Перейти до змісту

Чи заміняє Windows Defender альтернативний антивірус?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Власне, таке от питання.

Якщо можна жити зі стандартною Віндовою приблудою - то може так і робити, а не ставити альтернативні антивіруси?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в принципі від більшості різної нечисті Microsoft Security Essentials захищає. я за 2 роки зловив всього парочку вірусів.

Widows Defender став антивірусом тільки в 8ці чи я шось плутаю?

зараз стоїть аваст який так само щось да пропускає, так як потім в темпах знаходжу різних черв"ячків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Windows Defener - файрволл, хіба ні? А антивір в них Serurity Essentials, який в парі з Defender працює на ура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

глибоко не вникав, але у 8-ці дефендер кричить на ті файли, які авіра і нод ігнорували, зато пропускає ті, які вищезгадані антивіруски не давали запускати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Microsoft Security Essentials задоволений роботою повністю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офф. Теж так само користую Microsoft Security Essentials, нарікань нема. Але при умові заходжень на різні попкорносайти жоден антивірусник не спасе ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний момент користуюсь вісімкою. Антивірус не ставлю, тоьто стоїть тільки штатний. роботою пк задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Починаючи з Win8, Defender і Security Essentials об'єднані. А починаючи з Win 7 я особисто користуюсь лише Security Essentials (до того скрізь ставив Avira) і жодного разу не мав ніяких вірусів. Не знаю, може я не по тих сайтах лажу, але мене "сток" цілком задовільняє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Win 7 я особисто користуюсь лише Security Essentials

Не вважаю програмою взагалі. Воно чумне таке... Саме оновитися автоматом не навчене. Доводилося руцями оновлювати. Налаштувань - -2. Або я щось не так робив??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тобі "шашечки", чи їхати? Їде воно нормально, а для "шашечок" став лінух :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

3 роки користування тільки штатним "Microsoft Security Essentials" на одній фірмі, проблем не мав.

Ясне діло що персонал по нухо-варезо-рекламо сайтах не шатається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясне діло що персонал по нухо-варезо-рекламо сайтах не шатається.

Справа не в тому. В мене на роботі також. Але було що якусь каку воно не побачило. Як на мене то НОД (який я юзаю уже років 8) рулить.

Щодо теми - то навряд чи файрвол замінить повноцінний антивірус. Може вкупі із Microsoft Security Essentials воно і дає результат. Але саме по собі - навряд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь Windows 8.1 x64

В Windows 8 та 8.1 є встроєний антивірус. Називається він Windows Defender (ззовні той самий Microsoft Security Essentials, який у Windows XP та 7 можна було інсталювати як рекомендоване оновлення KB2267621, пізніше — KB975959), але у вісімці він відрізняється деякими суттєвими вдосконаленнями (запевняє Майкрософт) в порівнянні з Security Essentials

В треї він не відображається але працює справно. Оперативки хаває 42 Мб. Оновлюється кожен день і не набридає мені. Так що встановлювати щось стороннє особисто я вже не бачу сенсу.

Раз в місяць сканую систему Dr. Web Cureit тільки для того щоб впевнитись що система чиста. І кожен раз в цьому переконуюсь.

До цього користувався Нодом, але остання версія яку я встановлював була 4, і вона мені здалася надто параноїдальною... Реально задовбували часті повідомлення))

Тут ще велику роль відіграє обізнаність користувача в плані безпеки в інтернеті. Якщо лазити по сумнівних сайтах, скачувати і запускати незрозумілі кряки, "патчі" і кейгени, тицяти на все що блимає в браузері то ніякий антивірус навіть самий платний не спасе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...