Ko3bMa Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:37 #676 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:37 Не хоче лідер змін "Я лідер і я не хочу ніяких змін. Я хочу грошей і щоб всі позатикались"
Анита Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:39 #677 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:39 Не хоче лідер змін Звичайно не хоче, тоді вся його "кормушка" прикриється...а жити як???
Plum Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:48 #678 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:48 Хороша стаття про контрактників, яких поставили навколо Майдануhttp://blog.i.ua/community/662/1314161/Шкода хлопців. Але це таки дійсно не Беркут. Що в голові в тих -- не знає ніхто.
sanbOK Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 01:28 #679 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 01:28 Увага! За повідомлення джерела, котрому ми можемо довіряти, у аеропорту «Київ» у Жулянах, надвечір у вівторок біля міжнародного терміналу спостерігається небачене пожвавлення. Суть в тому, що практично одна за одною прибувають дорогі автівки з номерними знаками серій АН, АЕ, АХ, ВВ, ВН.Пасажири німецьких лімузинів, у супроводі охорони прямують до виходу для посадки на так звані чартерні рейси (так скромно називають польоти приватних або орендованих багатіями комфортабельних літаків на 10-15 пасажирів). В основному це жінки та діти. Обслуга через зелений коридор митниці проносить і власноруч завантажує чисельні валізи, а також спеціальні вольєри з домашніми тваринами. Серед проводжаючих наш інформатор впізнав декількох впливових членів найбільшої парламентської фракції.Кінцеві пункти призначення VIP-рейсів - це столиці низки європейських країн, а також Москва та чомусь Мінськ та Пекін.На нашого співрозмовника вся ця метушня справила враження термінової евакуації. Звичайно, це ще не ажіотаж, але дуже серйозний сигнал. Повторююсь, потрібна дія.Джерелоhttp://osp-ua.info/r...--shkirjak.htmlТікають, як щурі, з корабля, що тоне
huntsman Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 07:23 #680 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 07:23 На вихідні "яничари" збирають народ на мітинг в Києві, не знаю проти чого будуть страйкувати, але зобовязали з кожного району щоб був відправлений автобус з страйкарями, будуть кормити, поїти і ще по 300 грн. обіцяють заплатити за 2 дні страйку. от би ці автобуси заповнити активістами за євроінтеграцію , а інших автобусів не відпускають ;(
david Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 07:46 #681 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 07:46 Що в голові в тих -- не знає ніхто. потребують дослідження макітри тих, хто на такі майдани ходить
Amar Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 08:04 #682 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 08:04 Увага! За повідомлення джерела, котрому ми можемо довіряти, у аеропорту «Київ» у Жулянах, надвечір у вівторок біля міжнародного терміналу спостерігається небачене пожвавлення. Суть в тому, що практично одна за одною прибувають дорогі автівки з номерними знаками серій АН, АЕ, ..............Джерелоhttp://osp-ua.info/r...--shkirjak.htmlТікають, як щурі, з корабля, що тонеЦього варто було очикувати, під час першого майдану та сама ситуація відбувалась. Але я впевнений, що силового віріанту не буде, в нас люди не підготовлені до цього і немає ПОКИ ЩО необхідної єдності (а це і добре, не добавить нам репутації у європейських очах кровопролиття). Але якщо не підпише Янукович цього історичного документа, то і ця ситуація буде на користь нам і опозиції, так як це буде вже останьою краплею в терпінні навіть тих, хто за нього голосував минулих виборів і 15-го року люди, маючи вже 2 досвіда, пригадають їм все і точно не дадуть цим свиням прити до влади знов і ось тоді може бути і кров(хоча цього дуже не хочеться).
Igor K Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 08:21 #683 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 08:21 Увага! За повідомлення джерела, котрому ми можемо довіряти, у аеропорту «Київ» у Жулянах, надвечір у вівторок біля міжнародного терміналу спостерігається небачене пожвавлення. Суть в тому, що практично одна за одною прибувають дорогі автівки з номерними знаками серій АН, АЕ, ..............Джерелоhttp://osp-ua.info/r...--shkirjak.htmlТікають, як щурі, з корабля, що тонеЦього варто було очикувати, під час першого майдану та сама ситуація відбувалась. Але я впевнений, що силового віріанту не буде, в нас люди не підготовлені до цього і немає ПОКИ ЩО необхідної єдності (а це і добре, не добавить нам репутації у європейських очах кровопролиття). Але якщо не підпише Янукович цього історичного документа, то і ця ситуація буде на користь нам і опозиції, так як це буде вже останьою краплею в терпінні навіть тих, хто за нього голосував минулих виборів і 15-го року люди, маючи вже 2 досвіда, пригадають їм все і точно не дадуть цим свиням прити до влади знов і ось тоді може бути і кров(хоча цього дуже не хочеться).моя думка така що виборів може не бути цей баран щось вигадає тому варіант один не підписує брати і зносити це стадо. хай піз...... в свою росію.
usd1 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 08:59 #685 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 08:59 Луцк, сегодня утром "Студенты за ЕС"
Amar Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:08 #686 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:08 Igor K, Пробачте Ігоре, але я не згідний з вами. В ваших 27 років ви б мали вже відлучитися від такого максималізму. Ви підніміть підручники з історії і подивіться до чого приводять зброєні конфлікти у середені держави. Хтось скаже "бывшая Югославия", а через що вони вимушені були пройти? Там немає жодної сімї, яка б не мала у себе загиблих, не потрібні покращення ціною людських життів. Ви просто не знаєте що говорите. Якби в нас людей нищіли, як за радянских часів, то силовий варіант був би виправданий, а вбивати людей за "шмат ковбаси" я не готовий, та і сам помирати за це не хочу. А такі повідомлення є закликом до сепаратизму, а за це стаття. Тай мені щось задється, що не будете ви стояти в перших рядах із арматурою, НЕ тому, що я маю сумніви у вашому патріотизмі, а тому що ви просто не зможете підняти руку на життя людини, вашого брата, друга, як би він не помилявся у політичних поглядах.
Микола Тарасенко Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:26 #687 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:26 http://www.segodnya.ua/politics/pnews/v-vilnyuse-yanukovichu-predlozhat-horoshiy-vyhod-478154.html
svarmax Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:35 #688 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:35 треба боротися, за свої мрії!
Thorgalll Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:46 #689 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:46 Япония.
olun4ik Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:56 #690 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 09:56 Сьогодні вночі група паломників виїзджала до Почаєва. На виїзді з Луцька їх зупинив пост ДАІ і, попри запевнення "ми не на Майдан", розвернули назад. І такі пости чергували на всіх виїздах з Луцька цілу ніч. К чему би ета?
Thorgalll Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:39 #691 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:39 Нежданчик Бизнес не просил Януковича отложить соглашение с ЕС Об этом заявил глава Украинского союза промышленников и предпринимателей Анатолий Кинах.По его словам, бизнесмены «наоборот подтверждают необратимость европейской интеграции, большая часть бизнеса хочет в Европу». «На встрече с президентом был только один бизнесмен из восточной Украины, который выражал сомнение в целесообразности подписания соглашения», - заявил Кинах.Напомним, 11 ноября руководители Федерации профсоюзов Юрий Кулик и Украинского союза промышленников и предпринимателей Анатолий Кинах попросили президента Виктора Януковича о срочной встрече. Во время этой встречи, которая состоялась 12 ноября, депутат от Партии регионов Валентин Ландик попросил Януковича отложить на год подписание ассоциации с Евросоюзом.На вопрос о том, что Украина фактически отказывается от соглашения с ЕС ради хороших отношений с РФ, Кинах заявил, что Россия действительно ведет недружественную политику, и Украина не хочет ходить по миру с протянутой рукой.
BARAKUDA Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:39 #692 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:39 Сьогодні вночі група паломників виїзджала до Почаєва. На виїзді з Луцька їх зупинив пост ДАІ і, попри запевнення "ми не на Майдан", розвернули назад. І такі пости чергували на всіх виїздах з Луцька цілу ніч. К чему би ета?вчора зі Львовва жоден із 29 великих автобусів на Київ із людьми на мітинг не зміг виїхати...Влада розуміє - що основне місце боротьби - столиця... і тому не допускає там скупчення людей...
jack74 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:46 #693 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:46 Сьогодні вночі група паломників виїзджала до Почаєва. На виїзді з Луцька їх зупинив пост ДАІ і, попри запевнення "ми не на Майдан", розвернули назад. Ну що значить "не пустили"? Аргументація яка була? Документи якісь не в порядку?
olun4ik Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:12 #694 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:12 Розвернули і все. А вони зобов'язані щось пояснювати? Якби люди були грамотніші, юридично натаскані, може б і притиснули, а так...
madkot Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:17 #695 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:17 Сьогодні вночі група паломників виїзджала до Почаєва. На виїзді з Луцька їх зупинив пост ДАІ і, попри запевнення "ми не на Майдан", розвернули назад. Ну що значить "не пустили"? Аргументація яка була? Документи якісь не в порядку? от і я думаю - якщо всі документи в порядку -як можуть заставити розвернутись назад. Розвернули і все. А вони зобов'язані щось пояснювати? Якби люди були грамотніші, юридично натаскані, може б і притиснули, а так... звісно вони зобов"язані пояснити причини зупинки, та їхнього бажання розвернути, причому на основі письмового розпорядження під яке попадає даний транспортний засіб, в усіх інших випадках вони не мають права зупиняти і втручатись у право вільно пересуватись країною на цю тему є цікаве
Amar Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:32 #696 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:32 madkot, В кожній ситуації тре шукати позитив. Не пускають- значить бояться. Бояться - значить не все ще загублено у нашій Державі, та в нас є майбутнє, хоч трохи і далеке, але ВОНО Є!!!
madkot Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:34 #697 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 11:34 madkot,В кожній ситуації тре шукати позитив. Не пускають- значить бояться. Бояться - значить не все ще загублено у нашій Державі, та в нас є майбутнє, хоч трохи і далеке, але ВОНО Є!!!абсолютно вірно, боязнь неконтрольованості ситуації - це головна проблема наших чиновників разом із жополизтвом
Thorgalll Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 12:25 #698 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 12:25 Кто знает что сегодня в Брюсселе Вильнюсе происходит?
Otto Kreer Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 13:24 #699 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 13:24 Кто знает что сегодня в Брюсселе Вильнюсе происходит? Саміт "Східного партнерства" відкриється робочою вечерею
Basil Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 13:25 #700 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 13:25 Кто знает что сегодня в Брюсселе Вильнюсе происходит?http://112.ua/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.