BodyLife Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 20:56 #1526 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 20:56 За ідею відстояв 24 години на майдані. Думаю далі і без мене справляться в Києві.що б цікаво було б якби всі так думали.
Гість rl72 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 20:57 #1527 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 20:57 Власть пытается повесить «штурм Банковой» на пятерых покалеченных «Беркутом». Видео
Dima4s Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:07 #1528 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:07 За ідею відстояв 24 години на майдані. Думаю далі і без мене справляться в Києві.що б цікаво було б якби всі так думали.Питання не так поставлене) Що було б якби кожен хто тут кидається словами хоча б на 24 години приїхав.
BodyLife Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:17 #1529 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:17 Питання не так поставлене) Що було б якби кожен хто тут кидається словами хоча б на 24 години приїхав.те ж саме що і те!
summer Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:21 #1530 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:21 В інтернеті з'явились докази, що вказують на "замовність" штурму Банкової
Skorpio76 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:22 #1531 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:22 В Києві ситуація загострюється. Потрібно йти на діалог з силовиками, наприклад з армією. Це буде збалансовувати силу.Ще один негативний момент - по усіх кутках приміщень, де розміщені люди ходять журналісти з прямими трансляціями. Це добра розвідка для силовиків.
yu2007 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:26 #1532 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:26 Власть пытается повесить «штурм Банковой» на пятерых покалеченных «Беркутом». ВидеоСьогодні по Інтеру в новинах показували кадри, де спочатку хлопці в різнокольорових шоломах жорстко атакують ряди міліції на Банковій, а через деякий час спокійно стоять за цими рядами поруч з міліціонерами, і згодом безперешкодно проходять скрізь них назад на сторону мітингувальників.
vital. Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:28 #1533 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:28 Власть пытается повесить «штурм Банковой» на пятерых покалеченных «Беркутом». ВидеоСьогодні по Інтеру в новинах показували кадри, де спочатку хлопці в різнокольорових шоломах жорстко атакують ряди міліції на банковій, а через деякий спокійно стоять за цими рядами, і згодом безперешкодно проходять скрізь них назад на сторону мітингувальників. ось це відео - http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/2/7004468/
yu2007 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:32 #1534 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:32 ось це відео - http://www.pravda.co...3/12/2/7004468/ Дякую, а ось і фото. А це вже після зачистки, в секретаріаті адміністрації президента.
yura2281 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:37 #1535 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:37 ось це відео - http://www.pravda.co...3/12/2/7004468/
MOTOROLLLA Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:47 #1536 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:47 Слухаєте "Свободу слова" на ictv?
olun4ik Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:55 #1537 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:55 Олександр Положинський Друзі, я знаю, що наша опозиційна трійця не надихає. Але наразі іншого проводу в нас нема. Мусимо підтримувати їх, поки це доцільно та в інтересах України, разом з тим самоорганізовуватися, для взаємозахисту й поступового тиску, в тому числі й на них. Єдність, витримка, організованість та здоровий глузд - наша сила і наша зброя. А кому не сидиться - йдіть в партизанку. Найкращі в світі партизани - українські! В нас, що не область - то "край партизанської слави"!
Smith Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:58 #1538 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 21:58 Сьогодні на Майдані. Зі сцени лунають якісь пісні, якісь заклики, до входу в КМДА величезна черга - таке враження, що люди прийшли на екскурсію. Барикади збудовані дійсно великі - фото в інеті не дають того враження, коли їх бачиш в реалі. Організоване прибирання - дівчинка без кінця замітає, і просить людей не смітити, а викидати сміття до кулька, який був в неї в руках.В переходах - ппц!!! П'яні особи, бомжі, прості люди п'ють горілку. Купа сміття, дим від сигарет. Гидке видовище. А міліція стоїть біля турнікетів біля свого приміщення з залізними дверима на стрьомі і готова в будь-яку секунду заховатись.Все це дійство ми сьогодні спостерігали з Ромахою і поїхали по домам.Дуже багато чого цікавого розказав мені Рома. Але то його справа - захоче, то напише.
MOTOROLLLA Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:02 #1539 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:02 Слухаєте "Свободу слова" на ictv? А що, морди політиків так набридли, що залишається лише слухати, а не дивитись? І кого там слухати, ганю гебельс? Поєдную корисне з корисним: прасую і слухаю)))) Імхо, це перший діалог опонентів. Мені цікво послухати. Порошенко справляє вигляд мислячого.
Dima4s Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:07 #1540 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:07 Сьогодні на Майдані. Зі сцени лунають якісь пісні, якісь заклики, до входу в КМДА величезна черга - таке враження, що люди прийшли на екскурсію. Барикади збудовані дійсно великі - фото в інеті не дають того враження, коли їх бачиш в реалі. Організоване прибирання - дівчинка без кінця замітає, і просить людей не смітити, а викидати сміття до кулька, який був в неї в руках.В переходах - ппц!!! П'яні особи, бомжі, прості люди п'ють горілку. Купа сміття, дим від сигарет. Гидке видовище. А міліція стоїть біля турнікетів біля свого приміщення з залізними дверима на стрьомі і готова в будь-яку секунду заховатись.Все це дійство ми сьогодні спостерігали з Ромахою і поїхали по домам.Дуже багато чого цікавого розказав мені Рома. Але то його справа - захоче, то напише.Про що і я говорив..
sanbOK Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:21 #1541 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:21 Слухаєте "Свободу слова" на ictv?дивлюсь .... жость короче .... таке не кожен день почуєш
Yuraul Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:21 #1542 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:21 Ще один погляд на останні події та зокрема штурм адміністрації Президента від російського блогера Іллі Варламова. (є цікаві фото з епіцентру подій)
olun4ik Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:24 #1543 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:24 Ще одні міркування з приводу трійці. Тягнибок. Ви бачили, як горять його очі. Він на свому місці, це його. Можливо, він ждав таких подій все своє життя. Організація людей - його рук справа. Загони народної самооборони. Всі думали він радикальний націоналіст. А ні, він виважений у своїх діях, не прагне штурму, активних дій, дотримається чіткого плану. Без нього і не знали б куди спрямувати енергію стількох людей, втримати їх від анархії. Хоча, на президента - не знаю, ще поки стрьомно Ця революція - іспит на витривалість для усіх, тільки опозиція - відкрита, прозора у свох намірах, а влада...хитрує, не йде на діалог, не відомо, що у неї на думці. Організаційний момент:Срочно. Организационная информация скиевского Майдана. ПОЖАЛУЙСТА,МАКСИМАЛЬНО ШИРОКИЙ ПЕРЕПОСТ!!! Ответы на вопросы: что делать? чем помочь? куда и к кому обращаться? Вводная. Структура Майдана. Нужно понимать, что сейчас идёт процесспервичной организации. Поэтому есть некотораянеразбериха - не хватает людей и рук, ответственные- в мыле. Нужно воспринимать это спокойно.Становиться на то место, на которое готовы, иделать своё дело. СПОКОЙНО. Чем больше спокойствия, тем быстрее будут отлаженыорганизационные моменты.Организационно Майдан разделён на 2 части: Штаб(Дом профсоюзов) и Палаточный городок (Майдан).Помощь нужна ВЕЗДЕ. Критичны волонтёры, еда имногое другое. Подробности будут в следующем блоке.Штаб отвечает за весь процесс в целом, заполитический процесс, работу с прессой, решаетчасть технических вопросов.Палаточный городок отвечает за удержаниепространства и организацию всех процессов в этом пространстве. Палаточный городок уже окруженбаррикадами. Палаточный городок курируетразмещение приезжих, охрану территории,нейтрализацию провокаторов, уборку территории,оказание медицинской помощи, питание участников. Потребности. Штаб (Дом профсоюзов - наМайдане, под гигантским экраном).1. В штаб нужны волонтёры. Много. Работа на кухне Дома профсоюзов (порезка, раскладывание, раздача).Разнос бутербродов и чая на Майдане. Юристы.Люди, которые смогут оперативно распространятьинформацию. Люди на пропускные пункты.Куда подходить, где регистрироваться: спрашивайте возле входа, где пункт регистрации волонтёров.Изначально он был в штабе, на первом этаже, еслитуда уже не пускают, значит пункт регистрациидолжен быть где-то на улице. 2. В штаб нужна еда. Любая еда. Лучше - готовая и горячая. Еду нужно приносить к входу в Домпрофсоюзов. Её отнесут в столовую. Простоспрашиваете, кто принимает еду, продукты. И сдаётеему еду. Чай, кофе, сахар в кубиках и порционныхпакетах горячо приветствуется. Вода в 5л бутлях -тоже. Нужна пластиковая посуда. МНОГО. Нужны мусорные мешки (120, 240 л). Потребности. Палаточный городок (на самомМайдане).1. Охрана. Нужны адекватные мужчины в охрану. Постоянно. Много. Крайне желательно - готовыестоять по 8-12 часов. Охрана "держит" периметр,располагается внутри лагеря - за баррикадами.Постоянное присутствие охраны - ЗАЛОГ того, чтоштурмов не будет и провокации будут своевременнои правильно пресекаться. Особенно важна охрана ночью. По понятным причинам.Регистрируют охранников представители афганцев: Павел Ковальчук - (050) 27-27-27-1Сергей Ткачук - (066) 411-51-07Оба постоянно находятся на территории городка,дежурить будут посменно. 2. Медикаменты. Врач городка - Павел - (068) 729-81-10. Текущие потребности нужно выяснять унего. 3. Продукты, напитки и разные бытовые вещи. Еда: готовая, либо порезанные сыр, колбаса, хлеб, чай, кофе, сахар в кубиках или порционных пакетах,вода обычная и минеральная газированная. Будутпризнательны за консервы, проверенные временем,особенно за тушёнку.Бытовые вещи и расходные материалы: Мусорные пакеты (240л, повышенной прочности)Перчатки строительныеСалфеткиСтяжкиСкотчОдноразовая посуда Пластиковые столы и стульяПлотный пенопласт листами (НЕ бисерный!!!)Бумага, маркерыПринимает всё это завхоз: (093) 087-69-96 4. Нужны люди на уборку территории. Спрашивайте коменданта или помощников коменданта палаточногогородка. 5. ПОСЕЛЕНИЕ. Нужны люди, готовые взять к себе на ночёвку приезжих из других городов. Телефон координатора: (066) 671-52-75. На этом телефоне организовано круглосуточное дежурство. Утерянные вещи, найденные на территорииМайдана - паспорта, пропуска, билет Паспорт Середенко Микола Володимирович,07.09.1979 р.нар.Паспорт СВ Ігнатенко Єгор Сергійович, 04.01.1988р.нар.Пропуск Павлючин Тарас Олександрович,студмістечко КПІ, гуртожиток №8. Пропуск "Гермес" Закусило Павел ОлександровичЖ/Д білет Мелян Данило на поїзд Київ-Львів, на 03.12.Все вещи находятся у коменданта палаточногогородка. Кроме того, вроде бы есть несколько связокключей. КРИТИЧНО. На Майдан постоянно нужны люди. На сам Майдан.На охрану. На уборку. На раздачу еды. На другиеволонтёрские задачи (там их хватает, поверьте,особенно в штабе). ПОЖАЛУЙСТА, МАКСИМАЛЬНО ШИРОКИЙПЕРЕПОСТ!!! Update1:1. Режим бана троллей и провокаторов включён. Часть уже там. 2. У меня сейчас сверхжёсткий график. НЕ НАДО задавать вопросы мне. Я на них не успею ответить. Идаже просто − не смогу ответить на 80 %. Идите наместо - в Штаб или к начальнику Палаточногогородка и задавайте их там. Предлагайте ИМ.Обсуждайте с НИМИ. 3. Я - только передатчик информации. Человек, который догадался прийти в Штаб, спросить, что имнужно, что, куда и кому нести. Потом зашёл впалаточный городок, добрался до коменданта ивыяснил то же самое у него. Потом заехал к друзьямв офис и сделал этот пост. Понимая, что у тысячлюдей стоят те вопросы, на которые я дал постом ответ. ВСЁ. Update2: Сейчас дополнительно нужны в палаточный городок: Одежда: Тёплые куртки больших размеров. Простые шапки. Перчатки больших размеров. Медицинское и околомедицинское: Антипростудные средства (лучше - растворимые вгорячей воде). Поливитамины. Аскорбиноваякислота. Гигиеническая помада (на ветру унекоторых уже трескают губы). ТЕРМОСЫ. Пластиковые столы и стулья. Обогреватели - дуйки. Любые генераторы (нужно ещё несколько штук). Электрическое оборудование. Переноски, настольные лампы, энергосберегающие лампочки (ихможно больше повесить на 1 генератор, чемобычных). Удлинители. Update3: Друзья, временно не принимаю запросы на добавление в друзья. Просто некогда. Если вы −живой человек, потерпите - буду разбирать запросы,когда появится время. Пока его нет.
INVICTUS Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:26 #1544 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:26 мурашки по шкірі....
vitali Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:38 #1546 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 22:38 Кабельний оператор "Тріолан" вимкнув трансляцію ТВіКабельний оператор "Тріолан" вимкнув трансляцію телеканалу ТВі у найбільших містах України: Києві, Донецьку, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Сімферополі, Полтаві, Запоріжжі, Луганську, Чугуєві та ін.Сталося це під час нашого телемарафону "Вихід Є!"ТВі – перших з українських телеканалів, котрий відкрито і безапеляційно підтримав шлях України в Європу.ТВі – єдиний з українських каналів, котрий провів тижневий телемарафон, присвячений євроінтеграційним процесам в Україні та світі, Євромайдану та тим кривавим подіям, які розгорталися у Києві протягом останніх днів. Очевидно, правдива відеохроніка, яка з’являлася в ефірі ТВі, декому не сподобалася. Тим більше, що наш марафон дивилися, не перемикаючись, сотні тисяч громадян в Україні та за її межам. Тисячі повідомлень, листів та СМС зі словами підтримки, які отримав канал за всі ці дні, – тому підтвердження.У зв’язку з цим ми звертаємося до всіх провайдерів та операторів кабельного телебачення з проханням зберегти наш канал у своїх мережах. Тих, хто до цього часу не транслював телеканалу, просимо включити ТВі у свою мережу. Канал ТВі доступний до перегляду на супутнику Amos 4,0° W, на сайті каналу www.tvi.ua та в мобільних додатках "tvi" Android та iOS.Усіх небайдужих закликаємо повідомляти про відключення ТВі з мереж кабельних операторів на електронну пошту: [email protected].
MOTOROLLLA Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 23:08 #1548 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 23:08 Воу, воу, воу, чого то Левченко згадав за Луцьк))))
fenmix Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 23:19 #1549 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 23:19 Розкажіть, що за Луцьк кажуть, а то я тут без телебачення.Усім, хто в Києві - мої шанування! Дай вам Боже здоров'я, ми поки в Луцьку людей піднімаємо!
sanbOK Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 23:25 #1550 Опубліковано 2 Грудня, 2013 в 23:25 Воу, воу, воу, чого то Левченко згадав за Луцьк))))я чогось думаю що це за портрети яника які врали/палили/вішали в ЛуцькуТВ тож нема (((
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.