Перейти до змісту

Задорнов про Майдан((((((((

VilanS

Рекомендовані повідомлення

я )(уєю с этих русских.

сука...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

Умеете насмешить..))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Він тільки поносити уміє. :)

Він своїх, чужих.

Але це вже не сатира :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно в нем разочаровалась и как в человеке, и как в юмористе. Потому и без комментариев не собиралась его смотреть. Вообще, избегаю сейчас смотреть и слушать антимайдановскую пропаганду. Нервная.

А недавно Жванецкого увидала, "Дежурный по стране". Его там про Майдан спросили. Я напряглась по началу, мало ли, а вдруг, и он сбрендил на старости лет. Но обошлось. Старик еще в форме. Кстати, публика принимала нормально, аплодировали и улыбались. Так что, не мешайте всех кацапов в одну кашу. На Майдане их тоже немало.

воу-воу-воу. Жванецький - не кацап. він одесит. хоча вікі (якщо точніше, вики) каже, що громадянство в нього російське. так що може, і ваша правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От сучок....... Ніколи не захоплювався його "творчістю"....... А тепер ніколи і не гляну в його сторону.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він тільки поносити уміє. :)

Він своїх, чужих.

Але це вже не сатира :(

Так, kmd, це вже не сатира..... Це відверте(можливо й заказне), об****лово :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...нашою пінкою для гоління бритись неможливо...цукерки наші їсти неможливо.... то якого хєра ти, крутий москаль, купуєш і використовуєш Наше???

от, п***рас, не думав , шо воно таке...то ургант відмочив, тепер ще і цей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно в нем разочаровалась и как в человеке, и как в юмористе. Потому и без комментариев не собиралась его смотреть. Вообще, избегаю сейчас смотреть и слушать антимайдановскую пропаганду. Нервная.

А недавно Жванецкого увидала, "Дежурный по стране". Его там про Майдан спросили. Я напряглась по началу, мало ли, а вдруг, и он сбрендил на старости лет. Но обошлось. Старик еще в форме. Кстати, публика принимала нормально, аплодировали и улыбались. Так что, не мешайте всех кацапов в одну кашу. На Майдане их тоже немало.

воу-воу-воу. Жванецький - не кацап. він одесит. хоча вікі (якщо точніше, вики) каже, що громадянство в нього російське. так що може, і ваша правда.

А я не его имела ввиду. Будьте внимательней, пожалуйста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маразм крепчает...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сраколиз Путінській, потім його нагородять якоюсь заслугою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя, завжди думала, що він толковий дядько, а тут... розчарування то надто слабке слово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені так дивно, що багато людей тільки зараз розчарувалась в задорнові))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я перестав цікавитися ним тоді коли в його репертуарі зявилися слова "они же тупые". Стало зрозуміло, що дядько безнадійно відстав від життя ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почнем з того, що це всетаки САТИРИК, й до таких виступiв треба вiдноситись з гумором, трохи неприемно звичайно, але й доля правди в його словах теж таки е. Ну й наостанне, вiн теж таки людина як iвсi ми й може вiдверто помилятись у чомусь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почнем з того, що це всетаки САТИРИК, й до таких виступiв треба вiдноситись з гумором,

можливо він і сатирик, але в словах його відчувається стільки зла та зверхньості ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно гандон він, два роки назад по іншому говорив про Україну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йому за це платять. і цим все сказано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все таки сатирик, хоча мені було неприємно слухати це про свою державу. Але все таки це сатирик, не комік.

Не тільки про США він розповідає, є виступи і про Росію. Хоча без сміху його лінгвистичні виступи дивитись неможливо.

Не треба мислити чорно-білою логікою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно є в нього талант - вміє підмічати та описувати людські пороки.

Але ж це шоу-бізнес. Він розказує росіянам те, що вони хочуть чути - що американці тупі, бездуховні, товсті...

Хоч якась відрада - сидячи по вуха у лайні усмідомлювати себе високодуховним, розумним.

Sortir.433.jpg

Останнім часом він взагалі почав в маразм впадати - послухайте що він несе стосовно історії слов'ян.

Так що пацієнт не вартий такої уваги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все БАБЛО з людьми таке робить.... На вила того "тупого" словоблуда!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сука, заробляє собі черговий концерт в Кремлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це нормальна реакція МОСКАЛЯ що ми дибіли а вони класні.Тільки різниця між ними і УКРАЇРЦЯМИ ЩО МИ ЄВРОПЕЙЦІ а вони загарбники. Неділю назад приїхав з московії мій товариш і розповів як йому на зустріч ішла молода вродлива мама здитиною .Коли вони розминулись то від неї понісся штиняра і це майже від кожного .То мабуть задирнів з страшного будунякі , хоча рано чи пізно присуниться до України як Кіркоров!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задрот він, а не Задорнов. Треба йому бойкот влаштувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось вони маленькі підлизки Путіна, раніше не говорив на Україну нічого, а тут вже ж треба було показати що рОСІЯ вЕЛИКА кРАЇНА і нам до них так далеко. А за пінку та цукерки то розмішив ))))) так і не поняв то чого ж Українську купуєш якщо нею не можна бритися ))))) чи жінка подарувала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...