Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

як би він тихесенько вріза дуба від якогось там діоксина чи ще якоїсь вкусняшки

угу... як ви думаєте - ота його охорона з десятка броньованих авто, вертолітна площадка з прямим шляхопроводом прямо до його резиденції, система ППО у Межигір'ї - то він простого народа боїться? Я чомусь впевнений, що в нього навіть пара дегустаторів імєєцца.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

всі польські канали одночасно крутили пісню на підтримку україни.

друзі пізнаються в біді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Она мне, конечно же, мать, но она для меня не стоит и мизинца любого из тех, что там сейчас стоят и готовы на все.

пройдуть роки і ви неодмінно будете себе картати за такі слова про свою маму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройдуть роки, і ви неодмінно будете карати себе за противсіхівство

Пройдуть роки, і ви неодмінно будете карати себе за противсіхівство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о. щойно на майдані виступав член партії районів - віталій грушевський.

таки партія валиться. може якраз в вівторок почнуть щось міняти, щоб більше не лилась кров героїв...

Не варто їм вірити. Регіонал - це діагноз... :_14:

Віталій Грушевський спростував інформацію про вихід із ПР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто їм вірити. Регіонал - це діагноз... :_14:

Віталій Грушевський спростував інформацію про вихід із ПР

от шакал...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо як хтось натрапить, скіньте силку.(ультраси відловили пару тітушок й гасили їх... )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коменти з Ютуба потішили:

"Можна вічно дивитися на три речі: як палає вогонь, як на голову Хряка падає вінок, і як пиздять тітушок."

:0155: :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віктор Янукович: між війною і поразкою

доволі виважена й об'єктивна стаття мустафи наєма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місяць тому спілкувався на тему майдану з подругою з Євпаторії. В неї більш адекватна позиція (юрист як не як) але зводиться до того, що нема альтернативи (Сєня, Клічко і Тягнибок для них не варіант).

Аналізуючи події останнього тижня все частіше задаю собі питання чи це варіант для мене. Знову в Україні вибір без вибору, хоча продовжувати далі жити так як жили останні роки не можливо.

Вибір тут, насправді більш очевидний ніж ви думаєте. Так опозиція мало того шо туга, так ще й від самої влади мало чим відрізняється, але "є одне але"(с), з ними можна про шось говорити, якось працювати, заставити виконувати наші вимоги. А чи можна таке сказати про ригокомуняк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Революційна історія )))) :

Хрещатик. Кафе. За вікнами МОРОЗ. В дверях з'являється Панда - аніматор з вулиці. Всі затихають. Одна мамочка тихенько (але всі чують) каже своїй малій 3-4 років: "Доця, дивись, панда"... Доця с ходу викрикує: "Панду - геть!!!" Народ з реготом сповзає під столи... Але це не кінець). Мужик (Панда): "Я хороша панда, можна мені в туалет?" Мала: "А чим докажеш?" Панда знімає голову, бере її під пахву, випростовується і починає співати "Ще не вмерла України..." 
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Она мне, конечно же, мать, но она для меня не стоит и мизинца любого из тех, что там сейчас стоят и готовы на все.

пройдуть роки і ви неодмінно будете себе картати за такі слова про свою маму

Во первых, Отто, вы незнакомы с моей мамой. Кто ее знает, меня поймут и поддержат. Во вторых, Отто, вы не знаете меня. Мне достаточно годов, чтобы говорить некоторые вещи категорично. Легко вам судить, маменьким сынкам, заласканным и залюбленным. Когда я буду хоронить свою мать, я буду искренне скорбить, но уважать ее я не стану. Стальной Совок прошелся по целым поколениям, оставил глубокий след и будет еще напоминать о себе рецидивами не одно поколение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бажаю щоб твої діти до тебе відносились так само як і ти до своєї мами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ha3aP, от якого милого не знаючи конкретної ситуації, лізти з своїми порадами чи побажаннями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам odna щось поганого зробила? Це її сім'я і її справи (я не підтримую такої її позиції) і Вам негоже таке казати. Тим більше тема не про це.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, але ж історія нас вчить, що країну починати будувати треба саме з себе? Не маючи Бога у серці та любові до ближнього, отримаєм не єврореволюцію, а революцію 17-го року. Коли звичним став терор, а замість свободи, рівності, братства (лозунги жовтневої революції) ми отримали масові розстріли та голодомор..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В групі Правий сектор надибав.

FdnmV.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.pic.com.ua/lyashko-nazvav-prizvyscha-militsioneriv-kativ-aktyvista-havrylyuka.html

Ляшко назвав прізвища міліціонерів-катів активіста Гаврилюка -

http://www.newsru.ua/ukraine/31jan2014/shtabnacsoprot.html

Штаб нацспротиву звинуватив міліцію в підпалі автомобілів Майдану

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, але ж історія нас вчить, що країну починати будувати треба саме з себе? Не маючи Бога у серці та любові до ближнього, отримаєм не єврореволюцію, а революцію 17-го року. Коли звичним став терор, а замість свободи, рівності, братства (лозунги жовтневої революції) ми отримали масові розстріли та голодомор..

То есть, в ваших двух извилинах понятия неуважение к плохому человеку, однозначно, сопутствует с отсутствием Бога в сердце? Так, я единственная из своей большой семьи не сбежала, живу и помогаю матери из чувства долга, богобоязненности и дочерней любви. Страдаю при этом, живу в постоянном дискомфорте и стрессе. Но не бросаю ее, потому что пока больше не кому ей помогать. Чтобы не огорчать ее и не портить нервы, избегаю тяжелых бесед. Но не всегда удается. Как вам такой расклад понять? Наращивайте извилины, развивайте гибкость восприятия и независимость мышления.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гмм.. Якось не вяжеться.

То есть, в ваших двух извилинах понятия неуважение к плохому человеку, однозначно, сопутствует с отсутствием Бога в сердце?

із

помогаю матери из чувства долга, богобоязненности и дочерней любви

Дочерня любов, Одна, кажете..? І тут знову ж собі заперечуєте:

Страдаю при этом, живу в постоянном дискомфорте и стрессе

Наращивайте извилины, развивайте гибкость восприятия и независимость мышления.

А от ображати не потрібно. Я ж Вас ніби не ображаю? Висловив своє бачення революції, якою вона (по-моєму) повинна бути. Спершу мир у своєму серці, усе інше - побудується. Жорстокість ще нікого не надихала на щось хороше.
Дуже шкода, що у Вас такі стосунки із власною мамою. Не думав, що це Ваша болюча тема, вибачте. Але і прошу Вас більше про батьків у такому тоні не говорити - Ви підриваєте їхній авторитет і віру і любов. Насамперед у очах дітей.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://gazeta.ua/articles/life/_v-avstriji-avtomajdanivci-piketuvali-osobnyak-azarova/539711

02.02.2014 19:18

В Австрії автомайданівці пікетували особняк Азарова

http://gazeta.ua/articles/life/_ne-budet-svobody-budet-majdan-bagatotisyachnij-protestnij-marsh-v-moskvi-pidtrim/539707

02.02.2014 18:40<a name="photos" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; color: rgb(6, 88, 165); font-family: Arial; line-height: 21px;">

"Не будет свободы - будет Майдан" - Багатотисячний протестний марш в Москві підтримав Євромайдан

Їм спокою не буде навіть "в гієні огненій" нелюдам!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никогда не судите женщину, если вы женщиной никогда не были.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гмм.. Якось не вяжеться.

То есть, в ваших двух извилинах понятия неуважение к плохому человеку, однозначно, сопутствует с отсутствием Бога в сердце?

із

помогаю матери из чувства долга, богобоязненности и дочерней любви

Дочерня любов, Одна, кажете..? І тут знову ж собі заперечуєте:

Страдаю при этом, живу в постоянном дискомфорте и стрессе

Наращивайте извилины, развивайте гибкость восприятия и независимость мышления.

А от ображати не потрібно. Я ж Вас ніби не ображаю? Висловив своє бачення революції, якою вона (по-моєму) повинна бути. Спершу мир у своєму серці, усе інше - побудується. Жорстокість ще нікого не надихала на щось хороше.
Дуже шкода, що у Вас такі стосунки із власною мамою. Не думав, що це Ваша болюча тема, вибачте. Але і прошу Вас більше про батьків у такому тоні не говорити - Ви підриваєте їхній авторитет і віру і любов. Насамперед у очах дітей.

НЕ СУДІТЬ І СУДЖЕНІ НЕ БУДЕТЕ .не ваше це діло і не вам урокі давати.!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко: Літак з Булатовим щойно вилетів у напрямку Риги

http://zik.ua/ua/news/2014/02/02/poroshenko_litak_z_bulatovym_shchoyno_vyletiv_u_napryamku_rygy_457751

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невеличкий лікнеп у Харкові про червоно-чорний прапор. Хлопець - молодець!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...