Перейти до змісту

Знімаємо кліп, актори - ті, кого ДІСТАЛО!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Шановне панство, є в мене кум, який працює на "плюсах"(1+1, 2+2 та ін. телеканали) і вирішили ми зняти кліп. Після інцеденту з Майєю Москвич стає зрозумілим, що влада у будь-який спосіб бажає нас з вами залякати. І це не поодинокий випадок, хоча, напевне, самий гучний, і той, що вкотре "прославив" наше місто.

А ми маємо намір показати їй на всю Україну - МИ НЕ БОЇМОСЯ!

Отже - хто не боїться засвітити свій фейс у антиянуковицькому кліпі - приєднуйтесь. Суть проста - від нас потрібна купа кількасекундних роликів, у яких людина стоїть з портретом яника, що перевернутий догори дригом. Портретів я надрукую, потрібні лише небайдужі.

На все у нас - два дні, у п'ятницю вже буде монтуватись кіно.

Більшість сучасних смартфонів знімає у FullHD, так що оператором або актором може бути кожен, технічних деталей я навчу.

Зголошуйтесь, небайдужі!

мій тел. О993О7ОО83

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До тебе на Відродження заїхати, щоб "засвітити свій фейс", можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А если я не боюсь, но мне несимпатичны некоторые личности, среди активистов?

И фейс свой рядом с фейсом януковича светить тоже не очень бы хотелось, просто, противно. Хорошая идея по сути. Но доработать бы. Например, лицо и фраза, которая озвучивает кредо, тех, кто не боится и почему не боится. Такое мнение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого портрет яника? Забагато честі для нього одного.

А якщо просто тримати аркуш А4 з надрукованим текстом типу "Я не боюсь!", "Мені не все одно!", "Правда є!" або "Винних буде покарано"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо просто тримати аркуш А4 з надрукованим текстом типу "Я не боюсь!", "Мені не все одно!", "Правда є!" або "Винних буде покарано"?

а фоном зафотошопити межигір'я у вогні. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого портрет яника? Забагато честі для нього одного.

ну, Майю судили не за "Я не боюсь", "Правда є" і все таке, так що портрет таки, імхо, доцільніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуваки - є задумка режисера, є план-техумови-завдання. Знімають також у Києві, Луганську(!!!) та інших містах. Проект не обговорюється. Справа Майї Москвич стала вельми резонансною аж до центральних ЗМІ. Як хто не в курсі - дівчину засудили за (утрірую) перевернутий портрет ялинковича. Мій тел у топстарті, бажаючі - зважайтесь!

Я б хотів зняти кілька фрагментів біля замку, біля Лесі та Шевченка, аби ідентифікувати Луцьк у кліпі. Плюс хочу зняти різні соціальні прошарки - від студента до пенсіонера, окремо кум просив, якщо вийде, зняти портрет у руках старої людини, з акцентом саме на старі руки. Дуже вітаються неформали з купою пірсінгів і т.д. ну ви поняли :)

ЗІ Ксюха, я під"їду, куди скажеш, якщо бажаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1. Буду завтра в центрі - наберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж завтра можу під'їхати куди скажеш. Наберу уже зранку, домовимось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Профанация рождает скепсис, скепсис - разочарование, а оно разрушит Майдан...

Простите меня, но я знаю, что есть тысячи героев Евромайдана, которых никто не знает, они сейчас в эту минуту творят подвиг. А мы тратим силы на пи-ар сомнительных героев. Мы распыляемся, друзья. Гоню от себя разочарование изо всех сил, пытаюсь, ради тех, кто там сейчас, кто одиннадцатого отстоял, кто уйдет последним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут питання не в піарі сумнівних особистостей, а в тому, що людей за політичні погляди переслідують. Переслідують за надуманими обставинами, які не відповідають чинному законодавству. Притягують за вуха. Вибачте, не буду оригінальним, але процитую Мартіна Фридриха Густава Еміля Німеллера:

Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист.

Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ.

Потом они пришли за профсоюзными деятелями, я молчал, я же не член профсоюза.

Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей.

А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да блин! Ну ты ж сама понимаешь, как важна моральная поддержка всем тем, кто стоит на майдане, а особенно тем, кто сидит на диване! Какой пиар??? Мы делаем клип для УКРАИНЦЕВ, КОТОРЫХ ДОСТАЛО!!!! Есть желание, есть идея, есть аппаратура, которая стоит как девятиэтажка в Луцке, есть человек, который умеет делать "кино"(а по ночам приходит на Майдан)

Листовки/флаги/наклейки тоже чей-то пиар??? Громадське.тв прикрыть за ненадобностью???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, кто такая Мая Москвич, родственница, или однофамилица известного в Луцке олигарха-бандита. Не видала ее. Но была я на пикетировании ОблРады. Там был один активный парень, он был похож на тамаду на свадьбе, массовика-затейника. Бегал с мегафоном, добавлял драматизма в происходящие скучные события, спровоцировал потасовочку с ментами. Очень мне не понравилось, как он вел себя. Потом я узнала, что это Гузь. Мне было неловко и стыдно, когда он на Громадськом жаловался, как его преследуют незаслуженно. Если Мая такой же "герой", то я не считаю, что они совсем не заслужили преследований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да... Кличко вон вообще президента побить собрался, это вам не "спровоцировал потасовочку с ментами" - его лет на 15 за граты нужно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кличко вон вообще президента побить собрался

Не пам'ятаю, щоб він щось схоже казав. Хіба "побити на виборах".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кличко вчора сказав, що викликає ВФЯ на ринг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да блин! Ну ты ж сама понимаешь, как важна моральная поддержка всем тем, кто стоит на майдане, а особенно тем, кто сидит на диване!

Именно, знаю, как важна поддержка, а не очередной ролик в интернете, из тысяч! Блин. Потому, еду, при каждой возможности, в Киев и пашу. Чем могу, как говорится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да блин! Ну ты ж сама понимаешь, как важна моральная поддержка всем тем, кто стоит на майдане, а особенно тем, кто сидит на диване!

Именно, знаю, как важна поддержка, а не очередной ролик в интернете, из тысяч! Блин. Потому, еду, при каждой возможности, в Киев и пашу. Чем могу, как говорится.

Ладно, едь, поддерживай. Только не мешай поддерживать другим, окау? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і є. Бити, на жаль, він його не буде ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, едь, поддерживай. Только не мешай поддерживать другим, окау? :)

Если бы я считала такую акцию просто бесполезной, я бы молчала. А так как, я вижу вред, молчать не могу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окау! Гляньте на этот вред и айда на майдан! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И

, и вот
Делайте, действительно, мотивирующие ролики, правильно мотивирующие. Учитесь.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот, политические заключенные, вот они - репрессии:

Сьогодні закінчилося так зване судове слідство по справі трьох патріотів України: Сергія Бевза, Ігоря Мосійчука, Володимира Шпари. Суддя оголосив, що на наступному засіданні відбудуться судові дебати.

Нагадаю, їх судять за нібито підготовку до теракту, а саме — за підготовку до підриву Бориспільського пам'ятника Леніну, який було демонтовано місцевою владою ще до того, як хлопців посадили. За цей "злочин" патріоти караються в Лук'янівському СІЗО вже 2 роки і 4 місяці. Їм підкинули речові докази, до них були застосовані катування, тиск, шантаж і погрози. Їхні родини були матеріально і морально виснажені. Їхні маленькі діти не пам'ятають своїх батьків.

Наразі справа йде до завершення. Дебати — потім вирок. Думаю, не треба нагадувати, що справою честі сьогоднішнього мирного майдану є визволення політв'язнів. Тож закликаю прийти на судові дебати майданівців, народних депутатів, журналістів, усіх громадян доброї волі, які прагнуть реальних досягнень Майдану. Майдан, який зруйнував бесарабського Леніна, має довести свою дієвість, захистивши людей, яких обвинувачують у мислезлочині проти Бориспільського Леніна.

Судове засідання відбудеться 23 грудня о 15.00 в Києво–Святошинському районному суді за адресою м. Київ, вул. Мельниченка, 1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, кто такая Мая Москвич, родственница, или однофамилица известного в Луцке олигарха-бандита.

А мені цікаво, все-таки родичка чи ні? :)

ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Танюшка, завдяки вдало поставленій інформаційній кампанії, завдяки успішній пропаганді, величезна країна (Росія) стоїть на колінах перед однією людиною. Україна поки що стоїть на одному коліні. А ти отак одним махо закликаєш відмовитись від інформаційної війни і здати головні свої позиції? Те, що ти нічого не знаєш про піар і його потрібність, не означає, що цого немає. Якби всі-всі люди, які долучаються до Майдану хоч якось, в один момент вийшли на площу, ці люди проковтнули б самі себе. Майдан - це не люди в Києві. Майдан - це процес, великий процес.

Врешті-решт, май совість. Є люди, які з обєктивних причин не можуть поїхати у київ, але теж хочуть щось зробити. Може і не таке велике та значуще, як робиш ти. Можливо тільки й нацьому тримається їхній оптимізм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...