Songoku Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:27 #651 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:27 4 тисячі за обід, я уявляю скільки приплюсується вечором??Прям Кікстартер якийсь, вклади свій голос в проект майбутнього України...
Demeter Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:57 #652 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:57 Ахах, президент Януковощ - персона нон-грата в США, ахаха. Дай Боже тому Обамі здоров"ячка за такий тролінг, якщо він відбудеться П.С. "You've already signed this petition" Облом ДатаГрупівцям?
kellax Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:01 #653 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:01 Ця інформація висвітлювалась в декількох публікаціях. Я не бачив, і я думаю багато хто теж міг пропустити, лишнім не буде
Ko3bMa Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:03 #654 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:03 Уявляю собі заголовки газет:"Праклятиє капіталісти нє захатєлі пускать прєздієнта Віктара Фьодрича Януковіча на тєррріторію СеШеА""Гнілой запад баїтца чєснава рукавадітєля"
olun4ik Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:10 #655 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:10 цей майдан влада повністю чекала Маю абсолютно протилежну думку. По реакції влади, як от тривала мовчанка президента, недолугі заяви спікера, міністра і того ж таки президента, які суперечать один одному, і кожного наступного дня президент з екранів робить заяви, які протилежні один одному, і які відразу ж спростовують європейські і російські політики,.. зрозуміло одне - в них шок, вони блефують і б'ються в агонії. Згадайте, один з плюсів ПР - чіткий менеджмент, скоординовані, сплановані дії,... чого явно позбавлений сьогоднішній перебіг подій. Можливо вони і сподівались на недолугий писк опозиції у відповідь, але на вибух аполітичного Євромайдану, причому у всіх регіонах України - ні. Проснулась сьогодні з думкою, що я не хочу, щоб наш "президент" підписав ту Угоду з ЄС(він є недостойний цієї угоди, а в разі її підписання виступатиме чуть не героєм України і отримає підтримку на майбутніх виборах). Тільки імпічмент, тільки відставка уряду, тільки перевибори у верховні органи влади. Не факт, але вихід є.
Otto Kreer Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:14 #656 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:14 Ця інформація висвітлювалась в декількох публікаціях.Я не бачив, і я думаю багато хто теж міг пропустити, лишнім не будеЕееееее ! Наказувати так наказувати !Пропоную заборонити реєстрацію Віктору Федоровичу на Борді ! Пожиттєво !
drot11 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:33 #657 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:33 Сьогодні разом зі своєю групою вийшли із ЛНТУ)) На майдані було просто афігенно)) Зара піду щей на 5ту годину)) Мають виступати непогані гурти)) А завтра буде хід з 9:00 від центра до Вольнської обл. держ. адміністрації)) Все залежить тільки від нас - якщо люди будуть виходити на майдан і мітингувати " " ...все буде добре ))
Ko3bMa Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:39 #658 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:39 Ни пуха, ни «пера», ни опера: 5 000 студентов решили сдать «проФФесору» сессию досрочно и «до конца». Крещатик остолбенел - и загудел от восторгаВзрослые понимают, что молодежь может добиться не только «евростипендий», но и нормальных зарплат для «преподов».Колонна в составе около 5 тысяч студентов Киевского национального университета им.Тараса Шевченко, Национального педагогического университета им.Драгоманова, Национального университета пищевых технологий и других столичных вузов прибыла на Майдан Независимости.Как передает корреспондент агентства «Интерфакс-Украина», молодежь несет национальные флаги Украины, флаги Евросоюза и скандирует: «Молодежь нации – за евроинтеграцию!», «Вместе и до конца!», «Присоединяйтесь к нам!».Колонна движется организованно, используя исключительно пешеходные участки и подземные переходы. Движение транспорта по маршруту следования колонны не перекрывалось, каких-либо происшествий не зафиксировано.Как передает корреспондент агентства «Интерфакс-Украина», проезжающие мимо автомобилисты сигналят в поддержку митингующих.На данный момент на Майдан Независимости вышла только голова колонны, в то время как ее хвост еще приближается к Бессарабской площади, таким образом, колонна растянулась почти на весь Крещатик.
Dream Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:56 #660 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:56 27 листопада - загальноукраїнський студентський страйк
Ko3bMa Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 14:09 #661 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 14:09 Проскочила інформація, що завтра організують безкоштовний поїзд зі Львова до Києва.
Dream Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 14:10 #662 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 14:10 А в Франківську на Вічовому нині кричали "ХУТІН ПУЙ" =D #євромайдан #іванофранківськ #Humourhttps://twitter.com/Oksa_/status/405696604977373186
EmiLee Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 19:49 #663 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 19:49 Вчора мені хотілося плакати. Не через гордість за українців, що зібралися на Майдані, не через владу, що розрушує та продає державу, а через молодих парубків, що стоять на майдані по ту сторону барикад за металевою огорожею.Вони не звірі, як дехто вважає. Вони не беркут, що б’є людей чи працівники міліції, що забирають у відділки просто так та ще й знущаються. Вони – наші родичі, друзі, знайомі, брати, яких забрали на службу минулої весни, а зараз як «адмінресурс» виставили «оберігати йолку».Усі до кого я підходила з великою охотою розказували про свої переживання та ділилися враженнями. Я не почула жодного хамства чи різкої відмови.Першим моїм співрозмовником був 20 річний хлопчина з Херсонщини. Спочатку я просто стояла впершись об металевий поручень за яким зразу ж стояла металева огорожа за якою молодий «боєць». Час від часу чула важке його дихання і не витримала. Обернулася аби спитатися чи часто їх підмінюють. Відповів, що буває по різному. Інколи 45 хв. стоять, інколи 2 або 3 години. Пройшло десь з 10 хв. Поки я наважилася і у мене була можливість задавати наступні запитання, оскільки неподалік, по заду хлопчини появилося, як він пізніше сказав «начальство».Як тільки «начальство» пішло ми продовжили розмову.- Вас хоч тепло оділи? – питаю.- Та, так собі. Не дуже зручний одяг. Та ще й мокрий.Я і не встигла задати наступне запитання як хлопчину понесло:- 7 місяців одслужив… і не думав, що тут буду. Це не те чого хочу і на що сподівався. Ви думаєте я проти людей на майдані. Ні. Мене тут просто поставили і я не можу зараз нічого зробити. Я ще на службі.Питаю як його батьки ставляться до того, що відбувається і до того, що він мусить тут стояти.Боєць опускає очі, а тоді зі слізьми випалює:- А, що батьки, переживають! Вони як і усі тут, хочуть аби краще жилося. Не хочуть аби я тут стояв, але розуміють. Мама кожного дня плаче і дзвонить у сльозах і каже, що вже не може дождатися коли я повернуся.- А як до вас люди ставляться, ображають? – питаю.- Та по різному буває, хтось плює, мало, що не в очі. Хтось словесно ображає, а хтось і сміттям кидається, європейці! А ось недавно, підійшла жінка і почала кричати на мене і питати, яка ж то у мене мама, що такого народила.І тут я почула як боєць почав шморгати носом і сльози покотилися рясно.Хлопчина, що стояв поруч з моїм співрозмовником додав поки той витирав сльози:- Ми усі тут такі, мусимо терпіти, ми ж навіть не мєнти. Зігнали і пригрозили! Нам бардак теж надоїв. І на гражданських не піду якщо будуть заставлять. Просто стояти буду, але не хочу!Чим саме пригрозили, хлопці сказати відмовилися.З іншими трьома парубками я спілкувалася десь з годину часу. За цей час до нас підійшло з десяток майданівців з агресивними погрозами та не дуже приємними побажаннями.Бойці ж у відповідь посміхалися і ввічливо відповідали, що не є проти народу.Один з парубків у формі, нахилився до мене і запитав:- А хочете відверто щось розкажу?Я кивнула головою.- Я контрактник, добу стою тут, а коли у мене вихідний виходжу сюди на майдан до людей і підтримую інтеграцію. Не можу дивитися як мої батьки лікарі місяцями без зарплати сидять, як друзі та родичі по закордонах їздять аби хоч якихось грошей заробити.Питаюся у них чи не важко їм морально.- Важко, дуже важко. Намагаємося до серця близько не брати і просто посміхатися. Спочатку, очі опускали, і якщо відверто, плакати хотілося. А зараз намагаємося один одного підтримувати і сподіваємося, що ситуація у якій ми зараз, зміниться. Хочемо бути по той бік цієї огорожі!- Було дуже приємно, коли дівчата нам чай, печиво та квіти носили. Взяти ми нічого не можемо, казали, що ситі, - поділився хлопчина з Одещини.- Батьки нас по 5 каналі бачили. Дзвонили і казали, що дуже переживають. Тато хоче їхати сюди, до людей на майдан. А я не знаю як себе поводити, що робити. Хоч і батько розуміє мою ситуацію, а в очі дивитися буде стидно, - сказав та опустив очі.Певно аби змінити тему, один із трійці каже:- А ще підходять і чемні люди. Цікавляться чи не померзли. Закликають приєднатися. Агресії ноль. Це дуже приємно, настрій піднімається. Бо просто стояти мовчки важко, а так інколи, поки «начальство» не бачить спілкуємося з людьми.Ще декілька хвилини я постояла, поговорили і вже збиралася йти як один з парубків каже:- Дай Боже щоб у вас та ваших родних було все хорошо… і щоб в стране все було хорошо!Я ж їм бажаю терпіння і щоб скоро підмінили, бо бідолахи вже третю годину нерухомо стоять. А ще бажаю аби у них була можливість бути зі своїм народом по одну сторону барикад.Автор Ольга Харбовська
tigrichka Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:13 #664 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:13 Бідні юначки, ризикують стати справжніми героями)))
Skorpio76 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:30 #665 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:30 Проскочила інформація, що завтра організують безкоштовний поїзд зі Львова до Києва.Аби це не була деза, навмисно запущена, що б збаламутити велику частину активістів і зв"язати їх, лишивши у Львові.На форумі є люди, які тямлять у питаннях залізничного сполучення. Поправте мене, але організувати позаплановий потяг у стислі терміни - це дуже складно і таке може зробити лише влада.
romaxa11 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:32 #666 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:32 Ті юнаки і юначки прилетіли з космосу і з найвищих моральних переконань вирішили стати українськими міліціонерами. А коли вони заснули вдома біля мами, злі прапорщики їх викрали, непомітно одягнули в шльоми і поставили за щити.
BARAKUDA Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:37 #667 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:37 У Львові ДАІ перешкоджає виїзду 13 автобусів з мітингувальниками на київський Євромайдан Працівники львівського ДАІ не випускають 13 автобусів, якими мітингувальники зі Львова та області мали сьогодні о 20 годині виїжджати на київський Євромайдан. Фото: pauluskp.livejournal.com "Мені повідомили, що ДАІ не дає автобусам навіть виїхати з гаражів, мотивуючи свої дії тим, що перевізники не мають необхідних дозволів. Більше того, ДАІшники нахабно заявили, що можуть відправити всі автобуси на техогляд і тоді вони точно їх не випустять через несправність", - повідомив Васюник.Це автобуси різних перевізників, але всі вони мали їхати до Києва на Євромайдан організованою колоною і для додаткової безпеки - з супроводом народних депутатів. про це повідомив народний депутат Ігор Васюник на своїй сторінці у Facebook. Окрім того, з трьох автобусів невідомі вкрали номерні знаки. Активісти мають намір масово йти під обласне управління МВС, щоб вимагати припинити протиправні дії. Тим часом, начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області Світлана Добровольська заявила, що міліція жодною мірою не перешкоджає виїзду автобусів до Києва. "Сьогодні виїхали кілька автобусів, у них документи були в порядку і ніхто їм перешкод не створював" - сказала вона. За словами Добровольської, керівництво міліції попросило народного депутата вказати конкретні місця, де не випускають автобуси, щоб поїхати на місце і розібратися в ситуації, але ці місця не були названі.
romaxa11 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:44 #668 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 20:44 Та ну перестаньте, вони хороші, просто влада погана, а в них сім'ї, діти, люблять поїсти, на бензин потрібно, на Миколая, Новий рік на носі.По ходу залякують перевізників, не може адмінресурс хоч трохи попуститись. Друзі з Трускавця не можуть виїхати, хоча все було вже домовлено - перевізник наглухо відмовився.
Plum Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:27 #669 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:27 перестаньте, вони хороші так, а ще вони гарно розважаються на майдані. Ось, дивіться яка мила посмішка
Kompolom Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:37 #670 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:37 Прикололо ))
DPAKOH Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:50 #671 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:50 http://tsn.ua/static/app/swf/vplayer.swf?media_id=383895708§ion_id=1&resource_id=20&session_id=&userad_id=&bit=&referer=&root_width=420&root_height=376&color=#ffffff&autostart=false&config_file=http://tsn.ua/static/app/video/config_embed.xml&ad_file=noad&banner=&config_file_append=&ac=80521261
Ko3bMa Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:55 #672 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 21:55 http://tsn.ua/static...nd=&ac=80521261
romaxa11 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:31 #673 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:31 Янукович не підписуватиме угоду про асоціацію поки не "дозволить" Росія 28.11.2013 00:10 У грудні 2013 року стане відомо, чи можливе підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС навесні 2014 року. Про це президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю журналістам українських телеканалів. "Грудень покаже. Я не хочу сьогодні сказати, що ми всі сто відсотків питань, які ми хочемо вирішити з Росією, вирішимо. Але я переконаний, що за певний період часу ми вирішимо. Можливо, щось вирішимо у грудні, щось вирішимо в січні і так далі", - сказав Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів. За словами глави держави, у вирішенні цих питань на поступки потрібно буде йти як Україні, так і Росії, оскільки обидві країни вже розпочали програми імпортозаміщення. "Врешті-решт ми знайдемо ті компроміси, які потрібно, і я переконаний у тому, що це буде вигідно", - зазначив президент. "Якщо Україна втратила 25% товарообігу, то Росія більш як 4%. Але вони відчутні. 4% російських - це не менше, ніж 25% українських, а скоріш за все, більше, враховуючи їхні обсяги в економіці", - додав Янукович. Янукович вважає найбільш оптимальним варіантом урегулювання суперечливих питань навколо Угоди про асоціацію з Європейським Союзом переговори за участю трьох сторін - України, ЄС та Росії. "Щоб ми могли врегулювати ці відносини, треба сісти у форматі трьох учасників цього процесу, розглянути всі спірні питання. Вони не можуть бути розглянуті вже після того як буде підписана угода. Вони можуть бути розглянуті тільки до цього", - сказав він. За його словами, однією з причин ситуації, що склалася, є падіння товарообігу, перш за все з Росією і країнами СНД. "А це означає, що ми втрачаємо обсяги економіки, ми втрачаємо сьогодні доходи бюджету, втрачаємо прибутки бюджету. І нам їх треба відновлювати, нам треба, щоб економіка працювала ефективно", - підкреслив Янукович. На його переконання, необхідно враховувати реалії, які склалися в економіці України, з урахуванням того, що "нам треба виходити на інший рівень стосунків з нашими партнерами, наприклад із Росією". За словами президента, у двосторонніх відносинах із Російською Федерацією є багато "білих плям". "Нам треба зараз це розблокувати", - сказав він, додавши, що є необхідність оновити договір про стратегічне партнерство з РФ.Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2013/11/27/97634-yanukovych-nepidpysuvatyme-ugodu-asociaciyu-poky-ne-dozvolyt-rosiya
kudrom Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:33 Автор #674 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:33 Прикололо )) Чесно кажучи, мене вже ця "двійка", що рже, вже трохи закумарила, бо не викликає ні на краплю більше поваги за Вітька, а той, що Вова, ще є і значно небезпечнішим, як гебіст. Виходить, як дотепні "москалі" ржуть над тупуватими "хохлами". Вже б для різноманітності знайшли, Обаму і Меркель, шолі...
romaxa11 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:34 #675 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 22:34 Не хоче лідер змін
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.