Jump to content

WIPL в Луцьку: де, скільки і що це?

Recommended Posts

Останнім часом багато від кого чую про таке радіоінтернет-підключення, як WIPL (може, воно пишеться й не так - я тільки чув, а не бачив, як воно пишеться...). Кажуть, воно є в "Фотакома" (правда на офсайті жодної інфи). Хочеться дізнатися - що це, де є, як працює, що для нього треба, скільки коштує, які швидкості, які нюанси, погода впливає чи ні і т.д.

Хтось щось може сказати з цього приводу?

Така послуга є в Фотакома, але про можливість підключення нічого відповісти не можуть.

Записують в чергу на випробування сигналу.

Чомусь відразу не можуть відповісти, чи є сигнал в Струмівці чи Милушах і т.д.

Обіцяють заміряти протягом місяця, але насправді чекаю вже 1,5.

Швидкість інтернета обіцяють в залежності від тарифу.

Думаю швидкість буде схожа на ADSL. Один фільм з їх сервера приблизно 12 годин скачування.

я должен был подключаться на Виплл на рынке, но слишком застроенная территория оказалась. Так что в Милушах - оч. сильно сомневаюсь. По-моему там по стандартам до 20 км ПРЯМОЙ видимости. А вообще лучше пусть serega расскажет, чтоб байки тут не мусолить.

• Адміністратори
я должен был подключаться на Виплл на рынке, но слишком застроенная территория оказалась. Так что в Милушах - оч. сильно сомневаюсь. По-моему там по стандартам до 20 км ПРЯМОЙ видимости. А вообще лучше пусть serega расскажет, чтоб байки тут не мусолить.

А чё сразу я :lol:?

Есть спец. отдел радио, они и скажут. Базовых станиций немножко есть, есть абоненты в Рожище(это к вопросу о растоянии) и в ближних к Луцку насел. пунктах.

WIPLL - http://www.google.com.ua/search?hl=uk&...D0%BA&meta=

http://www.kks-telecom.spb.ru/?p=wipll

WipLL сам користуюсь. Ціна встановлення 360грн. Тарифи -такі як вказані на сайті фк тобто http://fotakom.datagroup.ua/internet/internet.html

Передають на користування обладнання яке як заявлено коштує 7000грн.

Яке складається із зовнішньої антени на вулиці яка підключена до Indoor Subscriber Data Adapter (SDA) а SDA підключається до компа в мережеву карту

Кому цікаво більше ось російський лінк на PDF http://www.vado.ru/images/AirSpan%20WipLL.pdf

Підключити когось з девятиповерховки біля базару і висунути у вікно точку доступа wi-fi

• 2 years later...

Підніму темку...

Власне цікавить можливість встановлення в Струмівці, скільки коштує, які швидкості? Потрібен телефон+інтернет. І чи можливо через такий телефон відправляти факси?

перед новим роком питав у Датагруп - сказали що нових абонентів вже не підключатимуть.

З 1го грудня припинили всі нові підключення.

А чого? Чим це мотивують????? :sq_ye:

P.S.

Я тоже по цій технології вже більше року сиджу....

• Адміністратори

Тому, що так треба.

Жираф високий - йому видніше.

от воно шо то за антенна прикручена за вікном, а від неї такий кумедний модемчик, а з нього телефон і тирнет :)

тож віпль)

Робить, інет адсл (судячи з тарифу) але вузенький канальчик дають) хоча і коштує не дорого.

• 2 months later...

А чё сразу я :)?

Е Базовых станиций немножко есть, есть абоненты в Рожище

Один з них - мій брат. Фотаком одноосібно розірвав з ним контракт, пояснюючи це чи то складністю підтримки передачі даних, чи малою кількістю абонентів. Найсмішніше, що обладнання там і лишили, більше, ніж півроку вже ніхто за ним не їде О_о

Зате акт прийому-передачі то є, ще якось заберуть..може

Бо коли я відключався то спитали чи самі зможете демонтувати принесете чи нам прийти. В нього можливо так само)).

Бо ж написано в договорі що 7 штук воно вартує ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...