Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 минут назад, Zheny@ сказал:

то явно не на борді обговорювати :)

Але, якщо цікавлять ідеї - то можу тобі багато розповісти.

Наживку можеш і в приват скинути, а якщо стане цікаво, то й зустрітися можна.

• +1 1
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
3 часа назад, fylhtqc сказал:

Хто зараз майнить на відеокарті і яку валюту? якщо не секрет

Сейчас только эфир майнится на видяхах более-менее выгодно.

И вероятно лавочка осенью закроется, по причине перевода монеты на POS.

• +1 1
Опубліковано
20 часов назад, Hitmanoid сказал:

Сейчас только эфир майнится на видяхах более-менее выгодно.

И вероятно лавочка осенью закроется, по причине перевода монеты на POS.

Не вдається мені Ефіру намайнити. Робив як в статті сказано. Але не запускається  QTMiner - пише "не является приложением Win32". Хто підкаже чоиу?

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Не вдається мені Ефіру намайнити. Робив як в статті сказано. Але не запускається  QTMiner - пише "не является приложением Win32". Хто підкаже чоиу?

Так делайте как все ;) https://forum.bits.media/index.php?/topic/21222-poshagovaia-instruktciia-po-mainingu-ethereum-dlia-chainiko/

Опубліковано
21 час назад, Hitmanoid сказал:

Так роблю ;) І знову та ж помилка. Віндовс ХР єслі шо.

• +1 1
Опубліковано
4 часа назад, Hitmanoid сказал:
В 09.06.2016 at 14:50, nickel сказал:

Какая видеокарта?

NVIDIA GeForce GT 630  (2 Гб)

3 часа назад, Hitmanoid сказал:

На XP  у AMD нет драйверов на последние видеокарты, так что полюбому мимо...

Щось мені підказує, що якби справа була у відясі то майнер запускався б чи видавав іншу помилку...

• +1 1
Опубліковано
5 часов назад, Hitmanoid сказал:

По зелёным ничего не подскажу, не сталкивался.

Спробував на іншому компі, те саме. Radeon X1650 Series (512 Мб).

Єдине, що є схожого в цих двох компах - Віндовс ХР.

• +1 1
Опубліковано

Для ethereum минимум памяти видеокарты 2 Гб, а так другие монеты можно майнить, только профита не будет.

Оптимальная карта R9 390 из новых (теоретически ещё можно окупить), или бэуху 290X искать ,вообще идеал.

Опубліковано
В 06.06.2016 at 15:18, Hitmanoid сказал:

Могу продать новую платёжную карту MasterCard , действительна до 05/18

300грн

Регистрируете её на bit-x.com, закидываете на свой аккаунт битки и можете расчитываться, снимать нал и т.д.

Полноценная анонимная платёжная карта. Есть одна лишняя, получаю на такую зарплату в битках более года, всё чётко.

Що за карта? Можна більше деталей, умови, комісії? Треба карта, на яку прийматимуться платежі в гривні і якою будуть робитися платежі гривнею, навіть правильніше сказати: будуть перекази з інших карток на карту і з карти на інші картки, зняття готівки не обов'язкове, але як бонус згодилося б. Ну і щоб це було анонімно від нашої фіскальної служби. Суми невеликі, тому треба з мінімальними тарифами. Може щось порадиш?

8 часов назад, Hitmanoid сказал:

а тем временем биток уже по 700, а эфир по 18.5

А толку, все-рівно майнити не получається навіть ефір. Ти чого радієш, в тебе зп в бітках чи в доларах і видачею в бітках, по курсу? Сам майниш чи тільки працюєш на майнерів?

• 1 рік потому...
Опубліковано
On 16.06.2016 at 15:03, Hitmanoid сказано:

а тем временем биток уже по 700, а эфир по 18.5

Для історії і невєрующіх, котрі верещали\ать шо майнєнг вчора\зараз\скоро лопне...:)

різниця - 14,5 місяців.

BTC/USD - $4567 (+650%)

ETH/USD - $385 (+2080%)

• Подобається 1
Опубліковано
2 годин тому, Deemon сказано:

Для історії і невєрующіх, котрі верещали\ать шо майнєнг вчора\зараз\скоро лопне...:)

і пищать що відахи дорогі і ніхто їх не купляєєєєє......

Опубліковано
17 хвилин тому, case_l сказано:

при курсі 400$ в червні складність була в кілька разів меншою

я про загальну тенденцію щодо ходових криптовалют, але то таке, більшість експердів-хейтерів через два дні відправляються до школи :)

Опубліковано
1 хвилина тому, Deemon сказано:

я про загальну тенденцію щодо ходових криптовалют, але то таке, більшість експердів-хейтерів через два дні відправляються до школи :)

школа  майнити не заважає 

Опубліковано

...а на карточку на обідах довго економити, а літом впалдло будо підзаробляти, тому зазвичай істерика щодо кріпт і починається від такого собі підліткового безсилля :)

• Подобається 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Deemon сказано:

...а на карточку на обідах довго економити, а літом впалдло будо підзаробляти, тому зазвичай істерика щодо кріпт і починається від такого собі підліткового безсилля :)

продав 2 ефірини - купив правильну карточку.....

Опубліковано

Вчора пробував майнити, відеокарта Gigabyte GTX 1050 Ti, шукав відео по правильному розгону (щоб не спалити). Все зробив як на відео, карта один в один, розгон, як на відео, програма для розгону і для майнингу аналогічні, швидкість від 12 до 14 МН/s, крім одного - оплати: 

Як видно з відео, при швидкості від 12 до 14 МН/s автор заробляє 1,9 дол. в день, в мене вийшло 0,8-1,0 дол. Якщо я правильно зрозумів, ціна з червня впала в два рази і скоріш за все буде падати далі((( З вчора 23.00 до сьогодні 11.00 намайнив 0.51 дол.

Карту я взяв за 180 дол., якщо по 1 дол. за добу... 180 діб (якщо доживе і ціна знов не впаде) Це не враховуючи електроенергії

Опубліковано
17 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Якщо я правильно зрозумів, ціна з червня впала в два рази і скоріш за все буде падати далі(((

що-що впало в 2 рази з червня?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...