Перейти до змісту

windows 7 встановити на ноут.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Giant,ніколи не користуся такими програмами.... Краще робити все вручну. Так знаєш що і де видалив і так далі... Від тих прог тільки проблеми виникають:)

Опубліковано

Giant,ніколи не користуся такими програмами.... Краще робити все вручну. Так знаєш що і де видалив і так далі... Від тих прог тільки проблеми виникають :)

Згоден на всі 100. Вручну все прописати, настроїти під себе. Без WPI, і "мусоросборок" дров. На сайтах виробників в 99% випадків все присутнє.

Опубліковано

...Від тих прог тільки проблеми виникають :)

Виключенням є ccleaner, дійсно корисна безкоштовна прога.

Опубліковано

Йома-йо ну чувакі, не чекав на стільки відповідей )) я в шоці . Думаю ще пару днів помучусь і шось буду вирішувати. Всім дякую!

Бо це холівор, це теж саме якби на кулінарному формі запитати як варити український борщ)))

Опубліковано

з вертаєтесь до поможу вирішити це питання так як працю в цій галузі вже не перший рік тел.0997374514 Максим

А можна невелику консультацію?

Щось останнім часом ноут теж став лагати.

Кнопку включення натискаю, індикатори загоряються, і загрузка починається секунд через 15-20.

І де саме працюєте? Може зайду.

Хулєт? )

Опубліковано

Всім доброго вечора, ну чи ночі))). Стоїть в мене питання? маю ноут "LENOVO V570" знайомий поставив віндоус ну коли я його купив, але нормально щось так і не робить (задовбало) то антівірус не "паше" то щось глючить, нотік вроді би не поганий (максимум, інтернет новини,форум "НАШ ЛЮБІМИЙ" ні яких супер програм не ставлю, короче просто для дома і відпочинку,ну фільм скачати якийсь торентом і все) На разі все пропало і майже не працює. Так пиходжу додому вмикаю комп і жду хвилин 5 щоб запустився потім удаляю різну єрунду всякі там вікна реклами ,ну а потім вже сідаю і дивлюсь новини,пошту і т.д.

Значить так: заплачу за якісну роботу, ну і на далі за обслуговування, щоб можна було звиртатись радитись, ну не без платно зрозуміло, ну і без "ЗАГОНІВ" хочу тільки віндоус7 привик капець!

Щоб на другій раз такого не ставилось, треба слідкувати за компютером! Так само як і за любою машиною, щоб вона працювала добре. Зараз є повно програм для оптимізації і чисткі компютера від непотрібу. Такі наприклад як ccleaner, advenced system care, tuneup і.т.д.

Я рахую що це БРЄД! ти навіть не знаєш чим я займаюсь, то я ще повинен розбиратися в компютері :=О маразм! Що кожен повар,столяр, продавець який має в дома комп повинен йти на курси, це "МІНТАЛІТЕТ" я навіть не знаю кого?

Один старий(багатий) знайомий, клієнт корочє(який жив в америці) казав так: в мене є газонокосилка, але просто для себе, там в америці я ніколи не косив газон, тільки заради розваги,а потім запрошував професіонала платив йому паду доларів, ну відносно) і все,бо якщо я ще буду вникати в процес стрижкі трави то мому бізнесу менше часу дістанеться, парадокс? чи не так.

Так само як і за любою машиною- це що? в тебе напевно жигуль?))))))))))))))і ти над ним "трясесья"(без образ) за любим авто потрібен догляд: НО на спеціальних ямах, вишках, підйомниках, я що повинен гараж переобладнати на станцію тех.огляду? ще раз це брєд!Думаєш самому набагато дешевше вийде, ну ну "успехов")))))

PS: а можливо я художник)))))))

Опубліковано

Я рахую що це БРЄД! ти навіть не знаєш чим я займаюсь, то я ще повинен розбиратися в компютері :=О маразм!

Не маразм.

1) Якщо ти водій, і ти знаєш як замінити фільтр паливний чи повітряний. Знаєш як залити бензин, знаєш, що таке silentblock ("салінблок"), і тому подібні авто-терміни, то чому тебе дивують слова

треба слідкувати за компютером!

Якщо ти користувач ПК - то елементарні знання мусиш мати.

2) Якщо уже навів приклад про знайомого з америки, якому дешевше найняти майстра, то чому сам намагаєшся перевстановити вінду??

3)

в тебе напевно жигуль?))))))))))))))і ти над ним "трясесья"

В мене Жигуль. І що? А в тебе Майбах???? І я слідкую за авто. Доливаю масло. Сам кручу гайки міняю, все що в моїх силах. Мию машину. Ти, як власник Майбаха цього не робиш?? Маєш неміряно грошей на сервіс?? Тоді чому сам вінду хочеш переставити?

Хлопче, ти визначся, будь добрий, чого хочеш, а потім пиши! ок?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...