Перейти до змісту

Тюнінг Віварика/Трафіка

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Хочу змінити/обновити/тюнінгувати щось в авто (в салоні) не докладаючи космічних фінансів, можливо затягнути щось плівкою (карбон) чи ще що, цікавить думка та досвід людей, можливо хто вже робив чи стикався з подібним. Авто 2006р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.busmaster.lutsk.ua/

це не реклама!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карбон, вініл і інший "псевдотюнінг" комерційно\вантажного авто - неоправдане вкидання бабла, яке ніколи не окупиться і збоку виглядатиме дико...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подобається людині і є гроші, то чому б і ні :)

хтось жінку одягає (тюнінгує), а хтось машину одягає (тюнінгує)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По місту ганяє короткий вантажний crafter, затягнутий в мат, дико, безтолково, з якого боку не глянь.

Призначення (у всьому цивілізованому світі) для таких авто - перевозити вантажі, інструмент, обладнання: заправив\ помив - в дорогу.

Не розумію наших людей, які ананірують на циганщину: вишивку крісел\столи\штори\діоди куди-тільки-можна-запхнути у великих та не дуже будах на колесах, брєд, брєд, брєд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У всьому цивілізованому світі люди можуть собі дозволити за прийнятні гроші купити легкове авто і використовувати його за призначенням. У нас трохи по-іншому все(( Якщо вибирати між новим Ланосом і 5-річним вантажним Вівариком, багато хто схиляється до 2-го варіанту. А тюнінгувати/не тюнінгувати - особиста справа кожного. П.С. Я не прихильник тюнінгу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

називайте це як хочете, тільки не тюнінгом :)

Стайлінг - думаю то воно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По місту ганяє короткий вантажний crafter, затягнутий в мат, дико, безтолково, з якого боку не глянь.

Призначення (у всьому цивілізованому світі) для таких авто - перевозити вантажі, інструмент, обладнання: заправив\ помив - в дорогу.

Не розумію наших людей, які ананірують на циганщину: вишивку крісел\столи\штори\діоди куди-тільки-можна-запхнути у великих та не дуже будах на колесах, брєд, брєд, брєд....

+1

якщо це той, чорний, то його пробували продати на риа за $60k

звичайно що ніхто й приблизно не повівся))) - бо це ціна крутого заводського пасажира віано чи мультивана

як на мене, максимум в що можна вкласти: гарні литі диски, і якісну музику для сібя любімого))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

брєд, брєд, брєд....

Це про будь який тюнінг мікроавтобусів, мінівенів, черевичків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, максимум в що можна вкласти: гарні литі диски, і якісну музику для сібя любімого))

і абізатєльно затаніровати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неоправдане вкидання бабла, яке ніколи не окупиться і збоку виглядатиме дико...

Не зовсім і дико...

Гарний сайт, рекомендую http://busovod.ua/index.php

post-8893-0-51377100-1387214085.jpg

post-8893-0-64831900-1387214110_thumb.jp

post-8893-0-67333300-1387214128_thumb.jp

post-8893-0-65189900-1387214155_thumb.jp

post-8893-0-00091800-1387214176_thumb.jp

post-8893-0-33531700-1387214192_thumb.jp

post-8893-0-83115200-1387214204_thumb.jp

post-8893-0-40251700-1387214218_thumb.jp

post-8893-0-68759300-1387214230_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім і дико...

раз так, імхо - витримано і із смаком :0013:

opel_vivaro_vpc_concept_2.jpgopel_vivaro_vpc_concept_3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію навіщо тут чиєсь ставлення до тюнінгу якщо нікому воно не цікаве.

Але раз оффтоп, то влітку в Туреччині бачив щось наподобі отакого звірика201010164532_vw_crafter_tuning.jpg

дуже навіть так нічьо.

Доречі, звідки такі сільські замашки "раз бус - то тра дрова возити"... вони і пасажирські бувають :) чи не траплялись ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не дивно, але в людей присутній потяг до комфорту та краси. І не зважаючи, що у кожного воно своє, це ще ніколи не заважало облаштовувати робоче місце, прилеглу до садиби територію чи власне авто так, як кому забажається.

Щодо всього цивілізованого світу, то нові авто все більше стають комфортними та з надзвичайно великою к-тю додаткових опцій, а відтак тавоє бачення циганщини тут ні до чого. Те що це не подобається тобі не значить, що це є неприйнятним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О-о-оу... стоп, падаждітє гражданє!

по перше, читайте уважно шапку:

Хочу змінити/обновити/тюнінгувати щось в авто (в салоні) не докладаючи космічних фінансів, можливо затягнути щось плівкою (карбон) чи ще що, цікавить думка та досвід людей, можливо хто вже робив чи стикався з подібним.

слово тюнінг написано в самому кінці, оскількі не всі розуміють слово обновити в тому розумінні, в якому хочу подати його я, мав на увазі в салоні, а не зовні, тобто налеплювати пластмасок, наклейок СУПЕРСПІД, НІТРО, і іншого бредоття (чи що там ліплять) не збираюсь. Я припустив як варіант обтягнути плівкою деякі деталі, оскільки не бачив такого в аналогічних машинах, хтозна як виглядатиме. Я авто юзаю для себе, іноді перевожу великогабаритні матеріали, переробив на пасажира 9 місного, але хотілось "ізюмінкі", думав підскажете, дякую... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сфоткайте і викладіть сюди будь-який з місцевих автобусів, який адекватно без бидло-підходу "прокачаний", фоткі з інтернетів невсчьот, як і шедеври вишківсько-рованських ікзібітів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сфоткайте і викладіть сюди будь-який з місцевих автобусів, який адекватно без бидло-підходу "прокачаний", фоткі з інтернетів невсчьот, як і шедеври вишківсько-рованських ікзібітів.

Фото прокачаних окулярів тобі потрібно викласти. Для тих хто не бачив попередній пост ТС або ж чий нік починається на D і закінчується eemon - мова не йде про прокачку.

Тюнинг по-англійському означає «настроювання» або «регулювання». Тюнинг – це зовнішнє й внутрішнє оформлення автомобіля. Відомо адже, що машина сходить із конвеєра така ж, як і сотні інших. Завдання тюнинга – додати автомобілю індивідуальність. Це не тільки зовнішнє оформлення, але й технічне, і внутрішнє. Тюнингом займається кожний водій сам, пристосовуючи автомобіль до свого смаку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, звідки такі сільські замашки "раз бус - то тра дрова возити"... вони і пасажирські бувають :) чи не траплялись ?

Бувають, але не тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу змінити/обновити/тюнінгувати щось в авто (в салоні) не докладаючи космічних фінансів, можливо затягнути щось плівкою (карбон) чи ще що, цікавить думка та досвід людей, можливо хто вже робив чи стикався з подібним. Авто 2006р.

Дуже прошу завітати до нас у Ателье Автодизайну ”Vip-стиль” , ми постараємось щось придумати по вашому бажанню. Поки що подивіться тут - наразі трошки насипом, але поправимо з часом. )

Тут декілька фоток:

Цікавий варіант обтяжки панелі

Варіант обтяжки карти

Варіант обтяжки руля

--------------------------------------------------------------------

Ателье автодизайну Vip-Стиль.

Виконуємо всі види послуг по переобладнанню автомобілів, автодизайн, тюнінг, автозвук.

http://www.vipstyl.com.ua/

+380 (50) 14-18-318

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...