Перейти до змісту

телеканал Інтер(з ефіру)

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В середу о 9:00 телеканал інтер, переїхав із даху багатоперхівки, що по вул. Словацького на новий ретранслятор на Карбишева, також була збільшена потужність із 100Вт до 1кВт . Якщо в когось виникли проблеми із прийомом - потрібно направити антену в сторону вежі на Карбишева. Ймовірно, що проблеми з прийомом будуть в ближній зоні до старого місця розташування передавача - там інтер приймався і на ''кусок дроту'' - тепер потрібно поставити нормальну антену, або змінити напрямок вже існуючої антени....

Опубліковано

В середу о 9:00 телеканал інтер, переїхав із даху багатоперхівки, що по вул. Словацького на новий ретранслятор на Карбишева, також була збільшена потужність із 100Вт до 1кВт . Якщо в когось виникли проблеми із прийомом - потрібно направити антену в сторону вежі на Карбишева. Ймовірно, що проблеми з прийомом будуть в ближній зоні до старого місця розташування передавача - там інтер приймався і на ''кусок дроту'' - тепер потрібно поставити нормальну антену, або змінити напрямок вже існуючої антени....

А звідки інфа? Наскільки мені відомо, вишка на Карбишева не має абсолютно ніякого відношення до державного концерну РРТ (ну, МАЙЖЕ не має ;)), вона належить "приватній" ТзОВ "Телемережі" ПЕТРА Семерея, а тому, я думаю, якщо Карбишевська вежа почала транслювати якийсь канал зовсім може не означати, що з 19-ти -поверхївки його перестали транслювати...

Це ІМХО, тому й запитую

Опубліковано
... Власне, будинок Словацького, 12 теж ніякого відношення до КРРТ не має, там теж Телемережі України.

і з яких це пір?! від самого початку там таке ж саме державне РРТ, що і в Підгайцях.

(про поверх дійсно, помилився машинально. Вони там на 15-му поверсі, поверхів 16)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...