Перейти до змісту

"Лівий" трафік від провайдера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Але швидкості 100мбіт - так і не було. 90-95 потолок.

а в когось максимальні 100 була? :) якщо не помиляюсь, в тарифі вказано до 100. Здається 12 мегабайт з хвостиком бували закачки з ex.ua. Раніше особисто перевіряв, лівого трафіку ніби не було. Зараз не знаю, на днях перший раз за два роки перезавантажував роутера O_o, цікаво можливо слід в себе ще раз перевірити.

Була, і в торентах і з екс.юа, в основному по ночам.

Опубліковано

Так покажи що то за трафік такий, самому цікаво?

ну якось так

rfEde.png

хоча це зараз на вскидку зроблено, без перевірки, чи діти десь з нету щось не дивляться. Буде часу більше -- зможу детальніше розписати, відключивши всі сторонні пристрої від роутера.

Опубліковано

я ж писав що ейрбайтс, маю особистий номер до адміна з ейрбайтс, якщо дозволить то дам, але у мене він причину так і не знайшов...

Опубліковано

я ж писав що ейрбайтс

а я ще раз кажу, що не airbites, а westnet. Те що ВестНет бере інтернет в ейрбайтса -- це абсолютно не мої проблеми і дзвонити до адмінів ейрбайтса я не збираюсь, бо для ейрбайтса я ніхто, я не їхній клієнт. Нехай зі своїми постачальниками розбирається мій провадйер, якому я плачу за послуги.

• Адміністратори
Опубліковано

Airbites вроді ж має iptv. Цей трафік летить мультикастом. От і получається, Westnet (хто бере цей Інтернет) сам собі дома дивиться iptv а отриманий трафік далі тупими свічами розповсюджується на всю сільську мережу. ~6 мегабіт це 1 канал MPEG TS дуже хорошої якості.

Підтвердженням чи спростуванням цього буде скріншот torch на інтерфейсі в момент появи "лівого" трафіку

• Адміністратори
Опубліковано

Я з самого початку написав, імовірний характер трафіку :)

Імовірність дуже висока.

Вадік, дай завтра логін пароль на мокротик. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...