Перейти до змісту

Яка мишка краща?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла потреба в придбанні мишки, бажано безпровідної.

Звідси питання, що краще - блютуз, радіо, чи не морочитися і брати юсб (але шнурок буде мішати).

Хто що може сказати по даних різновидах підключення - швидкість реакції, надійність зв'язку з компом, час роботи від батарейок (чи буде працювати від акумулятора (1 акум. 1,2В) чи потрібні все таки батарейки (1 бат. 1,5В)), кращий (надійніший) виробник? Радіо (блютуз) продаються з адаптером чи без?

Опубліковано

Скільки років працюю ще ніразу шнурок не заважав... Блютуз.. Радіо... Баловство однако... Мені для роботи важливіша якість оптики і ресурс кнопавок миші.

зі. Користуюсь X7 XL-750BK. Для роботи з графікою/3д саме то.

Опубліковано

Візьми звичайну зі шнуром, думаю це вже не настільки критично. І так багато різного випромінювання, нащо ще одне. Головне на що зверни увагу це на її форму!!! Вона повинна бути зручною саме для Твоєї руки.

Опубліковано

Блютуз не бери в жодному разі. Варінта 2 або USB або з радіоінтерфейсом. Якщо для ігор, тоді тільки USB, якщо для офісної роботи, тоді можна на радіоінтерфейсі.

Опубліковано

Я використовую ось таку Logitech m185, хороша, недорога і на нормальній 1 батарейці працює десь до року часу.

Дуже багатьом знайомим купував саме цю модель (штук 10), ще не жалівся ніхто.

Опубліковано

Logitech М185 - хороша і надійна мишка. Якщо під вашу руку і умови використання підходить, то сміливо можна брати.

Опубліковано

Однозначно USB, надійність та відгук девайса. Особисто мені, шнур ніколи не заважав. Користуюсь більше 3-ох років Razer DA 3500, в майбутньому хочу придбати SS Sensei або Kana.

Опубліковано

Давним-давно відмовився від провідних мишок, оскільки кабель просто бісить -- то валяється кільцями на столі, то чіпляється десь під столом і не дає потягнути мишку на себе, коли потрібно. З безпровідних довго користувався Logitech MX Revolution, потім до ноутбука взяв Logitech M505 (батарейок реально вистачає більше як на пів року), зараз робоча Logitech Perfomance MX -- не нарадуюсь! Жодних лагів в іграх або проблем з точним позиціонуванням при роботі з графікою не помітив, тим більше якщо є пряма видимість між мишкою і ресівером (в мене він лежить в куточку стола, винесений на комплектному USB-подовжувачі). Лаги в роботі сучасних безпровідних мишок -- такий самий міф, як необхідність регулярно розряджати Li-Ion акумулятор мобільного телефону в ноль :)

P.S. А зараз і клавіатуру взяв безпровідну (Logitech K800) і диву даюсь, чого я лише зараз це зробив -- це ж такий кайф! :)

Опубліковано
ходять слухи, що безпровідні шкідливі ... в чоловічому плані.

1047537.jpg

Матеріал - фольга

Ну, і по темі:

А4 X6 або X7. В першої тонший шнур, в другої є перемикач чутливості. ІМХО друга краще.

І ще одне:

Хто знає - є безпровідний комплект з мишкою розмірами не меншими, як в A4 X-705k (яка довга і важка)?

Размеры, мм (Ш х В х Г) 62 x 120 x 39

Вес брутто 0.33 кг

174337z28.jpg

Опубліковано

Сядь дальше, познакомішся з міфом (за столом поф якій комплект, а єслі до дівана 3м + непрямая відімость на транслятор ...)

3м+? Для чого? Ти з провідною мишкою теж сидиш за 3м+ від системника?

Опубліковано

Logitech Anywhere MX

спокійно "стріляє" по кімнаті 5,5х3м ( напару з клавою К360 приєднані до НТРС), відмінно їздить по будь-якій поверхні, навіть по прозорому склі.

Опубліковано

P.S. А зараз і клавіатуру взяв безпровідну (Logitech K800) і диву даюсь, чого я лише зараз це зробив -- це ж такий кайф!

А я місяць тому все таки зробив татові подарунок у вигляді набору HP C7000 Wireless Desktop (QB643AA). Його реальна ціна ~ 80$. Але так як в Україну помилково попала велика партія цього товару з анлійською розгорткою клавіатури, мені HP C7000 вдалося купити за 35$ (більш ніж в два рази дешевше). Плюс поклеїв прозорі наклейки з укр. розгорткою. Зовнішій вигляд практично не споганили, думав буде гірше.

Так от, набір просто розкішний. Вчора переставляв батькам ОС, то трохи поклацав. Відчуття преміум продукту: матеріали, якість збірки, лаконічний зовнішній вигляд. Хід клавіш на клавіатурі приємний. Щодо розгортки, привикнути прийдеться лише до короткого лівого шифту, всі інші клавіші в зручному розташуванні. Мишка теж сподобалася. Гарно лежить в руці. Поверхня хоч і глянцева, але не марка. Лише трохи голосно клацають кнопки. В комплекті батарейки Duracell, що теж, на мою думку, говорить про позиціонування продукту. І все це за ~300 грн. Тато залишився задоволеним. Мама не менше, бо гучна стара клавіатура заважала їй спати. Я щасливий! :)

Logitech Anywhere MX

Класний пацюк. Колись хотів такого, але поки зібрався купувати, звик до тачпаду і необхідність в першому відпала.

Опубліковано

Виникла потреба в придбанні мишки, бажано безпровідної.

Звідси питання, що краще - блютуз, радіо, чи не морочитися і брати юсб (але шнурок буде мішати).

Хто що може сказати по даних різновидах підключення - швидкість реакції, надійність зв'язку з компом, час роботи від батарейок (чи буде працювати від акумулятора (1 акум. 1,2В) чи потрібні все таки батарейки (1 бат. 1,5В)), кращий (надійніший) виробник? Радіо (блютуз) продаються з адаптером чи без?

Прочитавши поради фахівців уточнюю:

мишка потрібна людині для ноутбука, який буде соватись туди-сюди.

Користуюсь X7 XL-750BK. Для роботи з графікою/3д саме то.

Дома на стаціонарному в самого така.

Давним-давно відмовився від провідних мишок, оскільки кабель просто бісить -- то валяється кільцями на столі, то чіпляється десь під столом і не дає потягнути мишку на себе, коли потрібно.

Саме те.

Лаги в роботі сучасних безпровідних мишок -- міф

Дійсно так?

Опубліковано

Дійсно так?

Я не "хвалю своє болото", бо маю можливість вибрати таку мишку, яка буде повністю задовільняти мої потреби. А лаги мене самого дратували б дико. Відповідно, якщо я користуюсь Logitech Perfomance MX -- значить лагів немає :)

Опубліковано

Дійсно так?

Якщо якась китайська-безпородна, може потріпати нерви, а брендові - гарно себе поводять.

Існують навіть Wi-Fi миші, котрим потрібен лише Він7 :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...