Гість Voovan Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 07:00 #1 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 07:00 Отже з'явилась думка придбати авто! На нову не зазіхаю так як дорого, хоча на Авео і Логан задивлясь трохи Б/у брати трохи стрьомнувато але скоріше всього так і буде! От і хотів би почути поради щодо правильного вибору, як конкретної моделі так і загальні ознаки. Взагалі розраховую скромно на 4к президентів В мене є такі думки 1. Пасат Б3 - звертати увагу на тип кузова (оцинкований має бути) - дорогувато 2. Якийсь з Гольфів 3. 9 чи 99 4. якесь авео чи логан Буду дуже вжячний за будь-які поради
SanyaSS Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 08:52 #2 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 08:52 Моя порада, бери новий в кредит(тільки в гривнях) і проблем не матимеш...
Chill Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 08:59 #3 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 08:59 Мой совет будет примерно таким же. ИМХО с нашими ценами всего за 4К зелени есть все шансы взять убитый автошрот
Vect0r Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 10:20 #4 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 10:20 Так як, недавно сам стикнувся з цією проблемою... Тільки ціновий діапазон був до 9 тис.Скажу так... за 4К, про: 1) Пассат Б3 забудь - мінімум 6 і там ВЗАГАЛІ немає на що дивитись. 2) Гольф 2 - є певні варіанти, але все ж машинці приблизно 20 років 3) Гольф 3 - Дивись пункт 1 4) Девятка чи 99 - також за 4 к "машини" там не буде. Ну, правда дивлячись який рік... якщо щось "свіже", то " в дірках" 5) Авео чи Логан - тільки у кредит.
Гість Voovan Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 13:45 #5 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 13:45 От на рахунок гольфа-2 собі трохи подумую, хоч він дійсно старенький зате трудяга. і на що саме потрібно звертати впершу чергу увагу в гольфі, тобто технічний стан, де в ньому слабкі місця, як двигуна прослухати правильно, де найчастіше кузов ржавіє і т.д? (власний невеликий досвід в ремонті і настроці двигунів вітчизняного автопрому є)з пасатом зрозуміло. а от з новою в мене трохи сумніви беруть на предмет того що їздити буду не по асфальту (для їзди по місту дійсно кредит і неморочити собі голову) а скажімо частенько майже бездоріжжю. на скільки часу там ходової хваить про це незнає ніхто (авео чи логан).Може взагалі краще копійку за 1,5К придбати і мудохатись потихеньку доводячи її до пуття? Хто як думає?
Vect0r Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 13:59 #6 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 13:59 Ну, копійка то вічна машина, звичайно... Але якщо кажеш, що будеш "розсікати" часто по бездоріжжю, то це напевно у село чи якісь рибалки з полюваннями. То краще взяти універсальчіка. 4-та модель саме воно. Приблизно так 3-3.3К можна знайти нормального апарата. а на решту підігнати його під себе і все буде добре. Ну, звичайно це суто мою думка.
ЙОЖИК Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 16:53 #7 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 16:53 Ну, копійка то вічна машина, звичайно... Але якщо кажеш, що будеш "розсікати" часто по бездоріжжю, то це напевно у село чи якісь рибалки з полюваннями. То краще взяти універсальчіка. 4-та модель саме воно. Приблизно так 3-3.3К можна знайти нормального апарата. а на решту підігнати його під себе і все буде добре. Ну, звчиайно це суто мою думка. Підтримую!
Alto®WoLF Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 19:46 #8 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 19:46 Брать "замученного" жигуля явно не рекомендую... Пойми одно что на иномарке ты будешь ездить а на отечественном автопроме тебе придётся постоянно под тем же "продуктом автопрома" лежать в спецовке. Согласен... да да что и иномарки "летят" но скажу но! там придётся один раз сделать и на долгое время забыть об этой поломке... в плоть до самой продажи авто. Думаю что если хорошенько поискать... то можна купить за штучки 4-е более менее "живой" автомобиль. Попробуй присмотреться к Opel "omega" "vectra". На эти деньги можна что-то найти. Единственный минус... кузова часто ржавые, но поверь мне его легче подлатать чем латать "жигуля" который никогда не превратится в иномарку... Однозначно жигуль в землю. Думай сам. Новая машина.. Кредит... Гильётина которая висит у тебя над головой, и Ты постоянно в напряжении, а вдруг завтра придёт тот день когда она упадёт? Здесь нужно всё взвесит очень тщательно... если в жизни полная стабильность тогда полный ВПЕРЁД!, но смотри чтобы на твоём курсе небыло айсбергов... "Титаник" тоже был уверен в своём курсе... однако мы все осведомлены о его участи. В любом случае "Сколько людей столько и мнений". Я высловил своё. Удачи тебе.
iriuss Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 21:37 #9 Опубліковано 1 Листопада, 2007 в 21:37 От на рахунок гольфа-2 собі трохи подумую, хоч він дійсно старенький зате трудяга. і на що саме потрібно звертати впершу чергу увагу в гольфі, тобто технічний стан, де в ньому слабкі місця, як двигуна прослухати правильно, де найчастіше кузов ржавіє і т.д? (власний невеликий досвід в ремонті і настроці двигунів вітчизняного автопрому є)з пасатом зрозуміло. а от з новою в мене трохи сумніви беруть на предмет того що їздити буду не по асфальту (для їзди по місту дійсно кредит і неморочити собі голову) а скажімо частенько майже бездоріжжю. на скільки часу там ходової хваить про це незнає ніхто (авео чи логан).Може взагалі краще копійку за 1,5К придбати і мудохатись потихеньку доводячи її до пуття? Хто як думає?У меня сейчас гольф 89 г.в в состоянии переборки. Сразу стоит обратить внимание на задние арки (они как правило гнилые либо шпаклеваные), также просмотреть цельность днища в раене крепления передних седушок, раен выхода троса сцепления из кузова (болезнь не только гольфов), наличие катализатора (не должно быть, так как уже через 5 лет от него толку нет вааще, а на оборот) не забудь просмотреть ланжероны и двери под уплотнителем.ЗЫ. Сегодня был на автобазаре, гольфа дешевле 4800 у.е. я не нашел (1.6 дизель) вот так...borius
Гість Voovan Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 07:23 #10 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 07:23 Новая машина.. Кредит... Гильётина которая висит у тебя над головой, и Ты постоянно в напряжении, а вдруг завтра придёт тот день когда она упадёт? Здесь нужно всё взвесит очень тщательно... если в жизни полная стабильность тогда полный ВПЕРЁД!, но смотри чтобы на твоём курсе небыло айсбергов... "Титаник" тоже был уверен в своём курсе... однако мы все осведомлены о его участи. В любом случае "Сколько людей столько и мнений". Я высловил своё. Удачи тебе. Велике ДЯКУЮ за цінні поради! А на рахунок вітчизняного автопрому хоч і не хочеться визнавати але реальність є реальністю: тиждень поїздив - тиждент в спецовці кулупаєшся У меня сейчас гольф 89 г.в в состоянии переборки. Сразу стоит обратить внимание на задние арки (они как правило гнилые либо шпаклеваные), также просмотреть цельность днища в раене крепления передних седушок, раен выхода троса сцепления из кузова (болезнь не только гольфов), наличие катализатора (не должно быть, так как уже через 5 лет от него толку нет вааще, а на оборот) не забудь просмотреть ланжероны и двери под уплотнителем.ЗЫ. Сегодня был на автобазаре, гольфа дешевле 4800 у.е. я не нашел (1.6 дизель) вот так... borius Зрозумів все крім каталізатора, дуже попрошу чуть детальніше описати! В неті дивлюсь постійно за цінами авто і тут як не крутись прийдеться трохи більше викладати ніж собі заплвнував, тим більше зовсім вбитого авто недоцільно купувати!!! І ще питання доцільніше дизеляку брати чи бензиновий? Цікавить саме зі сторони обслуговування, надійності... Хоча відповідь і сам знаю але поради потрібно враховувати. Ну, копійка то вічна машина, звичайно... Але якщо кажеш, що будеш "розсікати" часто по бездоріжжю, то це напевно у село чи якісь рибалки з полюваннями. То краще взяти універсальчіка. 4-та модель саме воно. Приблизно так 3-3.3К можна знайти нормального апарата. а на решту підігнати його під себе і все буде добре. Ну, звичайно це суто мою думка. А що саме мається на увазі "універсал" 4 -ї моделі? А їздити на рахунок села це в семе яблучко! Охота відразу відпадає! На рибалку можливо!
iriuss Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 14:23 #11 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 14:23 Дизеля крайне не рекомендую, наша горючка оставляет желать лучшего, а вот бензин - это да, желательно 1.8 инжектор (протестировано 1 год), особое внимание следует обратить на подушки двигателя (подушки от пассата служат дольше и надежней), не забудь про рулевое и тормоза - обычно что "руль", что "тормоз" - это просто "писец"...borius
Гість Voovan Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 14:41 #12 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 14:41 Розумію що при покупці потрібнощоб авто переглянули знаючі люди, та всеж в свою БД також якусь інфу покласти потріно!Дуже дякую за поради сусідці iriuss за поради (на рахунок подушок двигуна взагалі навіть не звертав би уваги)!Хто що знає хороше чи погане в гольфі викладайте сюди!
iriuss Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 15:44 #13 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 15:44 Розумію що при покупці потрібнощоб авто переглянули знаючі люди, та всеж в свою БД також якусь інфу покласти потріно!Дуже дякую за поради сусідці iriuss за поради (на рахунок подушок двигуна взагалі навіть не звертав би уваги)!Хто що знає хороше чи погане в гольфі викладайте сюди!если надумал брать гольфа, звяки, давай возьмем вместе...Мне самому интересно...borius
Vect0r Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 16:55 #14 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 16:55 Ну, если честно Гольф - чисто городская машинка. Он не для трассы... пару раз катался на Гольфах в Киев.... очень устаешь... База небольшая - соответсвенно на плохой дороге очень не комфортно. А вообще, если будешь експлуатировать авто в городе в основном, то вполне достойный вариант. И всё же - 20 лет Успехов в выборе )
iriuss Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 18:24 #15 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 18:24 Ну, если честно Гольф - чисто городская машинка. Он не для трассы... пару раз катался на Гольфах в Киев.... очень устаешь... База небольшая - соответсвенно на плохой дороге очень не комфортно. А вообще, если будешь експлуатировать авто в городе в основном, то вполне достойный вариант. И всё же - 20 лет Успехов в выборе ) ИМХО. Лучше старый немец чем новый жигуль - это факт...
Vect0r Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 18:32 #16 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 18:32 Ну, если честно Гольф - чисто городская машинка. Он не для трассы... пару раз катался на Гольфах в Киев.... очень устаешь... База небольшая - соответсвенно на плохой дороге очень не комфортно. А вообще, если будешь експлуатировать авто в городе в основном, то вполне достойный вариант. И всё же - 20 лет Успехов в выборе ) ИМХО. Лучше старый немец чем новый жигуль - это факт... А еще лучше новый немец
iriuss Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 18:37 #17 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 18:37 Ну, если честно Гольф - чисто городская машинка. Он не для трассы... пару раз катался на Гольфах в Киев.... очень устаешь... База небольшая - соответсвенно на плохой дороге очень не комфортно. А вообще, если будешь експлуатировать авто в городе в основном, то вполне достойный вариант. И всё же - 20 лет Успехов в выборе ) ИМХО. Лучше старый немец чем новый жигуль - это факт... А еще лучше новый немец эт точно... лучше машины кроме мерседеса, может быть только новый мерседес. Кто хочет поспорить?
datacopy Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 20:41 #18 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 20:41 Розумію що при покупці потрібнощоб авто переглянули знаючі люди, та всеж в свою БД також якусь інфу покласти потріно!Дуже дякую за поради сусідці iriuss за поради (на рахунок подушок двигуна взагалі навіть не звертав би уваги)! Хто що знає хороше чи погане в гольфі викладайте сюди! Є Форд оріон 1990 р.в. 1.8. дизель, стан нормальний, їздить, мотор стоїть свіжий від мондео, старий також є(про запас ) хочу всього- нічого - 3200..... (кстаті на гарних люміневих дісках гфірмових) зи за 150 уйо можу докинути ще мотор бензіновий 1.4 карбюратор, для ценітеліф.... )))
Plum Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 23:06 #19 Опубліковано 2 Листопада, 2007 в 23:06 лучше машины кроме мерседеса, может быть только новый мерседес. Кто хочет поспорить?ну я можу поспорити... в мене BMW а Mercedes за кілька останніх років дуже сильно впав в рейтингу марок по надійності. Зараз корейці і японці рулять... Хоча я BMW на одного з них я все-одно не проміняю
Гість Voovan Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 09:24 #20 Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 09:24 если надумал брать гольфа, звяки, давай возьмем вместе...Мне самому интересно...boriusДякую за пропозицію, безпосередньо при повній готовності до покупки обов’язково зв’язусь, та я собі вирішив, що на зиму від покупки потрібно відмовитись, я думаю причини пояснювати не потрібно! Їздити у власних справах є на чому (Волинянка), а плюс службова...Зараз планую збирати як мога найбільше інфи про дпнний автомобільНа рахунок рейтингу німецьких авто, також чув і з попередніми думками згідний. В самій німеччині зараз продається більше японців та китайців(!) ніж саме нічменьких машин. Це в якомусь журналі писали!
Vect0r Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 09:44 #21 Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 09:44 Ну, ти хоч не вздумай брати китайця. Я і так до них ставився скептично, а після Краш-Теста Амулета побаченого, тим паче... Краще вже щось б\у. На рахунок наступного року, то я чув що ціна має підскочити.. Вірити цьому чи ні - хто його знає...
Гість Voovan Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 10:21 #22 Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 10:21 Ну, ти хоч не вздумай брати китайця. Я і так до них ставився скептично, а після Краш-Теста Амулета побаченого, тим паче... Краще вже щось б\у. На рахунок наступного року, то я чув що ціна має підскочити.. Вірити цьому чи ні - хто його знає... Нів’якому разі, китайці нехай самі і їздять на своїх таратайках, я до них не те що скептично а взагалі ніяк не ставлюсь, просто неподобаються і все,хоча кажуть є толкові девайси, а на рахунок цін, то вони так чи інакше потихеньку ростуть! Є Форд оріон 1990 р.в. 1.8. дизель, стан нормальний, їздить, мотор стоїть свіжий від мондео, старий також є(про запас )хочу всього- нічого - 3200..... (кстаті на гарних люміневих дісках гфірмових) зи за 150 уйо можу докинути ще мотор бензіновий 1.4 карбюратор, для ценітеліф.... ))) а як на рахунок просто двіжка? це якої контори і який пробіг???
b0rg Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 10:35 #23 Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 10:35 Ну, ти хоч не вздумай брати китайця. тіпа дозволу не даєш? китайців багато, вони різні. і що саме смішне, якщо тенденції будуть зберігатись, - за китайським автопромом майбутнє вони роблять машини краще і краще, нові моделі які націлюють на європу, сертифікують за всіма необхідними допусками. а те що їх бренди так швидко прогресують - тільки в довід ти казав про амулет - так старенький сеат з невеликими змінами, за маленькі гроші - чого ж хотіти а глянь на ту ж Chery Elara (http://www.chery.net.ua/autos/elara/) - а між ними якихось 2(!) роки роботи компанії. Так, до досконалості далеко, але який прогрес - екстер'єр, салон, фарш на рівні кращих пропозицій на ринку! а що вони розроблять ще через 2 роки? а через 5? якщо відкинути скепсис, тіпа все гафно крім мого БМВ(ауді, мерса, щещось) - і трохи подумати - то так воно і є... тойота теж починала з страшнючих маленьких дешевих машинок потім сильно не смійся коли сам будеш їздити на китайському авто Я і так до них ставився скептично, а після Краш-Теста Амулета побаченого, тим паче... так і пиши - я б не брав, бо то є така моя думка. на рахунок крашів - ти певно шуткуєш? тут радять брати жигуля копійку чи четвірку - думаєш таке лайно буде краще на краштесті?
Гість Voovan Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 11:03 #24 Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 11:03 Розвиваються вони звичайно круто, але тут мабуть присутній такий мотив: я не люблю їсти маслини, хоча багато хто від них тащиться і крапка. Так само і з авто, що кому подобається, хто що знає про них!Поділіться інфою про вибір б/у авто. Хоча з своїм вибором всетаки на 70% "определился", та всеж...
Vect0r Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 12:19 #25 Опубліковано 5 Листопада, 2007 в 12:19 b0rg, да я висловив свою думку на рахунок китайців і здається с топікстартером вона виявилась схожою. Звичайно, що скільки людей стільки і смаків. Так що, сперечатись я не бачу резону... Можливо так воно і буде, що всі почнемо їздити на китайських автівках. Але це напевно ті люди які хочуть за невеликі гроші купити нову, гарнообладнану машину, бо якості поки що там немає... можливо згодом з часом на досвіді своїх помилок китайці почнуть випускати машини які не поступаються ні европейцям, ні японцям та хоча б корейцям. Якщо так, будемо чекати А на рахунок краш-тесту то звичайно "копійка" не конкурент - але це 30 років різниці між цими апаратами, а 30 років при сучасних темпах розвитку технологій автомібелебудування та зміни вимог до безпеки авто - це просто величезний проміжок часу. І читаючи про наслідки краш-тесту Chevy Eastar, який проводили у Німеччині, то по словам експертів такої деформації автівки такого классу вони не бачили з початку 90-х років. Так що, кожний вибирає те що йому подобається.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.