Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

А дух вітає у повітрі...

напевно Азіров пішов підробляти в газету...

азаров запатентує свою мову і буде жити за рахунок відрахувань авторських прав

Азаров має бізнеса у Австрії - http://www.pravda.com.ua/articles/2014/01/28/7011090/

Має і в Україні - садки та овочесховище на Вінничині. Все посажене та побудоване за державний кошт.

Овочесховище задеклароване вартістю 150 млн грн., реальна вартість 50 млн (діяла держ програма відшкодування вартості овочесховищ). Садки посаджені також за гроші бюджету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Я погоджуюсь з кандидатурою Гриценка!!!

Може вже було, але я вважаю варто продублювати. Інтервью з пораненими бійцями Беркуту і ВВ для російської преси. ще одне підтвердження на захист ВВ

Російське видання показало два погляди силовиків на Майдан, "беркутівця" і солдата ВВ

Російський сайт Lenta.ru надрукував інтерв'ю бійця "Беркуту" і солдата Внутрішніх Військ, які постраждали під час заворушень в період Євромайдану.

В інтерв'ю фігурує три людини:

Роман, боєць спецпідрозділу «Беркут», проживає в Сумах, травма - забій голеностопа лівої ноги.

Семен, військовослужбовець ВВ, проживає в Одесі, травма - струс мозку і отруєння продуктами горіння.

Михайло Гаврилюк, активіст «​​Евромайдану», проживає в Чернівецькій області; бійці «Беркута» затримали його на вулиці Грушевського, били, роздягли до гола і знущалися, в тому числі стрибаючи у нього на голові.

Еспресо.TV публікує декілька фрагментів з інтерв'ю двох силовиків. Для того, щоб читачі не звинуватили редакцію у необ'єктивності, вириванны з контексту, ось посилання на повний матеріал.

Роман, «Беркут»:

Навіщо ви побили жінок і дітей на студентському Майдані 30 листопада?

І в 27 років, і в 47 років можна бути студентом. Дітей побили ? Але я теж чиясь дитина , діти можуть бути різними. Чому діти там на Майдані гроші заробляють? Я можу сказати, що ті, хто виступає проти «Беркуту», за добу отримують триста доларів.

А цю інформацію про проплачених активістів ви з інтернету отримуєте або від командирів?

Ні, ми самі в інтернеті читаємо Начальство нам нічого не говорить, тому що нічого не знає. Ми працюємо за наказом, нам скажуть - ми робимо. Не скажуть - ми нічого робити не будемо.

Стріляти на ураження в людей, наприклад?

Дивлячись в кого. А якщо вже п'ять чоловік заживо згоріли , я маю право застосовувати зброю? А якщо мене поранили, і я знаю, що якщо я не буду стріляти , мене вб'ють? Так само у нас хлопця побили, шилом потикали, в нозі рани довжиною сім сантиметрів. Добре, що його врятував бронежилет, в якому в області печінки і нирок були діри.

Я більше ніж упевнений, що майже всі протестуючі не працюють. Мої батько і мати ось працюють і не можуть поїхати сюди. Чому працюють і не їдуть за гроші бити міліціонерів? Ось вони (протестувальники) рвуться в Європу, а скажіть, ви бачили, як у Європі розганяють мітингувальників з камінням і «коктейлями Молотова» ? Там у міліціонера з мітингувальникам немає контакту, там якщо пальцем чіпали, то поліція може застрелити будь-кого.

Правда, що ви прицільно стріляєте по журналістам?

Ні, я не бачив. Ось журналіст «​​5 каналу» скаржився, що у нього розбилася камера, але навіть ваші окуляри не розіб'ються, якщо в них потрапити! Просто вони дірочку шилом в камері зробили і засунули туди кульку.

У разі наказу зачистити Майдан як швидко ви зможете це зробити? Або вас відкинуть?

Протягом 20, максимум 40 хвилин Київ буде чистий, якщо дадуть наказ. Нічого вони зробити не зможуть, у них немає зібраності, стратегії. Вони як бидло просто - кидають і кричать. Спочатку, поки дійдемо до барикад і переліземо через них, постраждає дуже багато міліції, але коли переліземо - Київ буде чистий.

Ви взагалі підтримуєте президента Януковича?

Так, звичайно, я підтримую уряд, я працюю на нього. Але і якби не працював, то я б цих [опозиціонерів] не підтримав. [Віталія] Кличко я поважав як боксера, але справжній спортсмен повинен залишатися у своїй справі і не лізти в політику. Скільки років він тонни брав в голову. Подивіться, як він розмовляє.

Семен, військовослужбовець ВВ

Ви чекаєте наказу атакувати?

Ми всі стояли в бронежилеті, з гумовою палицею і щитом. Ми - це паркан, а відповідні дії повинні були вживати «Барс», «Ягуар», «Беркут» ( спецпідрозділу МВС України «Барс» і «Ягуар» також виконують завдання з придушення масових заворушень, але менш відомі). До нас приходили з прокуратури, опитували нас, я упізнав багатьох людей, які тоді стояли переді мною і смикали за щити. Упізнав, кого бачив, будь ласка, якщо запам'ятав , чому ні. А так, без команди, ми нічого поганого не робимо.

Вам не образливо, що ненавидять «Беркут», а дістається вам?

Прикро, звичайно. Ми взагалі служимо в ППС, і офіційно ми там не повинні знаходитися , там повинен бути «Барс» і «Ягуар». Нас туди ставлять просто тому, що ми в Києві.

Протестувальники пропонують вам переходити на їхній бік. Кажуть, що ви давали присягу не президенту , а українському народу. Як ви до цього ставитеся?

Звичайно, я давав присягу на вірність українському народу , а зараз , в принципі , незрозуміло , кому і що я давав. Це найприкріше, але від наказу нікуди не втечеш. У присязі не було зазначено президент чи мої командири, там був народ. Якщо начальство дасть команду, я піду (розганяти). Але якщо все буде тривати довго, то я просто кину все і перейду до народу. Я не витримаю просто, я і так терплю два місяці. Мені 20 років, я хочу сім'ю, дітей, а зараз у мене не виходить це все зробити. Мені залишилося три місяці дослужити, у мене є робота, батьки, дівчина, яка мене любить.

Стріляти будете?

Я особисто відмовлюся , я не буду стріляти. Даю триста- п'ятсот відсотків що з наших стріляти ніхто не буде, тому що там стоять наші друзі і товариші.

Коли ти стоїш зі щитом в оточенні, то бачиш своїх товаришів, які приїжджають на Майдан. Якщо дадуть команду висуватися і йти проти людей, то як же я свого друга вдарю ? Такого не може бути, я ж з ним вчився. Ми всі тут бачили товаришів, сестер двоюрідних, рідних братів. Деякі навіть говорили, що не поїдуть на Майдан, в наряди спеціально заступали, щоб тільки не їхати, бо знали, що їхні батьки на Майдані. Не так страшно вийти і стояти в ладі , а найстрашніше - йти проти своїх товаришів, адже команда (атакувати) може надійти в будь-який день .

Тобто ви розумієте, що на Майдані стоїть народ, а не провокатори?

Я розумію це прекрасно, є людина 20-30 провокаторів, а решта - прості люди, такі ж, як і ми. Вони бачать, що шайка баранів роблять це (йдуть в атаку на міліцію), чому не постояти і не подивитися, як усе відбувається. Нас звинувачують у всьому, але нехай вони порахують, скільки моїх товаришів лежать у лікарнях. Одному залишалося 2 дні до дембеля, а йому зламали ногу і вибили щелепу, і до батьків його «швидка допомога» привезла. Товариша поруч зі мною його ж бронежилетом почали бити по морді. За що? Йому 18 років, йому сказали стояти, і він практично не розуміє чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В світлі останніх подій згадалась пісня БГ двадцятирічної давності...

Я видел генералов -

Они пьют и едят нашу смерть.

Их дети сходят с ума то того,

Что им нечего больше хотеть.

А земля лежит в ржавчине.

Церкви смешались с золой

И если мы хотим, чтобы было куда вернуться -

То время вернуться домой\"".

Этот поезд в огне и нам не на что больше жать.

Этот поезд в огне и нам некуда больше бежать.

Эта земля была нашей, пока мы не увязли в борьбе.

Она умрет, если будет ничьей, пора вернуть эту землю себе.

А кругом горят факелы

Идет сбор всех погибших частей.

И люди, стрелявшие в наших отцов

Строят планы на наших детей.

Нас рожали под звуки маршей,

Нас пугали тюрьмой.

Но хватит ползать на брюхе

Мы уже возвратились домой.

Этот поезд в огне и нам не на что больше жать.

Этот поезд в огне и нам некуда больше бежать.

Эта земля была нашей, пока мы не увязли в борьбе.

Она умрет, если будет ничьей, пора вернуть эту землю себе"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно приїхав з Києва. До цього на Майдані був ще перед новим роком. Зараз все не так, як тоді. Барикади реально міцні - майдан так просто не розженеш. Люди більш бойові, менш схильні слухати і довіряти політикам. Взагалі, рівень дружності, згуртованості і побратимства просто зашкалює. Зі мною був батько, це його перша поїздка. Всі дні він ходив з відкритим ротом від подиву, а бачачи всі ці прояви братерства, навіть просльозився. :) Каже, що вважав Україну країною без майбутнього. Тепер, побачивши дійсно справжніх людей, він вірить в перемогу.

Вже видно світло в кінці тунелю. Перемога нас вже ЧЕКАЄ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ODZER ---- Респект тобі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді й гарні новини сьогодні маємо,але не вірю я цьому кодлу.Просто в них вже всі варіанти вичерпано тягнути час.

А вони його тянуть. Як там казали мудрі? -"Хочеш мира-готовся к войне". Стоїмо далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такі да... Я от теж... наче уже якась ейфорія, "запаморочення від успіхів", але ж ну пахне в повітрі якимось кідаловим, оце відкладення амністії на завтра -- це закріплення влади при стрімкомі відступі, щоб перегрупуватись і зробити спробу контратаки. ну принаймі мені так здається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І поки, юні, живемо,

І поки в серці сподівання,

Мій друже, краю віддамо

Душі прекрасні поривання!

Товариш, вір, зійде вона,

Зоря принадливого щастя,

Вкраїна збудиться від сна

І на руїнах яновластя

Напише наші імена!

актуально досі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BfFhIuuCEAAKQZX.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех... Ейфорія) а від чого їй бути то)

Якщо реально глянути на речі чого ми досягли на даний час? )) скасували закони... які не були першопричиною майдану... зроблять амністію... що дуже добре але далеко від першопричин майдану... От так звана перемога... це ті карти які влада нещодавно виграла у нас і тепер просто ми їх повертаємо...

А реальні вимоги і причини майдану такі як зрив Євроінтеграції.. і саме головне що визвало хвилю - РОЗГІН, тобто наказати винних у ньому... цих перемог поки нема і невідомо чи будуть і коли...

та що там ці вимоги... навіть так звана відставка уряду поки не відбулась...усе наразі в повітрі..як і повернення парламентсько-президентської форми правління...

Отже реальних здобутків поки ніяких, але виглядає це все так що влада пішла на зустріч і взамін захоче уступків з боку майданівців...

Рано радуватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже реальних здобутків поки ніяких, але виглядає це все так що влада пішла на зустріч і взамін захоче уступків з боку майданівців...

Рано радуватись...

Так, повернулись практично до того, з чого починали, Добилися лише відставки уряду, який залишив у спадок величезну дірку в бюджеті у 64.7 мільярдів, і радості від цього небагато.

То від чого ейфорія у декого? Просто є простий спосіб зробити людину щасливою - спочатку зробити їй щось погане, а потім повернути все так, як було. І все - людина щаслива, хоч нічого особливого і не сталось. У кожного з нас, мабуть, був такий стан. Наприклад, згубили щось цінне - і вже тривога, паніка і т.д. І раптом згуба найшлась - хіба ви не відчували себе щасливими в такий момент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на багатьох ресурсах

Франківський підрозділ "Альфи" звільнився, щоб не виконувати накази влади

Шість представників Івано-Франківського центру спеціальних операцій "Альфа" написали рапорти на звільнення.

Сьогодні о 10 год. їх зібрали на нараду і поставили ультиматум: або підтримати чинну владу, або звільнятися. Оскільки хлопці присягали українському народу, вони вирішили піти у відставку всім підрозділом.

Цю інформацію підтвердив депутат Івано-Франківської облради Микола Палійчук.

Нагадаємо, учора працівник органів внутрішніх справ Івано-Франківська Олександр Земський засудив дії правоохоронців під час затримання мирних громадян у Києві та на знак незгоди з такими діями написав заяву на звільнення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 січня, 2014 22:15Версія для друку

Суд зобов’язав "Київстар" "здати" абонентів для розслідування блокування Святошинського суду

Святошинський райсуд Києва надав слідчому Святошинського райуправління міліції право тимчасового доступу до документації оператора мобільного зв'язку "Київстар" для проведення розслідування блокування Києво-Святошинського суду та Святошинського райуправління міліції. Про це йдеться в ухвалі суду.

Слідчий Святошинського райсуду одержав тимчасовий доступ до документації "Київстару", що існує в друкованому й електронному вигляді з вказівкою даних про тривалість з'єднання, тип з'єднання (без розкриття змісту), IMEI і IMSI з прив'язкою до місцевості із зазначенням адреси установки базової станції (ретрансляційної антени) і азимуту, а також інформацію про з'єднання нульової тривалості розмов, що стосується абонентів, які перебували в зоні блокування протестувальниками будівель Києво-Святошинського суду та Святошинського РУВС за період часу з 18:00 10 січня по 4:00 11 січня.

Термін дії постанови слідчого судді - 30 днів.

У випадку невиконання постанови про тимчасовий доступ до речей і документів суд вправі винести постанову про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання й вилучення зазначених речей і документів.

З огляду на загрозу розголошення відомостей про хід розслідування кримінального провадження, суд вважає можливим розглянути клопотання без фіксації технічними засобами, а також під час відсутності прокурора і представника компанії "Київстар".

Як відомо, 11 січня міліція відкрила кілька кримінальних проваджень за фактами хуліганства і втручання у діяльність Києво-Святошинського суду Київської області.

11 людей було госпіталізовано в результаті сутичок біля Києво-Святошинського суду і Святошинського РУВС у Києві 11 січня.

Прокуратура Києва почала розслідувати застосування сили спеціальним підрозділом "Беркут" і побиття колишнього міністра МВС Юрія Луценка під час сутичок біля Києво-Святошинського суду та Святошинського РУВС у Києві.

Українська правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягнибок на Громадському ....щось вони мутять там і тормозять..... корче не ті "нікакія" лідери

"толі єсчо будет..."

альфа, бета, гама......беркут , грифони (не ті що високо літають - а ті що скали обсирають), та інші г@н гумові вироби ...... скільки можна , звідки їх стільки, навіщо вони нам? (чому ми їх годуємо)

.....тра Юльку на перемовини - вона там всіх порве нафік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vk.com/public62043361

прочитайте тушканчики.....тітушки.....куди ти йдеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Змістовно проаналізована теперішня ситуація...

"Сочинська Олімпіада «квапить» Євромайдан"

http://www.zaxid.net...bjectId=1301586

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звернення до тітушок зрозумілою їм мовою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пипец блін, на громадському Гена Алексеевич -неадекват мер Харкова ... послухати що він городить це труба)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є інформація, що Канада ввела візові санкції проти українських високопосадовців...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пипец блін, на громадському Гена Алексеевич -неадекват мер Харкова ... послухати що він городить це труба)))))

Геннадій Адольфович Кернес (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%81_%D0%93%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%96%D0%B9_%D0%90%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%84%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87)

не того мера "космосом" назвали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Геннадій Адольфович Кернес (http://uk.wikipedia....адій_Адольфович)

не того мера "космосом" назвали :)

Кримінальна діяльність

1984 — звільнившись з роботи в годинниковій майстерні (як згодом зізнавався слідчому, через низьку зарплату), підробляв на дрібних роботах. Почав кримінальну діяльність. Як записано у протоколі допиту, займався тим, що називалося «ламати чеки» — скуповував за номіналом чеки мережі магазинів «Берізка», де продавалися дефіцитні речі, й збував їх на чорному ринку дорожче від номіналу[4].

1988 — у Кернеса і його співмешканки Привалової Галини Сергіївни народився син Данило. В цей час почав займатися шахрайством — видурював гроші як наперсточник (хоча в протоколі допиту записано: займався цим щонайбільше місяць-півтора)[4].

Також звинувачувався в шахрайстві на території Росії (Тула, Москва) за використання фальшивих чеків і недоплату грошей, була порушена кримінальна справа, але до в'язниці «Гепа» не потратив, відбувся відсидкою у слідчому ізоляторі.

14 серпня 1992 р. — за вироком Харківського обласного суду був визнаний винним у скоєнні пограбування та шахрайства (за ст. 143 ч. 2КК України). Був засуджений до 3 років позбавлення волі у виправно трудовій колонії суворого режиму з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю, за намагання привласнити гроші від фіктивного продажу автомобіля, а також за хуліганські дії. Але в процесі слідства «сприяв встановленню істини, покаявся». З урахуванням цього, а також строку, проведеного за час слідства в ув'язненні (понад два роки), суд звільнив Г.Кернеса з-під варти[5].

Геннадій Кернес мав у кримінальних колах прізвисько «Гепа».[6]

Після звільнення займався приватизацією підприємств енергетичного комплексу, співпрацював з батьком майбутнього мера Харкова Добкіним Марком. Відкрив власну юридичну компанію.[7]

Жесть....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну того Кернеса)) во краще подивіться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обращения к титушкам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обращения к титушкам!

До кінця не хватило. Туфта, самі то в це вірите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...