Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Навіщо? То ж не важка робота.

Чукча не читатель? Тобі ж написано, що здоров'я в мене навіть не середнє, а в мінус від середнього.

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цитувати
Цитувати

ти впевнений в тому, в чому не розбираєшся.

А ти дуже розбираєшься в маршрутницкій діяльності. Тіки нажаль ще палишся багато. Того стає зрозуміло чого так лямку за маршрутників тянеш.

Опубліковано
1 час назад, snouden сказал:

Чукча не читатель? Тобі ж написано, що здоров'я в мене навіть не середнє, а в мінус від середнього.

Так я за тебе і не говорю. Кожен має займатись своїм ділом. Але навіщо там крепкі хлопці, то ж робота не важка фізично. Відповідно будь-який дрищ може працювати.

Опубліковано
Цитувати

Але навіщо там крепкі хлопці, то ж робота не важка фізично. Відповідно будь-який дрищ може працювати.

Коли я писав "крепкий" мав на увазі "витривалий". Моя помилка, неправильно сформулював а ти цим скористався і за це зачепився.

Дрищі можуть бути дуже витривалі, таких прикладів маса, а фізична сила не дорівнює витривалості.

Коротше підсумовуючи, так - я вважаю що середній молодий хлопець, або ледь-ледь краще середнього (ненабагато), з уклоном в витривалість може легко працювати маршрутчиком. Так, це моє переконання. Добавлю, що можливо мабуть треба мати якесь відчуття дороги, якесь мінімальне... Ну, мені здається що таке мабуть є в більшості мужиків, але хтозна, може є мужики яких неможливо навчити, які абсолютно не відчувають дорогу, габаритів, машину і так далі - але такій людині дивно буде йти працювати водієм. Все, більше ніяких знань не треба.

На цьому оффтопік припиняю, я свою думку максимально чітко сформулював, хто і надалі мене не зрозумів - значить не хотів.

Опубліковано
12 хвилин тому, Dimon сказано:

якби всі брали квитки в маршрутках...

А що з того? Треба щоб були контролери, що перевіряють квитки у пасажирів.

Опубліковано
7 часов назад, volks сказал:

А ти спробуй просто цілий день поїздити в міському режимі. Додай ще пасажирів-дибілів, спеку влітку. Взагалі не важко.

Є статистика. В квітні минулого року ціна була біля 22, а зараз 27. Ітого 22,7%

Да яких 27, окко вог з фішкою/прайд дають дешевшу ціну. Але зараз є багато міні азс з ціною ~24 грн де вони і заправляються

Опубліковано
39 минут назад, Trrrrr сказал:

Да яких 27, окко вог з фішкою/прайд дають дешевшу ціну. Але зараз є багато міні азс з ціною ~24 грн де вони і заправляються

Так і тоді вони по 22 не заправлялись. Це статистика середньої ціни.

Опубліковано
6 годин тому, alexvvv сказано:

А що з того? Треба щоб були контролери, що перевіряють квитки у пасажирів.

контролери - це лише спосіб заставити усіх брати квитки

а що з того? буде відомий реальний пасажиропотік, а отже і рентабельність маршрутки...

...але ж я і сам не беру тих квитків ((

Опубліковано
18 часов назад, Dima4s сказал:

Та сам то ти в це віриш?)

Так от тому і задав питання :) Але зрозуміло що і до чого, то і виходить, що немає чого їм підвищувати! Коли підняли до 4 грн., що змінилось? Як безквитково їздили, як у срачу і не за графіком, не у належному стані, брудні... - так і продовжується! То яке може бути підвищення? Їм обіцяне виконують - підвищують але вони жодного пункту не виконують! От у чому питання і тут громада має своє сказати, а не перетворюватись у терпіл!

Опубліковано
13 годин тому, volks сказано:

Так і тоді вони по 22 не заправлялись. Це статистика середньої ціни.

а повернення ПДВ -5грн.

Опубліковано
1 час назад, Orfey сказал:

при заправці юридичні особи відшкодовують ПДВ

На підставі чого?

І до чого взагалі повернення пдв до підвищення вартості проїзду?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...