Jump to content

Покупка техніки в інтернеті

Recommended Posts

Власне, хочу придбати LCD телевізор 32". Різниця в цінах між магазином та інтернет магазином в середньому 200-250 доларів. Проте питання як буде з гарантією? До кого у разі потреби звертатись по гарантії і заміні чи поверненні грошей за товар?

• Адміністратори

Гарантія - сервісний центр;

"Інтернет магазин" - це суб'єкт підприємницької діяльності, в такому випадку згідно чинного законодавства. Тому маєте право вимагати бумаги що підтвердять факт покупки.

Якщо придбаєш товар в інет-магазині, і вробник товару представлений в Україні сервісним центром (або кількома) - то за умови, що продавець заповнить тобі гарантійний талон, в будь-якому сервісному центрі ти можеш розраховувати на гарантійне обслуговування.

Якщо ж виробник не має сервісних центрів на Україні - це практично відсутність гарантії, хіба що продавець візьме на себе гарантійні зобов'язання.

В России щас жесткие законы выпускают, насчет регулирования деятельности таких инет магазинов.

Місяця три назад я заказав книгу через інтернет-магазин. Форму розрахунку вибрав: по факту і готівкою. Термін поставки- на протязі 10 днів після оформлення заявочки. Я чекав майже місяць, добре хоч форму оплати вибрав по факту, а то прийшлося б трішки по хвилюватись. :(

Місяця три назад я заказав книгу через інтернет-магазин. Форму розрахунку вибрав: по факту і готівкою. Термін поставки- на протязі 10 днів після оформлення заявочки. Я чекав майже місяць, добре хоч форму оплати вибрав по факту, а то прийшлося б трішки по хвилюватись. :(

Я корпус до телефону купував.... чекав майже 3-и місяці.... тим паче що гроші перерахував їм відразу... Думав що все пропало :) Трохі мені не надійні ці інет-магазини. Хто що скаже по цьому приводу?

Я на http://www.rozetka.com.ua/ багато раз купував, без проблем абсолютно правда давав робочу адресу товариша, що в Києві працює, зранку замовив після обіду привезли. Все з гарантією :(

Та проблеми з доставкою не буде, оскільки сам поїду в Київ та заберу його, але просто питання в гарантії і обміні по гарантії на випадок чого (тьфу-тьфу-тьфу). Просто різниця в ціні дозволяє поїхати в Київ, забрати телевізор та й ще зекономити доларів 200. Просто цікаво чому така різниця в ціні(ну зрозуміло що нема оренди і т.п.,але все одно суттєво)

Как во всем мире у нас сейчас розничная цепочка начинает весить 50-100% цены. Да и масло подсолнечное дорожает...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...