Перейти до змісту

Батарея ноутбука.

TommyEmmanuel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зіткнувся з проблемою, ноутбук не хоче заряжати батарею. В треї пише: "Подключена, но не заряжаеться". Батарея нова, робоча, перевірена на другому ноутбуці. Гугл допоміг такими порадами:

1. вимкнути ноут→від'єднати БЖ→виняти АКБ→натиснути і тримати кнопку ввімкнення ПК близько 20 секунд→вставити АКБ (недопомогло);
  2. відключити БЖ→вимкнути ноут→виняти АКБ→підключити БЖ→ввімкнути ноут→зайти в диспечер пристроїв та видалити там батарею з ACPI-сумісним керуванням→вимкнти ноут→вимкнути БЖ→вставити АКБ→підключити БЖ→ввімкнути ноут (недопомогло).

Ще пишуть, декому допомогла прошивка BIOS-а, але це вже останній крок. В кого які поради будуть?

ОС Windows 8.1

Опубліковано

Zevs_Isver, в мене 0%, і як тільки виймаю БЖ, ноут вимикається!

sirogka, так, стару батарею він заряджає чудово!

mix_forever, ноутбук acer aspire 5755g

Опубліковано

Схоже що таймер спрацював, хитрий виробник ставить у батарею спеціальний таймер який після деякого часу блокує батарею і відсилає повідомлення віндовсу, що батарея несправна.

А скільки тримала останнім часом?

Опубліковано

Спробуй зайти у безпечному режимі і :

відключити БЖ→вимкнути ноут→виняти АКБ→підключити БЖ→ввімкнути ноут→зайти в диспечер пристроїв та видалити там батарею з ACPI-сумісним керуванням→вимкнти ноут→вимкнути БЖ→вставити АКБ→підключити БЖ→ввімкнути ноут (недопомогло).
Опубліковано

А якщо батарею зарядити на іншому ноуті, а потім поставити на цей, трохи розрядити і попробувати знову зарядити?

Гадати можна довго. Для більш предметної розмови вкажіть, будь ласка, модель ноутбука, маркування старої акумуляторної батареї, маркування нової батареї. Вони точно однакові/сумісні?

Бувають випадки, коли АКБ на вигляд, за розмірами і підключенням однакові, але мають різні параметри й маркування.

Опубліковано

Саня,отут в точку. я й сам про це думав, батареї однаковісінькі, але маркування відрізняються останніми двома цифрами, напевно в тому і проблема.

Опубліковано

ще добавлю, ноутбук у мене Acer Aspire 5755G, у мого друга також Acer Aspire, але якоїсть старішої моделі, точно не знаю. Батареї в нас однакові, але такий ньюанс, якщо мою батарею вставити в його ноут то все чудово працює, без жодних лагів, в мене же ж, блимає лампочка батареї, не заряжає.

Опубліковано

Acer вічний геморой,як такий "Галімий шарпотреп" продають і купують в Україні.

Рахуючи що україна країна третього світу то те, що в нас ширпотреб це норма. якщо у Вас вистачає грошей купити соньку або макбук то ми за вас раді, але я радувався своїм 5315 до поки не віддав дівчині (ноуту 5 років. все працює).

ТС перепакуй існуючу батарею на прайняк.

Я колись в своюму міняв батарею то все без проблем працює мож десь батареяки не підходить для вашої моделі.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...