Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 09.12.2023 в 16:15, vampirich сказав:

Та ось питання чи це отакі поділи це чисто юридичні, для якихось оптимізації бізнесу або що, чи це цілком непов'язані стали між собою компанії.. бо в другому випадку отакі відростки з часом можуть згамнитися

Бренд ВОМ утворився з трьох окремо побудованих мереж (може хто пам'ятає: Кулнет, Сахнет та Вишнет), які обслуговують три різні райони міста.

Кулнет - це одна з трьох мереж, яка відділилася та працює самостійно.

На відміну від ВОМ, Кулнет має:

Дві незалежні серверні, які дублюють одне одного.

Є три аплінки зарубіжного трафіку та три аплінки Українського - сумарною ємністю понад 100Гбіт.

Вся мережа побудована повністю по технологію xPON (жодного комутатора).

• +1 6
Опубліковано
В 09.12.2013 в 11:08, Orfey сказав:

нормально вони підключають

кінець Дубнівської початок Підгаєць підключені "оптоволокно в кожен дім"

раніше це був coolnet

Coolnet повернувся

Опубліковано
2 години назад, serega-cool сказав:

Вся мережа побудована повністю по технологію xPON

То Кулнет побудував собі з нуля окрему мережу чи в Кулнета і ВОМ мережа спільна?

Опубліковано (змінено)
16 годин назад, Maniko сказав:

То Кулнет побудував собі з нуля окрему мережу чи в Кулнета і ВОМ мережа спільна?

В Кулнета завжди була окрема мережа, так само і в Сахнета та Вишнета.

Всі три мережі працювали під одним брендом ВОМ.

Змінено користувачем serega-cool
  • +1 1
Опубліковано

якась дивна фігня, 

цілий вечір намагаюсь переглянути тарифи в лайф і ні додаток їх не грузить ні сайт толком не літає....

Опубліковано
28 хвилин назад, Factory сказав:

а що не так?

Постійно пише, нема доступу до інтернету... 1хв проходить підключається на 5-7хв і знову пише нема доступу до інтернету

Опубліковано
25 хвилин назад, Factory сказав:

якась дивна фігня, 

цілий вечір намагаюсь переглянути тарифи в лайф і ні додаток їх не грузить ні сайт толком не літає....

Велике навантаження, зараз купують сім-карти Лайфа і Водафон

Хоча вчора давав заявку на перенесення номера з Лайфа до Водафон, то все чітко без проблем.

Опубліковано
14 годин назад, Oli сказав:

Просто зараз... у кого є глюки з нетом?

Кулнет

В калнета постійні глюки з нетом, дуже багато знайомих скаржаться на погану якість і часті пропадання. Особисто я не рекомендую їх...

• Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано
14 годин назад, Oli сказав:

Просто зараз... у кого є глюки з нетом?

Кулнет

У мене в кількох локаціях в тому числі бізнес підключення Кулнет, якість файна, ціни приємні

• Дякую! 1
Опубліковано

Є інше питання, яке релевантне до ВОМ, а точніше Сахнет
Є кілька юріків у мене в обслуговуванні біля Вілії і там регулярні проблеми з інетом
Знає хтось адмінів аби не з техпідтримкою спілкуватися (дівчата не можуть допомогти)?

Опубліковано
8 хвилин назад, Oli сказав:

Зараз все добре, грішив на роутер але підкинув вчора інший і теж саме.

Що саме не так? Можете мені в особисті написати.

Опубліковано
13 хвилин назад, ZedaZ сказав:

Є інше питання, яке релевантне до ВОМ, а точніше Сахнет
Є кілька юріків у мене в обслуговуванні біля Вілії і там регулярні проблеми з інетом
Знає хтось адмінів аби не з техпідтримкою спілкуватися (дівчата не можуть допомогти)?

Яка проблема позвонити на гарячу лінію???

Опубліковано
2 години назад, serega-cool сказав:

Що саме не так? Можете мені в особисті написати.

Зараз все добре. ;)

• Дякую! 1
Опубліковано
2 години назад, inhelp сказав:

Яка проблема позвонити на гарячу лінію???

двінок на гарячу лінію і навіть особисто Ігорю проблеми не вирішує

Опубліковано
19 годин назад, inhelp сказав:

В калнета постійні глюки з нетом, дуже багато знайомих скаржаться на погану якість і часті пропадання. Особисто я не рекомендую їх...

Не гарно працівнику ВОМа таке писати в сторону конкурента. При тому, що у ВОМа НАТ на тазіках та всі абоненти в одному ВЛАНі.

Якщо в абонента проблеми з Інтернетом, то потрібно телефонувати чи писати на технічну підтримку 0993332211 завжди раді допомогти.

• Подобається 1
Опубліковано
53 хвилини назад, serega-cool сказав:

Не гарно працівнику ВОМа таке писати в сторону конкурента. При тому, що у ВОМа НАТ на тазіках та всі абоненти в одному ВЛАНі.

Якщо в абонента проблеми з Інтернетом, то потрібно телефонувати чи писати на технічну підтримку 0993332211 завжди раді допомогти.

А я вже працівник ВОМ :D ??? З якого це часу ???  А тепер по факту, по вулиці Гущанська 91 , вже декілька місяців інтернет гівно, часткові обриви. Ситуацію ніхто не вирішує, останнього разу все що змогли зробити це змінити ІР, професійно просто жесть ... Я так розумію що проблему не вирішується зовсім... Тепер по іншій адресі, де я зараз проживаю, по Чорновола 15, може зібрати підписи з всіх жителів хто незадоволений вашим інетом і тут опублікувати???  

Опубліковано
1 годину тому, serega-cool сказав:

Тут, в гугл відгуках я помітив цікаву річ , власник сам собі відгуки ставить :D, це діагноз роздвоєння особистості??? Інші двоє що залишили відгук не хочете пояснити на публіку хто ??? Чекаю на дуже цікаву відповідь  B)

Скрін в вкладенні )))

111.jpg

• Ха-ха 1
Опубліковано
55 хвилин назад, inhelp сказав:

гугл відгуках я помітив цікаву річ

Ти ж ВестНет проводиш? Пиши теж :D

Опубліковано
48 хвилин назад, inhelp сказав:

А я вже працівник ВОМ :D ??? З якого це часу ???  А тепер по факту, по вулиці Гущанська 91 , вже декілька місяців інтернет гівно, часткові обриви. Ситуацію ніхто не вирішує, останнього разу все що змогли зробити це змінити ІР, професійно просто жесть ... Я так розумію що проблему не вирішується зовсім... Тепер по іншій адресі, де я зараз проживаю, по Чорновола 15, може зібрати підписи з всіх жителів хто незадоволений вашим інетом і тут опублікувати???  

Гущанська 91, останнє звернення було 12.02.2023 20:29 (заміна ІР, клієнт має відзвонитися) - далі звернень немає.

Чорновола 15, такого будинку не існує, або якась помилка.

Опубліковано
59 хвилин назад, inhelp сказав:

Тут, в гугл відгуках я помітив цікаву річ , власник сам собі відгуки ставить :D, це діагноз роздвоєння особистості??? Інші двоє що залишили відгук не хочете пояснити на публіку хто ??? Чекаю на дуже цікаву відповідь  B)

Скрін в вкладенні )))

111.jpg

Я користуюся своїм Інтернетом, вдома всі задоволені якістю. Я не маю права лишити відгук?

Двох інших - потрібно запитувати в них.

Опубліковано
4 хвилини назад, Oli сказав:

Ти ж ВестНет проводиш? Пиши теж :D

Ось де собака зарита...

Запам'ятайте хлопці, про конкурентів погано не можна писати, навпаки, пишіть, що у Вас краще. Бо виглядає якось не гарно.

• +1 1
Опубліковано
6 годин назад, serega-cool сказав:

Ось де собака зарита...

Запам'ятайте хлопці, про конкурентів погано не можна писати, навпаки, пишіть, що у Вас краще. Бо виглядає якось не гарно.

А ви що не знайомі? 

Можу і помилятися на рахунок вестнет

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...