Перейти до змісту

Армения и Киргизстан окончательно сдают России свои ГТС.

VelViTi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если так дальше пойдет то вскоре можно увидеть в СМИ : Украина окончательно сдает России свои ГТС.

Опубліковано
Кроме того, по этой межправительственному соглашению Армения лишается права на самостоятельный импорт газа, который полностью будет контролировать "Газпром" в течение следующих 30 лет, до 2043-го, и не будет иметь права менять условия поставок газа.

просто капздец, у нас к этому смотрю тоже идет

Опубліковано

Скажіть мені одне, яка має цінність труба по якій не йде газ чи нафта?

Ну от якби вони Росії сказали - не продамо, "Газпром" каже ОК, не продавайте, коли закінчиться договір ми припиняємо подачу (газу, нафти), можете купувати його в кого хочете.

І скажу одне, трубу треба підтримувати, міняти, слідкувати на справністю і так далі, а якщо на це немає коштів, так що з нею робити, чи діяти по принципу нехай краще згниє але нікому не продамо?

Нічого дивного я тут не бачу, сильний диктує умови слабшому, так було і буде завжди.

Опубліковано

А до чого тут Україна ? За Україну там ні слова , то навіщо підігрівати ситуацію, якщо в нас цього немає. Поправте якщо я не правий. Це ніби самому собі придумувати страшилки ...

Я так розумію мова йде про цю статтю ? http://politikan.com.ua/1/0/0/75557.htm

Так в них на це були причини, які доречі чітко вказані.

Опубліковано

то навіщо підігрівати ситуацію, якщо в нас цього

Да действительно чего это я, базирование флота отдали без подогрева и газовую монополию подпишем без прогрева, не проблема.

Опубліковано

то навіщо підігрівати ситуацію, якщо в нас цього

Да действительно чего это я, базирование флота отдали без подогрева и газовую монополию подпишем без прогрева, не проблема.

Так ніхто ще нічого не підписує...і навіть нічого не говорив про це. А інформація за Украну , її вірогідність як ББС ( баба бабі сказала ). А Ви самі себе лякаєте. А наскільки я памятаю, бази для розміщення флоту не продано, а здано в оренду на певний термін, щоб Росія також пішла нам на деякі уступки.

Опубліковано

Так ніхто ще нічого не підписує...і навіть нічого не говорив про це. А інформація за Украну , її вірогідність як ББС ( баба бабі сказала ). А Ви самі себе лякаєте.

Ну зная наше правительство не надо быть Вангой, чтобы предположить что может быть.

А наскільки я памятаю, бази для розміщення флоту не продано, а здано в оренду на певний термін.

А где писали про продано? Не нагнетайте :) Да и сути не меняет продано, отдано, сдано, подарено суть одна и срок тоже.

щоб Росія також пішла нам на деякі уступки.

Ух ты :) , я записываю, перечисляйте, на какие именно уступки?

Опубліковано

Скажіть мені одне, яка має цінність труба по якій не йде газ чи нафта?

Ну от якби вони Росії сказали - не продамо, "Газпром" каже ОК, не продавайте, коли закінчиться договір ми припиняємо подачу (газу, нафти), можете купувати його в кого хочете.

І скажу одне, трубу треба підтримувати, міняти, слідкувати на справністю і так далі, а якщо на це немає коштів, так що з нею робити, чи діяти по принципу нехай краще згниє але нікому не продамо?

Нічого дивного я тут не бачу, сильний диктує умови слабшому, так було і буде завжди.

Підписуюсь під кожним словом. Кому буде потрібна труба зарита в землю. В нас є підземні сховища, але політика не правильна. Треба шукати компроміс і строрювати спільне підприємство по обслуговуванню, але таке, щоб було вигідно і Україні та з гарантією.

Опубліковано

Я не розумію, навіщо ця дискусія за Україну, якщо ні в яких джерелах інформації не сказано що Україна продає свою газо-транспортну систему, а хтось просто це собі надумав і вирішив розказати всім свої думки. Реальних фактів і підтвердження немає, значить і немає чого тут розводити дискусії.

Опубліковано

Я не розумію, навіщо ця дискусія за Україну

Если не понимаете, то зачем входить в дискуссию?

а хтось просто це собі надумав і вирішив розказати всім свої думки.

А у нас цензура в стране или так делать нельзя уже?

Реальних фактів і підтвердження немає, значить і немає чого тут розводити дискусії.

Омг. Вы знаете, извините что ввязался с вами в монолог дискуссию, я очень жалею об этом, конечно же как вы считаете так и считайте далее есть.

• 6 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...