Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сталін ростріляв би Кононовичів і Симонєнку

я б їх теж розстріляв)))

НЕ переживайте всеодно старожопим пердунам скоро гаплик . Їм тільки що і залишилось з бетона робити ідолів , тільки забули мабуть арматуру сплести щоб легше ми змогли його зруйнувати тай на фундамент підійде як наповнювач.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Халтурненький бюст, з потьоками :)))

Нехай носять гвоздічкі і б'ють поклони.

Чим би дитя не тішилось аби не воювало.

Опубліковано

Сталін ростріляв би Кононовичів і Симонєнку

я б їх теж розстріляв)))

НЕ переживайте всеодно старожопим пердунам скоро гаплик . Їм тільки що і залишилось з бетона робити ідолів , тільки забули мабуть арматуру сплести щоб легше ми змогли його зруйнувати тай на фундамент підійде як наповнювач.

"Ти помиляєшся, Павлуша, як завжди!" (с)
Опубліковано

Башкаленко став губернатором - тепер він керує парадом і ментами також !!!

От і зтягує ментів до Луцька - беде тут робити Харків 2 і тупо вбивати активістів.

Посуті стало ще гірше ніж було.

Опубліковано

Призначили нового голову Волинської ОДА. Про це йдеться у відповідному указі №57/2014 від 5 лютого, опублікованому на офіційному сайті президента.

Згідно з указом Президета України Віктора Януковича, головою облдержадміністрації офіційно став Олександр Башаленко

Начальником управління СБУ у Волинській області президент Віктор Янукович призначивЮрія Гетала.

Відповідний указ № 65/2014 від 5 лютого оприлюднили на сайті Президента України.

Президент Віктор Янукович звільнивВолодимира Мельниковича з посади начальника управління СБУ у Волинській області.

Відповідний указ №60/2014 від 5 лютого оприлюднили на офіційному сайті Президента України.

Опубліковано

1601193_708530762520855_1520453468_n.jpg

ясно що ніхто нікого в неділю не скине, але варто прийти, щоб дати зрозуміти - ми не зупинимось й не заспокоїмось.

тому беріть друзів, розповідайте тим хто не біля нету.

Опубліковано

Хтось тут колись питав, і чим Гузь не вгодив... Події сьогоднішнього віче - найкраща відповідь.

Опубліковано

Хтось тут колись питав, і чим Гузь не вгодив...

я питав й на площі сьогодні був...а ще переглянув віче з києва...

ось що скажу

1610111_579328682145119_407157747_n.jpg

Опубліковано

Хтось тут колись питав, і чим Гузь не вгодив... Події сьогоднішнього віче - найкраща відповідь.

Можна трохи більше інформації? Не мав змоги бути присутнім на віче.

Опубліковано

і мені поясніть. на віче був, до загсу йшов, гузь нічим, як на мене, себе не спозорив

п. с. не є чийсь фанат, хочу інформації

Можна трохи більше інформації? Не мав змоги бути присутнім на віче.

Опубліковано

Карочь, було діло так... Віче як віче - бла, бла, бла, всі ті ж про все те ж. Зато веселуха була біля світофора, що біля цума. Трохи

є... Суть того, що даішники попереписували дані машин з прапорцями, які були на площі, в них вимагали віддати той листок, розрулювати прийшов сам тов. Терещук. І коли людей стало більше, наближалась анальна розправа з негідниками (навіть машину розгойдували), прийшов товариш Гузь і розпорядився відпустити машину ДАІ, саме дивне, що його чомусь послухали люди. Ну ланос поїхав, відповідно цитадель агресії перейшла на Терещука, але тут же знов товариш Гузь вліз і повів усіх до ЗАГСУ щоб там гімн заспівати. Якось так...
Опубліковано

Карочь, було діло так... Віче як віче - бла, бла, бла, всі ті ж про все те ж. Зато веселуха була біля світофора, що біля цума. Трохи

є... Суть того, що даішники попереписували дані машин з прапорцями, які були на площі, в них вимагали віддати той листок, розрулювати прийшов сам тов. Терещук. І коли людей стало більше, наближалась анальна розправа з негідниками (навіть машину розгойдували), прийшов товариш Гузь і розпорядився відпустити машину ДАІ, саме дивне, що його чомусь послухали люди. Ну ланос поїхав, відповідно цитадель агресії перейшла на Терещука, але тут же знов товариш Гузь вліз і повів усіх до ЗАГСУ щоб там гімн заспівати. Якось так...

Останнім часом товариш Гузь є надто лояльним до "теперішньої влади", намагається керувати "мінусово". На мою думку він заважає...

Опубліковано

наближалась анальна розправа з негідниками (навіть машину розгойдували), прийшов товариш Гузь і розпорядився відпустити машину ДАІ

ну якщо бути достовірним, то Гузь прийшов і зі старту почав з наїзду на Терещука, на досить підвищених тонах сказавши йому, що вони провокують народне обурення - "Що ви робите?!!! Ви бачите, що зараз народ вашу дев'ятку перекине к їдроні бабушкє!!!" А оскільки взагалі інцедент мали змогу бачити й чути з десяток-другий людей, а тисячі стояли і не розуміли, шо там відбувається взагалі - цілком логічноим було продовжити недільне віче ходою, а тих даїшників відпустити від гріха подалі, що Гузь і зробив. Звісно, перевернута даішна машина - це круто(особливо з даішниками всередині), але зразу після цього могла бути адекватна реакція із затриманням десітків людей, які просто стояли поруч, і в тому числі самого Гузя, як організатора масових заворушень. Йому, як і людям воно не тра було. Перевертати або палити тачки треба по ночах і у певному екіпіруванні :))))
Опубліковано

Ну і не слід забувати - що спаливши машину дайцям - ми ж її потім і профінансуємо з власного карману.

Опубліковано

Андрій Віталійович,

от з цим не посперечаєшся))

неправда. палять машини по ночах титушки (злочиньці), а народ може і вдень. це його майно, куплено за його гроші. хоче купить, а хоче спалить.

Опубліковано

Мені цікаво, хто зараз на луцькому євромайдані в наметовому містечку. Так, є ВО "Майдан", але там хз хто! На території містечка курять і грають в сніжки...коли я там був там була хоч якась дисципліна, а зараз там сидять незрозуміло хто. Навіть якщо запитати де записують на майдан, то ніхто толком відповісти не може. А один чоловік, який приїхав з Києва ще й каже, що там дерибанять кошти/матеріалку. Я не кажу про всіх, просто там дітвора якась сидить недисциплінована.

Нічого проти не маю, просто кажу як бачу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...