (лозунги жовтневої революції) ми отримали масові розстріли та голодомор..
Ura Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:44 #242 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:44 В групі Правий сектор надибав.
Гвардієць Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:51 #243 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:51 http://www.pic.com.ua/lyashko-nazvav-prizvyscha-militsioneriv-kativ-aktyvista-havrylyuka.htmlЛяшко назвав прізвища міліціонерів-катів активіста Гаврилюка - http://www.newsru.ua/ukraine/31jan2014/shtabnacsoprot.html Штаб нацспротиву звинуватив міліцію в підпалі автомобілів Майдану
odna Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:53 #244 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:53 Oksana04, але ж історія нас вчить, що країну починати будувати треба саме з себе? Не маючи Бога у серці та любові до ближнього, отримаєм не єврореволюцію, а революцію 17-го року. Коли звичним став терор, а замість свободи, рівності, братства (лозунги жовтневої революції) ми отримали масові розстріли та голодомор..То есть, в ваших двух извилинах понятия неуважение к плохому человеку, однозначно, сопутствует с отсутствием Бога в сердце? Так, я единственная из своей большой семьи не сбежала, живу и помогаю матери из чувства долга, богобоязненности и дочерней любви. Страдаю при этом, живу в постоянном дискомфорте и стрессе. Но не бросаю ее, потому что пока больше не кому ей помогать. Чтобы не огорчать ее и не портить нервы, избегаю тяжелых бесед. Но не всегда удается. Как вам такой расклад понять? Наращивайте извилины, развивайте гибкость восприятия и независимость мышления.
Miro Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:06 #245 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:06 Гмм.. Якось не вяжеться. То есть, в ваших двух извилинах понятия неуважение к плохому человеку, однозначно, сопутствует с отсутствием Бога в сердце? ізпомогаю матери из чувства долга, богобоязненности и дочерней любвиДочерня любов, Одна, кажете..? І тут знову ж собі заперечуєте: Страдаю при этом, живу в постоянном дискомфорте и стрессеНаращивайте извилины, развивайте гибкость восприятия и независимость мышления.А от ображати не потрібно. Я ж Вас ніби не ображаю? Висловив своє бачення революції, якою вона (по-моєму) повинна бути. Спершу мир у своєму серці, усе інше - побудується. Жорстокість ще нікого не надихала на щось хороше.Дуже шкода, що у Вас такі стосунки із власною мамою. Не думав, що це Ваша болюча тема, вибачте. Але і прошу Вас більше про батьків у такому тоні не говорити - Ви підриваєте їхній авторитет і віру і любов. Насамперед у очах дітей.
Гвардієць Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:09 #246 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:09 http://gazeta.ua/articles/life/_v-avstriji-avtomajdanivci-piketuvali-osobnyak-azarova/53971102.02.2014 19:18 В Австрії автомайданівці пікетували особняк Азароваhttp://gazeta.ua/articles/life/_ne-budet-svobody-budet-majdan-bagatotisyachnij-protestnij-marsh-v-moskvi-pidtrim/53970702.02.2014 18:40<a name="photos" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; color: rgb(6, 88, 165); font-family: Arial; line-height: 21px;"> "Не будет свободы - будет Майдан" - Багатотисячний протестний марш в Москві підтримав ЄвромайданЇм спокою не буде навіть "в гієні огненій" нелюдам!!!
BodyLife Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:11 #247 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:11 Бажаю щоб твої діти до тебе відносились так само як і ти до своєї мами.Никогда не судите женщину, если вы женщиной никогда не были.
Гвардієць Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:12 #248 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:12 Гмм.. Якось не вяжеться. То есть, в ваших двух извилинах понятия неуважение к плохому человеку, однозначно, сопутствует с отсутствием Бога в сердце? ізпомогаю матери из чувства долга, богобоязненности и дочерней любвиДочерня любов, Одна, кажете..? І тут знову ж собі заперечуєте: Страдаю при этом, живу в постоянном дискомфорте и стрессеНаращивайте извилины, развивайте гибкость восприятия и независимость мышления.А от ображати не потрібно. Я ж Вас ніби не ображаю? Висловив своє бачення революції, якою вона (по-моєму) повинна бути. Спершу мир у своєму серці, усе інше - побудується. Жорстокість ще нікого не надихала на щось хороше.Дуже шкода, що у Вас такі стосунки із власною мамою. Не думав, що це Ваша болюча тема, вибачте. Але і прошу Вас більше про батьків у такому тоні не говорити - Ви підриваєте їхній авторитет і віру і любов. Насамперед у очах дітей.НЕ СУДІТЬ І СУДЖЕНІ НЕ БУДЕТЕ .не ваше це діло і не вам урокі давати.!!!
Гвардієць Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:17 #249 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:17 Порошенко: Літак з Булатовим щойно вилетів у напрямку Ригиhttp://zik.ua/ua/news/2014/02/02/poroshenko_litak_z_bulatovym_shchoyno_vyletiv_u_napryamku_rygy_457751
Smith Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:23 #250 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:23 Невеличкий лікнеп у Харкові про червоно-чорний прапор. Хлопець - молодець!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.