Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 хвилин тому, Dima4s сказано:

сумніваюсь що такими постами ви можете вплинути на ціноутворення.
Думаю при відключенні ВОМ гроші не бере)
Хоча мені ця фігня з грішми коли не користуєшся також дивна. Особливо якщо за підключення заплатив 1500.

вода камінь точить а жадібного перевиховує

Опубліковано
39 хвилин тому, Dima4s сказано:

сумніваюсь що такими постами ви можете вплинути на ціноутворення.
Думаю при відключенні ВОМ гроші не бере)
Хоча мені ця фігня з грішми коли не користуєшся також дивна. Особливо якщо за підключення заплатив 1500.

розкажу як сусід на паралельній вулиці відключився -відрізав кабель і усе 

Опубліковано

пацани дочитвся в свому договорі - платив 1500гр

нікуя я ім не винен

я так поняв шо винні ті шо зара договір за 1 гр підписують

Опубліковано
2 годин тому, westboiuu сказано:

Куліш завтра напише шо його пацани стійко відновлювали пошкоджену магістраль і тому роботягам треба підняти зарплату так що з вас новий тариф плюс шеколадка в абонплату

Вадік, я у тебе колись якісь гроші позичив і не віддав?

Може чимось ще обідив? Що за неприязнь до мене?

Якщо не подобається - відключись. Але не ний на цілий форум!!!

Опубліковано (змінено)
14 годин тому, serega-cool сказано:

Вадік, я у тебе колись якісь гроші позичив і не віддав?

Може чимось ще обідив? Що за неприязнь до мене?

Якщо не подобається - відключись. Але не ний на цілий форум!!!

я не нию а запитую  в тебе з я кого куя  в мене за 225 гр 100 мегабіт а в скворєшнікв  1000 

не бзди  прийде новий провайдер я буду перший в списках

перепрошую скворєшінікі ті що живуть на поверхах

Змінено користувачем westboiuu
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, westboiuu сказано:

я не нию а запитую  в тебе з я кого куя  в мене за 225 гр 100 мегабіт а в скворєшнікв  1000 

не бзди  прийде новий провайдер я буду перший в списках

перепрошую скворєшінікі ті що живуть на поверхах

Тому що земля кругла.

• -1 1
Опубліковано
3 часа назад, westboiuu сказал:

А хіба в нас (та й в Україні) є провайдери, які надають послуги приватним і багатоквартирним будинкам за однаковою ціною?

Опубліковано (змінено)

нова акція від волинськіх оптиних мереж

пошлеш нахуй іхнього робітника  місяць безкоштовного ітернету

Змінено користувачем westboiuu
  • -1 1
Опубліковано
3 годин тому, Ghost_manka сказано:

А хіба в нас (та й в Україні) є провайдери, які надають послуги приватним і багатоквартирним будинкам за однаковою ціною?

я тебе здивую є такі 

навіть в приватні дешевше

Опубліковано
5 годин тому, serega-cool сказано:

Тому що земля кругла.

відповідь на рівні техпідпітримкі воинськіх оптичних мереж - а земля дійсно кругла алілуя

Опубліковано
42 хвилин тому, westboiuu сказано:

нова акція від волинськіх оптиних мереж

пошлеш нахуй іхнього робітника  місяць безкоштовного ітернету

Шановний, прошу на пяну голову не відписувати...

37 хвилин тому, westboiuu сказано:

я тебе здивую є такі 

навіть в приватні дешевше

наприклад?

9 хвилин тому, westboiuu сказано:

відповідь на рівні техпідпітримкі воинськіх оптичних мереж - а земля дійсно кругла алілуя

Якщо Вам пан Вадим щось не подобається, відключайтесь.

Повторюю ще раз, хватить нити!

Опубліковано
7 годин тому, vampirich сказано:

Типова позиція 90% провайдерів, у яких немає конкуренції в покритті

Шановний, я дорожу кожним клієнтом,  ми розвиваємо та поліпшуємо нашу мережу постійно.

Але Ви почитайте що пише людина, у якого на аватарі пише "я-псих", чи переселити його в квартиру і дати тариф для багатоповерхівок? Порадьте мені, що з ним робити?

Опубліковано
20 годин тому, serega-cool сказано:

Порадьте мені, що з ним робити?

Для початку ПОЧУТИ!

Кожен має право на емоції. І раз він вже ці емоції проявив, то, значить, була на те причина. 

Я теж терплячий до якоїсь пори.

21 годин тому, serega-cool сказано:

у якого на аватарі пише "я-псих"

А якщо в мене на аватарі маленька дитина, то я теж  дитина?  Цікава логіка.

В його словах ,якби ви дочиталися, є правда. Виходить, що ви заробляєте на приватному секторі, а багатоповерхівки для кількості! 

Всі розуміють, що тарифи для юриків і для фізиків різні, то зрозуміло. Але у його випадку він фізик. І виходить, що має платити більше, ніж інші фізики, які живуть у багатоповерхівках. Хоча підключити його одного дешевше, аніж цілу багатоповерхівку.  І виручки з нього одного, як з 2-ч чи 3-х  квартирників. ЧИ я не правий?

• +1 4
Опубліковано
5 годин тому, Zheny@ сказано:

Для початку ПОЧУТИ!

Кожен має право на емоції. І раз він вже ці емоції проявив, то, значить, була на те причина. 

Я теж терплячий до якоїсь пори.

А якщо в мене на аватарі маленька дитина, то я теж  дитина?  Цікава логіка.

В його словах ,якби ви дочиталися, є правда. Виходить, що ви заробляєте на приватному секторі, а багатоповерхівки для кількості! 

Всі розуміють, що тарифи для юриків і для фізиків різні, то зрозуміло. Але у його випадку він фізик. І виходить, що має платити більше, ніж інші фізики, які живуть у багатоповерхівках. Хоча підключити його одного дешевше, аніж цілу багатоповерхівку.  І виручки з нього одного, як з 2-ч чи 3-х  квартирників. ЧИ я не правий?

1. Я знаю Вадима особисто, пересікались на вулиці. Колись підключав його ще по міді.

2. Підключити одного у приватному секторі дорожче ніж у квартирі, не забувайте про оренду опор у приватному секторі. Також обслуговування лінії по приватному секторі дорожче.

Розвивати, підтримувати та модернізовувати мережу - це важка праця!

Опубліковано
7 хвилин тому, serega-cool сказано:

1. Я знаю Вадима особисто, пересікались на вулиці. Колись підключав його ще по міді.

Знаю Вадима ще з початку 2000-х. Ще по Парані. А ще жив по сусідству.

8 хвилин тому, serega-cool сказано:

2. Підключити одного у приватному секторі дорожче ніж у квартирі, не забувайте про оренду опор у приватному секторі. Також обслуговування лінії по приватному секторі дорожче.

Вів до того, що у приватному секторі завів оптику, розпаяв конвертер до міді і все.

А в багатоквартирнику? РОзпаяв оптику і понеслося: Скільки керованих свічів? ББЖ? Скільки дротів?

В Польщі всі сидять на 4G . в роутер сім-карта (internet only) і роздає по хаті віфі, чи + ще вихід на свіч. 

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Знаю Вадима ще з початку 2000-х. Ще по Парані. А ще жив по сусідству.

Вів до того, що у приватному секторі завів оптику, розпаяв конвертер до міді і все.

А в багатоквартирнику? РОзпаяв оптику і понеслося: Скільки керованих свічів? ББЖ? Скільки дротів?

В Польщі всі сидять на 4G . в роутер сім-карта (internet only) і роздає по хаті віфі, чи + ще вихід на свіч. 

Можливо у Вадима дипресія - карантин...

По багатоповерхівсці все не так як Ви описали. Оптика заходить прямо в квартиру, по будинку живлення не береться, ніяких свічів.

Дай наших людей в Польщу, положили би всі вишки з 4Ж, з нашим споживанням трафіку. Радіо ніколи не буде швидшим за оптику.

Опубліковано
9 хвилин тому, serega-cool сказано:

Дай наших людей в Польщу, положили би всі вишки з 4Ж, з нашим споживанням трафіку.

6 чоловік на один роутер. Норм. Щовечора ютуби, сайбери із відео, онлайн фільми - щозавгодно! 

10 хвилин тому, serega-cool сказано:

По багатоповерхівсці все не так як Ви описали. Оптика заходить прямо в квартиру, по будинку живлення не береться, ніяких свічів.

хіба що.

Бо колись було саме так як описав. Принаймні в існуючі провайдери у нас в будинку саме так і працюють. Хоча оптика в хату це круто, хай навіть 100мбіт. ніяких свічів на горищі, згорілих портів після грози чи перепаду світла.

Дорого лише оптику паяти. Пристрої не дешеві...

Опубліковано
37 минут назад, Zheny@ сказал:

Яку швидкість отримували по 4G?

Опубліковано
44 минуты назад, serega-cool сказал:

...По багатоповерхівсці все не так як Ви описали. Оптика заходить прямо в квартиру, по будинку живлення не береться, ніяких свічів...

Знаю як мінімум один будинок, де живлення таки береться, до 2020 принаймні бралося. Чого знаю - бо лазив на горище знімати антену.

Опубліковано
39 хвилин тому, Igor DMX сказано:

Яку швидкість отримували по 4G?

відверто кажу - не міряв. Навіть не було такого бажання .

Але всім вистачало.

Опубліковано
26 хвилин тому, sss381 сказано:

Знаю як мінімум один будинок, де живлення таки береться, до 2020 принаймні бралося. Чого знаю - бо лазив на горище знімати антену.

мова про ВОМ ?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...