Перейти до змісту

Проблема з браузерами

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

суть проблеми: встановлена опера і хром, та ні один не запускається, не видаляється і не встановлюється.

так розумію що це робота віруса, але пару антивірусів нічого не знайшли, ніяких нововстановлених програм я не знайшов...

при цьому почав глючити скайп...

може хто стикався?

Опубліковано

Як щодо Хітман Про.. ? http://www.surfright.nl/en ІМХО кращий альтернативний хмарний АВ

А цим користують після вірусів http://fixaftervirus.com/

Ну і більше би деталей ..як то не запускається? Повідомлення, помилки, і так далі - скріни диспетчера задач

Опубліковано

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.З папки браузера теж саме.В процесах навіть не з'являється.Деінсталяція не реагує.EXE файл інсталятораопери розпаковується і не запускається,хрому - не реагує взагалі.

Опубліковано

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.З папки браузера теж саме.В процесах навіть не з'являється.Деінсталяція не реагує.EXE файл інсталятораопери розпаковується і не запускається,хрому - не реагує взагалі.

вірус скоріш-було таке,"востановление системи" помогло.

Опубліковано

Слухай, а до точки відновлення відкотитися не пробував (якщо дана опція включена, звісно)?

Відключена.. я хз хто там взагалі ставив віндовси.7 х64 поставили на 2гб памяті і атом525.

Опубліковано

так так отримали вони його саме через скайп.

правда я не зрозумів як можна було отримати відразу букет вірусів... парочку я почистив..досить таких неприємних..

Опубліковано

так так отримали вони його саме через скайп.

правда я не зрозумів як можна було отримати відразу букет вірусів... парочку я почистив..досить таких неприємних..

Там приходить повідомлення від того хто у списку контактів,а вони навіть і не в курсі що щось писали тобі.

Опубліковано

Знести вінду і встановити заново звісно самий ліпший варіант...

я не розповсюджую піратський софт. це злочин! :_07:

Опубліковано

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.

Я так розумію, що відсутня прив'язка до rundll32. ТОбто система не знає що робити з запускними файлами.

Або ж у реєстрах заборона на виконання файлів.

Я б після такого точно переставив вінду. Бо зачасту пошук істини - це трата часу і нервів. (Хоча пздц як хочеться взнати ЧОМУ?) :)

Опубліковано

клікаю на ярлик- ніякої видимої реакції взагалі.

Я так розумію, що відсутня прив'язка до rundll32. ТОбто система не знає що робити з запускними файлами.

Або ж у реєстрах заборона на виконання файлів.

Я б після такого точно переставив вінду. Бо зачасту пошук істини - це трата часу і нервів. (Хоча пздц як хочеться взнати ЧОМУ?) :)

Мене попросили допомогти. Взагалі на таке б і час не витрачав) На машині сидить бухгалтер..там куча всього за що після перевстановленння вінди мене приб"ють)

Опубліковано

тоді лише руцями спробувати почистити.

p.s. Бухгалтер, як прибиральниця - 2 самих страшних віруса в офісі :)

Нехай не ображаються бухгалтери - але в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...

Опубліковано

Нехай не ображаються бухгалтери - але в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...

Женя постав usb disk security: Статус программы Бесплатная

та Drweb чи Nod: Статус программы Платная

і про проблеми забудеш

Опубліковано

Женя постав usb disk security: Статус программы Бесплатная та Drweb чи Nod: Статус программы Платная і про проблеми забудеш

все це є :) (без Веб-а).

Це вони так, перестрахуватися.

Опубліковано

спробуй ще таке - Malwarebytes Anti-Malware ( я, колись, брав тут - http://www.softporta...ti-malware.html )

Мені помогло...

(редактую: Не мені, особисто, помогло, а тій "машині", де були проблеми... ;) )

Опубліковано

в мене на роботі після візиту в податкову і казначейства -перша "інстанція" - мій кабінет. Перевірити флешки. Зачасту там такий звіринець приносять...

Це вони так, перестрахуватися.

Уявив:

— Батюшко Одмін, благословіть увійти? — бухгалтерка несміливо стоїть у порозі.

— Благословляю, чисел отроковице і балансів дщєрь... Що в тебе?

— Принесла Вам флешку на сповідь і на молитву "за здравіє"...

Одмін вдягає спеціальні протичумні рукавиці, бере акуратно флешку, несе її до Благодатного USB-хаба. Прошепотівши над флешкою коротку молитву, встромлює її в Сповідальний Порт.

Затрубив голосно Архангел Нод і вступив у бій з нечистю Люциферовою, яка розплодилася у філіалах Пекла - Луцькій ОДПІ і УДК у Волинській області, та флешку неповинну заразила. І переміг Архангел Нод всю нечисть, висповідав флешку та дух і тіло її од чуми диявольської.

— Благословенна будь твоя флешка на многії цикли перезапису! — каже Одмін бухгалтерці. — Но ще мусить очиститися форматом святим низькорівневим. Тож за годину зайди, віддам тобі її чисту і непорочну, як діву Марію...

— Батюшко Одмін, але ж там звіти квартальні... а як вона буде чиста — то пропадуть звіти, в поті тяжкім зроблені...

Насупився Одмін:

— Я тут теж в поті чола і інших частєй тіла грішного працюю. І вже 31 жовтня на дворі. А мені на карточку ще й аванс за цей місяць не капнув. Буде аванс і зарплата до кінця дня — будуть звіти цілі й нетронуті. А поки що — амінь і йди геть з очей моїх!

Опубліковано

Уявив:

Уявив. Ну, це приблизно так і робиться. :)

От тільки флешку непорочно чисту можуть і з ОДПІ та УДК принести. Бо нечисть Люциферова, робить файли звіту квартального невидимими для очей простих смертних.

Опубліковано

От тільки флешку непорочно чисту можуть і з ОДПІ та УДК принести. Бо нечисть Люциферова, робить файли звіту квартального невидимими для очей простих смертних.

і з пенсійного також)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...