Перейти до змісту

Як би на вас вплинув цікавий сюрприз від коханої людини у віршах чи малюнках?


Iresjka

Рекомендовані повідомлення

Якщо взяти наше щодненне життя та побут і свята. Дехто робить подарунки матеріальні і тільки по святах ... деякі особини люблять дарувати маленькі сюрпризи та/чи увагу часм від часу й несподівано... А от чи вплинули на вас... і які цікаві / пристрасні / банальні / матеріальні-нематеріальні ... Що саме вас би вразило і який ефект від цього? Що на Вашу думку найефетивніше... ділимося порадами... та враженнями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Наприклад мені було б приємно якби хтось подарував мені цікавий оригінальний хендмейд. Не скажу що це особливо б змінило відношення до людини, але мабуть наші відносини мали б таку приємну мить як цей подарунок. Не обов'язвово матеріальний, можливо лист або пісня записана на диск. Чи чсудові вірші... збірка чи на тому ж диску. Цікава приємна зустріч... спілкування це завше приємно. А файно організоване ДН із культурною програмою мабуть це не звичайне поїсти поговорити... :0159:

Буває навіть що якість не головне у цьому питанні... а щирість та відкритість і емоційність того що є сюрпризом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Раніше я просто обожнював робити подарунки, зроблені власноруч. І як Ви пишете, Iresjka це були не обов"язково матеріальні речі. Я люблю робити речі руками, особливо виточувати по дереву -- підсвічники, кухлі, фужери, кубки... Чи випалювачем на фанері щось "намалювати", ну але то все совдепом попахує звісно))... просто я дуже люблю такі речі робити і мені подобалось їх днями виробляти, доводити до ідеалу, лакувати і потім дарувати. З нематеріального я використовував більш широкий спектр "подарунків" -- я писав оповідання, новели, присвячував їх людині, присвячував виконання якогось музичного твору на ф-но, особливо класно виходило це вночі, влітку, десь близько півночі, відкриваєш навстіж вікно і в повній темноті наощуп граєш. В такій обстановці особливо проймаєшся музичним твором і технікою виконання. А ше фішка була в мене така -- компонувати музичні збірки -- наприклад зліпив до купи трек на 75хв з різних пісень, на той час я ще їх "захоплював" записом з ефіру радіостанцій МР3 плеєром -- і там всяка різна попса переважно типу "плацеби", Лободи, ЮТА, Город 312, Кузьма... але такого ліричного характеру, а між піснями переходи ставив різноманітні звуки, теж записані мною з природи -- спів солов"я, проходження потяга, гроза, потічок... причому такі звуки вплітались в кінець пісні і в початок насупної, тобто виходив безперервний трек. ше до того записував подібне на касети, там формував в основному із Вангеліса. Ну і це записувалось на диск/касету, обгорточку в коробочку малював чи вручну коли небуло ше компа, чи в корелі і роздруковував. Ну, відчуваю, купу всякої хєрні понаписував Вам, але просто не думав, що є люди які цінили б такі дарунки, і трохи прорвало... Зазвичай ціняться дорогі речі, коштовності, але можливо я зараз напишу якусь крамолу, -- людина робить такий подарунок суто вклавши гроші. наприклад каблучка -- виготовив завод, запакував, в магазині лежить, ми прийшли, виклали гроші і потім "під словесним соусом" загнали покупку об"єкту дарунку, тобто питання стояло суто в грошах, вартості подарунка, а ніяких особистих якостей, душі крім слів при акті дарування ми не вклали в дарунок. З книжками трохи інша ситуація, там присутній момент індивідуальності. А от те, що зроблене своїми руками, стараннями, щиро -- нехай і недуже естетичне чи акуратне)), але щире, це як рукотворна частинка тіла творця подарунку із закладеним у неї духом серця і почуттями. Яскравий приклад таких дарувальників найдете в серіалі "Друзі". Здогадались хто? Фібі Буффе )). І відповідно персонаж особливий -- наівна, щира, з дитячим серцем жінка, творча і винахдлива.

Звісно часто хочеться чогось конкретного матеріального -- новий телефон, курту і т.п. В такому разі дарунок зроблений своїми руками розчарує, але ліміт дарунків не обмежений же, то можна їх поєднувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже приємно що є такі талановиті та щирі люди. ) Ви запропонували стільки цікавих подарунків, на будь-який смак. Та ще й з душею... А це по моєму найголовніше у подарунку... коли вона його виготовляє або вибирає. А справді подарунок що придбаний і подарований з душею також несе цінність. особливо якщо в цей час думати про людину якій його даруєш... і її потреби і настрій. Не обов'язково всім бути ювелірами. Кожен дарує по своєму і що може і готовий подарувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую!

Я ше подумав -- це питання є досить диференційоване. тобто наприклад уявіть, що Рінат Ахметов дарує Вам саморобну відкритку і квіточку)) Тобто по можливостях і статусу він як мінімум міг би подарувати Вам машину). Але якшо у Вас з людиною існують особливі стосунки, довготривалі, то звісно це має сенс (рукотворний подарунок). От в цьому сенсі пригадайте себе в першому-другому класі і як наші мами балділи, коли ми дарували їм саморобні відкриточки, зроблені своїми руками на уроках праці і малювання. Мені вже буде 27 років, а в моєї мами досі дома є схована така відкриточка і моя і братова. Тобто якшо це є близька людина, то саморобний подарунок має принести найкращий результат. І також моя особиста думка -- найкраще такі дарунки "ідуть" поза святами, на свята і визначні дати доречно все ж дарувати щось матеріальне ну і + саморобне. Ну це моя особиста думка, з власного досвіду. Це вже є технології якшо можна так сказати, але вважаю варто поділитись досвідом))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так. Звичайно дуже приємно, що людина віднайшла для тебе свій час, натхнення та думки. І окрім того по тому як зроблена річ і що подаровано можна визначити, як людина до вас відноситься, чи можливо її наміри. А ще її характер. Адже в основному ми даруємо людині те що подобається нам і що ми вважаємо доцільним. Ну звичайно окрім тих випадків коли ми знаємо смаки "жертви". :_07: . І навіть у цьому випадку ми самі вибираємо подарунок і також майже завжди він подобається нам.

Але багато панянок і взагалі людей... при цьому окрім звичайного подарунка чекають коштовний. Навіть якщо це не Ренат, а просто більш забеспечена особа. І навіть при цьому вони очікують подарунок який би сподобався саме їм. Зважаючи на ситуацію з доходами та видатками громадян... в принципі, логічна ситуація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zhorik, ви б краще орфографічний словник матеріальний бажали б, аніж нематеріальний "стрЕптиз"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре хоч не стрептококи)))) ... цiкавий подарунок. В принципi непоганий. Але може ще й щось що не стосуэться сексу... ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі це дуже цікава тема, яка надзвичайно розгалужена в силу різних варіантів і ситуацій, і я вважаю. що є сенс підняти її на вищий рівень, це ж цілина для науки психології

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Sniper, улибнуло

О! НЕ пройшло і року!

Археологи...

А то... я забула сказати

"- Актуально!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

приємне і корисне, це - завше добре. от чому тема ніколи не втратить своєї актуальності.

так... то кльово виділити час для налагодження та гармонізації того теплого що є між людьми.

будьмо чесними. усі ми любимо як про нас піклуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...