Перейти до змісту

Флейм на тему зарплат у луцьку.

Misto3G

Рекомендовані повідомлення

Добрий день всім!

Наш магазин займається продажем послуг 3G Інтернету від компаній Інтертелеком, Піплнет, Укртелеком та супутного обладнання.

Заробітна плата від 1500 грн. Постійної зміни кадрів (конвеєра) немає. Тому сачкунів і халявщиків прошу не дзвонити.

В магазин "Місто 3G" потрібен продавець-консультант, хлопець, віком 18-30 років

Вимоги:

- чесність !!!

- пунктуальність!!!

- працелюбність!!!

- без шкідливих звичок!!!!

- людяність

- освіта середня-спеціальна або вища

- володіння комп'ютером в досконалості ( досвід в перестановці програм, системи Windows, драйверів та ін.)

- знання англійської на базовому рівні ( вміти розібратись в тексті з перекладачем )

- комунікабельність

- вміння вести чіткий, спокійний та впевнений діалог з клієнтом

тел. 29-97-01, 205-205, email: admin$misto3g.com

вул. Єршова 11, торг. центр "Глобус"

Робота на повний робочий день. ГРАФІК: ПН-ПТ з 10.00 до 19.00, СБ з 10.00 до 17.00, НД - вихідний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь

без шкідливих звичок!!!!

ГРАФІК: ПН-ПТ з 10.00 до 19.00, СБ з 10.00 до 17.00, НД - вихідний

продавець-консультант, хлопець, віком 18-30 років

вбило :0159:

за 1500 фіг покуриш і бухнеш :0157: про утримання близьких людей промовчу

а адекватні на таку зарплату при таких умовах і не ідуть - тому текучка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без шкідливих звичок!!!!

ГРАФІК: ПН-ПТ з 10.00 до 19.00, СБ з 10.00 до 17.00, НД - вихідний

продавець-консультант, хлопець, віком 18-30 років

вбило :0159:

за 1500 фіг покуриш і бухнеш :0157: про утримання близьких людей промовчу

а адекватні на таку зарплату при таких умовах і не ідуть - тому текучка

westboiuu ну ти мочиш :0121: :0121: :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1500грн\200год=7,5грн\год, менше одного бакса за годину праці.

дійсно гідний оклад для порядного, охайного, без шз, комунікабельного, з-пк-на-ти, англомовного спеціаліста...;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому б ні? Я в сьогоднішніх своїх умовах залюбки б пішов на цю посаду працювати. І вимогам я відповідаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, вам дати посилання на слово "від" у тлумачному словнику чи ви самі зрозумієте, що фігню пишете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, вам дати посилання на слово "від" у тлумачному словнику чи ви самі зрозумієте, що фігню пишете?

Ну припустимо набіжить ще десь плюс 500-600 грн до цих "від 1500", ну хіба що для студента нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так слово від ми знаєм :0152: працюєм працюєм - потім питаємо коли буде до :0021: а тут :bayan1:

тількі покі дойдеш до до то :0006:

пс працюю на одній фірмі на протязі 12 років

босси зрозуміли іхня стабільність і моі приципи (погані звичкі ) сумістні :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажете, де студентам дві тисячі платять за красиві очі? Знайомому дуже робота потрібна, направлю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1500грн\200год=7,5грн\год, менше одного бакса за годину праці.

дійсно гідний оклад для порядного, охайного, без шз, комунікабельного, з-пк-на-ти, англомовного спеціаліста... ;)

Читаємо уважно!!!

- знання англійської на базовому рівні ( вміти розібратись в тексті з перекладачем )

Відколи на такому рівні спеціаліст вважається англомовним?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

P.S Приходив на співбесіду, ( по попередній домовленості) людини відповідальної за це не було на місці, продавець обіцяв уточнити та передзвонити на мій номер, ясна річ ніхто не пеердзвонив

Misto3G, Ви вважаєте, молода людина з характеристиками, які Ви описали, заслуговує на таке від Вас та Вашого персоналу ставлення? І ще, що це - це така мотивація щоб до Вас ще раз приходили на уклін, чи як? Роз"ясніть, будь-ласка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

не ведіться це вкрай гнила контора!!!

А чи не можна більш детальніше?

раныше на цьому форумы було декілька тем про набір пра-ів на цю контору,але ці теми активно затирались самим подавачем, там текучка і намахалово з з/п одним словом та й 1500грн. з таким графіком,ну це ж брєд, з таким граф.оплата праці має бути хочаб на рівні 3000 для початку,і то це мінімум.

не ведіться це вкрай гнила контора!!!

Це стосується лише працівників, чи й клієнтів дурять? :)

не відомо,знайомий працював даавно,ще рік тому,казав ..опа повна,клієнтуру намахують теж, клієнти злі приходять зі скандалами ,то тарифи не ті,то підключення нікудишнє,то бабоси невідомо куди діваються після поповнення,одним словом диллери інтертелекому,нарах туди влаштов. знайомий не радить,купа обовязків та психічних клієнтів,та й графік 10-19 + субота,дурдом та й годі і все це за той мізер в 1500грн.брєд сумашедшого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я мав нагоду бути клієнтом вищезгаданого магазину.

Мої враження протилежні від того що пише reaktor88.

Підключили, до ІнтертелеГому, прошили як фай-фай роутери так і планшети.

Допомагали розібратись з одним проблемним тілом, яке я собі купив, але тіло до 3g підключити не міг. :(

На рахунок ЗП, не знаю як у цьому сегменті ринку.

Але 3 тисячки в Луцьку, це висока зп. цифра 4-5 в принципі досяжна тільки спеціалістам досить великого рангу. Ну або законало :)

І на рахунок, вимог.

Тут ніяких спеціальних знань нема.

- володіння комп'ютером в досконалості ( досвід в перестановці програм, системи Windows, драйверів та ін.)

+ графік

Якраз на 1500 грн.

Інші описані вимоги, мають бути притаманними усім людям :)

До того ж впевнений що розумна людина, заробить набагато більше ніж 1500

А якщо ні, то така їй ціна.

Усе написане моє ІМХО і на істину не претендує. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав нагоду бути клієнтом вищезгаданого магазину.

Мої враження протилежні від того що пише reaktor88.

Підключили, до ІнтертелеГому, прошили як фай-фай роутери так і планшети.

Допомагали розібратись з одним проблемним тілом, яке я собі купив, але тіло до 3g підключити не міг. :(

На рахунок ЗП, не знаю як у цьому сегменті ринку.

Але 3 тисячки в Луцьку, це висока зп. цифра 4-5 в принципі досяжна тільки спеціалістам досить великого рангу. Ну або законало :)

І на рахунок, вимог.

Тут ніяких спеціальних знань нема.

+ графік

Якраз на 1500 грн.

Інші описані вимоги, мають бути притаманними усім людям :)

До того ж впевнений що розумна людина, заробить набагато більше ніж 1500

А якщо ні, то така їй ціна.

Усе написане моє ІМХО і на істину не претендує. :)

нє,ну якщо ви вважаєте з/п 1500 за 9 годинний робочий день та щей 7год.в суботу,то в мене просто коменти відсутні :0152:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

нє,ну якщо ви вважаєте з/п 1500 за 9 годинний робочий день та щей 7год.в суботу,то в мене просто коменти відсутні :0152:

Ну.. Субота, якщо робота окрім 1500 приносити не буде, це можливо й перебор.

Але хотілось би поцікавитись який у вас графік роботи і на яку зп.

Це саме хочу запитати у Міро.

Переглядаючи пропоновані вакансії по луцьку, я усюди бачу суми 1500-2500

Більше хіба зварювальники.

Але це не в магазині сидіти і важче миші нічого не піднімати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну.. Субота, якщо робота окрім 1500 приносити не буде, це можливо й перебор.

Але хотілось би поцікавитись який у вас графік роботи і на яку зп.

Це саме хочу запитати у Міро.

Переглядаючи пропоновані вакансії по луцьку, я усюди бачу суми 1500-2500

Більше хіба зварювальники.

Але це не в магазині сидіти і важче миші нічого не піднімати :)

Виявляється в нас ще є люди, які готові працювати за 1500 грн.=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є люди які готові працювати і за 1200, як то кажуть "довели". І для порівняння -

Стипендія в Швеції вдвічі вища, ніж зарплата українців

http://gazeta.ua/art...rajinciv/441603 І так я вважаю що треба рівнятись на кращий а не на гірших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я згоден з kmd.

Сидіти в кабінеті і у відсутності клієнтів розкладати маджонг чи топтати клаву на форумах. Саме то.

Якщо ж 1500+1-3-5-% від проданих послуг - то це цікавіше.

Щодо суботи - явний перебор.

Для довідки, держслужбовці усі на мінімалці + копійчані "бонуси" у вигляді вислуги років. А це 1200-1300 грн на руки.

І працюють люди, і нічого.

Тут балуваних багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, ви якось закінчуйте мінусувати людей, незгідних із вашою точкою зору! Кожна думка має право на існування, ні? Якщо це не мат, звичайно.

Те, що наш народ "довели" - це навіть не обговорюється. Вистачає брехні із ТВ, газет та Інету. Набридло підбирати крихти за власть (і іже з ними) імущими. Політика - брудна справа, це всім відомо, тільки чому у нашій країні це давно прийняло масштаб стихійного лиха? чому при цьому страждає народ? Затримують виплати допомоги за дитиною, відомі письменники відмовляються від лжегрантів Януковича

За словами (молодої української письменниці Олени Герасим’юк ), їй спочатку не давали відповіді щодо суми гонорару, проте потім сказали, що гонорар дівчині “виплатять” у вигляді її ж власних книг. Посилання.
. Давайте хоч на борді будемо терплячішими один до одного! :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Miro - ти так і не сказав, який у тебе графік і зп? Ну і Реактор. :)

Ну щоб було зрозуміло, чому ви обурені тим що роботодавець пропонує 1500 за роботу у свому магазині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є люди які готові працювати і за 1200, як то кажуть "довели". І для порівняння -

Стипендія в Швеції вдвічі вища, ніж зарплата українців

http://gazeta.ua/art...rajinciv/441603 І так я вважаю що треба рівнятись на кращий а не на гірших.

Вчинки промовляють краще за слова.

Якщо вважаєш- зроби фірму, хоча б стань підприємцем і плати зарплату у 3 000, або 4 000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зарплата трішки більше 2100. Графік по двох точках плаваючий.

Тепер озвуч ти цифри. І поясни, чого переходиш на особистості, коли у нашій країні півтори тисячі - це вважається НОРМАЛЬНОЮ зарплатою. Так що будь ласкавий, просвіти нас по цих двох пунктах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Зарплата трішки більше 2100. Графік по двох точках плаваючий.

Тепер озвуч ти цифри. І поясни, чого переходиш на особистості, коли у нашій країні півтори тисячі - це вважається НОРМАЛЬНОЮ зарплатою. Так що будь ласкавий, просвіти нас по цих двох пунктах.

Ну от, усе ясно. :)

За таку роботу як у мене. З обов'язковим графіком 8:30-17:30

У вихідні з чергуваннями, ну щоб не далеко від інтернету був. :)

Пропонують 3,500. На такі суми можуть розраховувати тільки ті, хто вміє працювати. І буде вирішувати поставлені задачі, а не прийшов навчатись.

Я думаю усім ясно яка відповідальність лежить на адміністраторові оператора і який рівень знань потрібен? :)

Це не особистості.

Я просто хотів взнати, яке моральне право мають люди вказувати роботодавцю скільки і кому вони повинні платити.

"Зарплата трішки більше 2100" не дає ніякого аргументованого права на це.

P.S. Я також вважаю оплату праці в країні заниженою.

Але такий ринок праці.

Для того щоб мати більше, треба дупу ой як рвати. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти помиляєшся. Тільки тому, що я працюю на дві повні ставки (на трьох різних точках), тільки тому, повторюю, саме я маю повне право знати, що таке чергування і у що воно виливається. Сьогодні по тривозі підняв всім відомого інженера (імені не будемо називати), в половині першого. Собача робота, і саме ті, які її виконують, можуть знати, що таке копійка, і як вона дістається.

І хоч у нас різні рівні чергування, так само як і зарплати, в порівнянні із заробітними платами Росії чи Європи ми в глибокій ж..пі, з чим я вас і вітаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Miro, тут ти справді не правий. Навіть не сперечайся. Ринок праці штука дуже капризна. А щодо ЗП, то це взагалі окрема тема.

Тут он на днях Клімчук сказав, що лікарі мають по 7 000 грн. (Звідки він взяв таке?????) А коли Аверс пройшовся по лікарнях-поліклініках, то очі у всіх були як кавові блюдця!

Середня ЗП лікаря, зі стажем, вислугою, чергуваннями, операціями і тому подібними приємностями десь порядку 1500-2000 грн. (Потолок).

Так же і ЗП вчителя (десь ДО 2300).

А для 3000+ знання і не тільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...