Перейти до змісту

Дурний кіт

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть порадою, що з котом, взяв котика чорненького повністю, все гуд, але нявчить постійно, коли їсть - нявчить, коли грається, коли се....ре, коли спить та навіть коли муркає теж мявчить протівним голосом, про те щоб на руках тримати то взагалі мови нема видирається з воплями та криками. може йому попоблено :) що робити, його всі ми любимо, але вже забембав...

Опубліковано

Де взяв? якщо з вулиці то нічого не буде, як ти кажеш пороблено, а точніше природа постаралась, ну може може привикне і трішки заспокоється, але все рівно заскоки будуть,природа йопт. А якщо віддали знайомі і кажуть що батьки нормальні то може псіхає, і ще змінеться хочя напевно такий дурний ))))))))характер і залишеться, а може ні.

Не знаю де ти живеш(квартира,хата) але краще щоб він жив там де є двір,нехай собі бігає по двору, по ідеї ближче до природи, не так буде його штормити.))

Опубліковано

поспілкуйся з ним. поясни що така поведінка може призвести до зміни місця його проживання. а якщо простими словами " буде багато пиз**** піде жити на вулицю" :_07:

Колись собі взяв кицьку тому що вона була якась дивна. не вміла мявкати взагалі. чи то якийсь дефект фізичний чи що. ось її доньки які зараз в мене- получають по носі за мявкання. за рік навчились мовчати_)

Опубліковано

Колись теж був кіт і також чорний. Він мявкав завжди так як у Вас. Знайшов його на вулиці, після того як він промявкав нам всі мозгі я його випустив туди звідки я його взяв.

Опубліковано

Колись теж був кіт і також чорний. Він мявкав завжди так як у Вас. Знайшов його на вулиці, після того як він промявкав нам всі мозгі я його випустив туди звідки я його взяв.

Це мабуть той самий, що в ТС. Ви випустили, він знайшов. :)

Опубліковано

я колись взяла маленьку чорну кішечку ,вона теж постійно мявкала ,навіть вночі

але вона була зовсім крихітною і навіть не вміла їсти

повернули її до мами,підросла й знову забрали

проблеми з мявканням не було

нещодавно дізналася,що і у котів бувають депресії, особливо через зміну обстановки

є вітаміни різні , лікувально-профілактичні від стресів

нехай кіт їх зкуштує

Опубліковано

Приходить чоловік додому, а жінка йому каже:

- Візьми кота вивези з дому бо вже набрид!

Чоловік взяв кота вивіз за село. Коли повертається, кіт знову в хаті сидить. Тоді взяв та й вивіз за 100 кілометрів від хати, повертається, а кіт знову в хаті сидить. На третій раз вкурвило мужика, взяв він кота в мішок та й повіз горами, полями, лісами і викинув кота. Через деякий час дзвонить до жінки:

- Алло Галю! Кіт вже вдома?

- Так!

- Дай тому підару трубку, бо я заблукав!

Опубліковано

живу в хаті з великим подвір'ям, кіт має все що йому необхідне. взяв з БОРДА, тутечки за 1 грн :) тільки в руки попав (десь три неділі засранцю було) почав кричати, думав мало лі шо, по молодості пройдьот+незнайома обстакановка, дк фігушки. літає гівнюк по хаті, дере штори, дивани, лазить по дверях, стінах з великими дикими очима і заспокоїти його неможливо...

у мене в селі є кілька котів, так там їх голодом виховують. ходять там по струнці, мовчать і підлизуються... мо зі своїм таке зробити?

Опубліковано

у мене в селі є кілька котів, так там їх голодом виховують. ходять там по струнці, мовчать і підлизуються... мо зі своїм таке зробити?

Вбила б таких "котолюбів". Пробачте, не стрималась.

Дітей, як кричать, теж голодом виховувати?

Опубліковано

А ви б може показали котика ветеринару якщо так переймаєтеся. Може в нього якась патологія, щось болить от він і верещить (від болю наприклад). В мене кішка теж багато мявчала, а потім взяла і здуріла. Кидалася на усе що рухалося. Ветеренар, хороший дядько, віддав її знайомим у село (усипляти категорично не хотілося). Там серед пташечок і дерев вона свій психоз підлікувала і кажуть тепер нормальна кицька.

Опубліковано

та ні, він може день не кричати, а потім кілька днів підряд горланити...

котика голодом невийде, я та вся моя величезна сімя його любим ппц, шкоди ніколи не завдамо...

Опубліковано

і заспокоїти його неможливо...

може сказ? А може якась хвороба? До ветеринара не пробували звернутися?

Опубліковано

і заспокоїти його неможливо...

може сказ? А може якась хвороба? До ветеринара не пробували звернутися?

точно, можливо щось болить, тому й мявкає

Опубліковано

нада буде якось, вродь з вухом проблема, або то його ерогенна зона, коли чухаєш - мовчить і кайфує, коли сам чеше лапою то репетує як недорізаний...

Опубліковано

Була схожа ситуація. Виявилось, що котик був глухий. Типу, як голосно говориш в навушниках - котик себе не чув і голосно мявкав)

Опубліковано

мій кіт також деякий час мявкав,коли був малий, і проблематично спригував із підвіконника. Завезли до лікаря, сказав язва шлуночка і кішка вилізла (ми самі прощупували через шкіру. Зробили операцію, відрізали,зашили, кілька днів був "ніякий", проте перестав кричати.

Тільки кричить на тестя коли той кормить ))

Опубліковано

Дійсно, занесіть до ветеренара і якщо все добре то зробіть його зіркою інтернету

BIGPIC47.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...