Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підгрушна Олена: Вболівальники з Росії на трасі згадували війну і кричали в спину "промахніться, падайте"

ясно стало,чому саме так було, коли по громадському показали відео з російським коментуванням. росіянки були другими... і це пояснює, імхо..

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Народ, підкажіть будь-ласка де взяти синьо-жовті стрічки !!!

Йшов сьогодні з варшавки в 10-30 дня до Променя - нінакому не було!!!

Опубліковано

Можливо я чогось не розумію, але поясніть, чому ніхто не ставить вимогу про націоналізацію майна, награбованою бандою януковича?

Опубліковано

Підгрушна Олена: Вболівальники з Росії на трасі згадували війну і кричали в спину "промахніться, падайте"

ясно стало,чому саме так було, коли по громадському показали відео з російським коментуванням. росіянки були другими... і це пояснює, імхо..

так, росіянки були другими і доганяли українок всю гонку, а там основна маса вболівальників це росіяни. Приємно було бачити як в групах ВК які стосуються і не стосуються біатлону росіяни нас вітали. Там також є нормальні адекватні люди і багато хто з них нас підтримує

Опубліковано

Я не розумію,чому парламент не перебере тимчасово повноваження президента на себе,а його не відправить у відставку?

Парламент зараз може все.

час потребує часу.

Мат його не туди - регіонали між собою ругаються, і круто зливають карти наживо. Шустер

Опубліковано

Шукай на мостах

p.s. ото ж в Харкові народу вийшло!

Опубліковано

Шукай на мостах

p.s. ото ж в Харкові народу вийшло!

А допа з гепою де? В них такі файні футболки були. Як я і писав раніше - в нього ввечері і вночі ізмена, наркому не так легко)))

Опубліковано

А тепер мене мучить одна думка... Поза вчора по всій Україні в управліннях СБУ мішками палили документи. Якби вони допускали, що гарант слизняк залишиться - вони б їх палили??? Ні. Вони б їх вивозили і ховали б десь. Значить були ті хто знав, що чистокровний і повний песець стукає в двері слизняка???

Я маю на увазі крім нас))) Ми то ні на секунду не сумнівались!!!

Опубліковано

Йшов сьогодні з варшавки в 10-30 дня до Променя - нінакому не було!!!

Скажу більше, ніде в центрі міста не знайшов де б можна було купити національну символіку(прапори, стрічки, тризуби), підкажіть хто знає де це можна придбати(той що був стяг під опадами й сонцем втратив кольори і став непридатним)
Опубліковано
А допа з гепою де? В них такі файні футболки були. Як я і писав раніше - в нього ввечері і вночі ізмена, наркому не так легко)))

Де де..держимсооо

ГЕПА%20ДОПА.jpg

Опубліковано

Бачили тільки що по 5 як майдан прощався з загинувшими.... це жах!!!! Досить!!!!

Янукович кидай крісло і негайно!!!!!

Опубліковано

Виктор Янукович в Харькове сделает заявление о расколе Украины

http://hvylya.org/news/exclusive/viktor-yanukovich-v-harkove-sdelaet-zayavlenie-o-raskole-ukrainyi.html

Він хоче мільйонні міста, де майже пів краіни живе перестріляти?

Опубліковано

Бачили тільки що по 5 як майдан прощався з загинувшими.... це жах!!!! Досить!!!!

Я плакав. І мені ні капельки не соромно.

Смерть - це йому подарунок. Треба щось більш жорстоке!

Опубліковано

Маю стрічку на авто,ще з Київського майдану.Сьогодні ледь знайшов прапор з кріпленням на авто.Був на ВОГ біля Там-Там,немає.Біля "Шкода-сервіс" теж вже немає.Були до обіду цілий ящик,швидко розбирають.Відправили оператори на Конякіна,біля риббази.Там купив.16 грн.З під поли дістали.

Опубліковано

Сочі чи все-таки Баку?

сумніваюсь, що його прийме азербайджан))

В сомалі певно летить.

Ну або в авганістан

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...