Перейти до змісту

World of Warships

lerov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось і настав час створити цю тему Smile_honoring.gif

Уважаемые посетители форума!

Рады сообщить, что недавно стартовал закрытый альфа-тест World of Warships. Альфа-тест это один из важнейших этапов развития любого игрового проекта. В его рамках разработчики совместно с очень узким кругом специально отобранных тестеров будут проверять и оттачивать базовую механику и основные принципы, составляющие самую суть игрового процесса World of Warships.Разработка игры сейчас идёт полным ходом, и закрытый альфа-тест — это очередной этап на пути проекта к официальному выходу. Геймплей World of Warships предстоит отшлифовать и избавить от шероховатостей и ошибок, потому участие в альфа-тесте — это не развлечение, а ответственный, важный и полезный труд. На этом этапе нам не требуется большое число тестеров, в связи с чем их отбор будет носить не массовый, а строго индивидуальный характер. По прошествии времени, когда будет исправлено большинство ошибок и недостатков, а геймплей обретёт целостность, начнётся закрытый бета-тест, в ходе которого усилиями уже куда большего числа игроков проект обретёт законченный облик.

Можливо хтось з Бордівців потрапив в перелік АТ?

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

И это всё превращается.... превращается.... в батдфитлд 5

А если честно спионериная идея у Вартандера, только там серьёзно подошли к вопросу, и только сейчас начинается закрытая бета по танкам, а корабли будут через год. То есть тогда, когда всё это будет нормально работать, а не так как в Варплейнсах.. в общем удачного фарма....

Опубліковано

А если честно спионериная идея у Вартандера

А не наоборот? Танки уже 3 года как зарелизены, а разговоры о самолетах и кораблях были уже очень давно.

• 1 місяць потому...
  • 7 місяців потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Нагадую тестерам, що заборонено викладати фото, відео, та іншу технічну документацію, просто ділимось враженнями :)

Зіграв два боя, особисто мені гра дуже сподобалась, кораблі відносно легкі в управлянні, цікава стрільба на далекі дистанції з упередженням (чимось нагадує арту в танках) , не треба надто швидкої реакції як наприклад в літаках, є час подумати й вибрати свою стратегію гри, правда в запалі боротьби, забуваєш або рухатись (стоїш й пуляєш), або вчасно маневрувати (пливеш поки не впрешся в що небуть ). Коротше кажучи, буду тестити й надалі

Опубліковано

тест покищо тільки для обраних? чи є/буде щось таке як було в літачках коли тест був відкритий для всіх, ще й голду можна було заробити на прем для танчиків?

Опубліковано

Ну якщо враженнями можна ділитись то відписуюсь: гра цікава, танки мабуть не замінить але особисто для мене цікавіша за літачки (хоча тема літаків мені дуже цікава, та літачки від вг мене не зацепили (( )

Плюси:

+ гарна графіка, високий фпс, я думав буде куди гірше. нижче 60 у мене не падає (графіка на повному фулі);

+ цікавий геймплей на крейсерах, на повільних кораблях мабуть буде не цікаво.

Мінуси:

- текстури на короблях некудишні ((

- сам корабель важко роздивитись, де і які знаряддя в тебе стоять і як крутяться не зрозуміло ((

- як де що і коли перезаряджається якось теж не зрозуміло

- шрифти та значки здоров"я треба міняти.

Ну і порадьте якими снарядами краще стриляти, бо щось я не зрозумів.

P.S. Де можна дістати інвайт для друга?

Опубліковано

Мінуси:

- текстури на короблях некудишні ((

- сам корабель важко роздивитись, де і які знаряддя в тебе стоять і як крутяться не зрозуміло ((

- як де що і коли перезаряджається якось теж не зрозуміло

- шрифти та значки здоров"я треба міняти.

Ну і порадьте якими снарядами краще стриляти, бо щось я не зрозумів.

все залежить куди ти стріляєш, якщо стоїш чи передом чи задом до цілі, то стріляють лише гармати відповідно спереду чи ззаду, якщо ж стоїш до цілі боком (ну чи в варіаціях бокового стояння) то стріляють обидві пушки, або два рази підряд клікаєш стрільбу, або зажимаєш кнопку й стрільба йде автоматично по черзі з кожної гармати ( знову ж таки якщо до цілі стоїш так, що є можливість стріляти з обох гармат) . Стріляти походу краще *ОФ* ніж *ББ* , принаймні я по кораблю ліпив й тими й тими, то ббшкою максимум 300 знімав, фугасом й за тисячу дамаг бував

Опубліковано

Ще при якомусь вистрелі в мене камера полетіла за снарядом. Як таке повторити? ))

ото не знаю, в мене такого чуда ще не було :)

Опубліковано

Перше враження - ааа, навіщо таке складне керування, ну нафіг цю гру!!!

Друге враження -блін, все ж таки щось тут таке цікаве є, і гра точно краща за літаки!

Третє враження - да, в цю гру я буду грати.

Хайно зі всім розберуся, але те, що все крутиться в одній площині мені подобається...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...