Перейти до змісту

Заміна штатної магнітоли Opel Vectra C

DMK

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Скажіть, є в нас в Луцьку такі люди, які мали справу з штатною магнітолою в Opel Vectra C ? Планую замінити магнітолу на більш функціональну. При цьому - потрібно зберегти максимум фунціональності. (Settings, Board Computer, штатний дисплей, мультируль).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж парився,щоб грало з флешки іт.д.перебрав купу варіантів.Питання вирішив оцією приблудою: http://yatour.com.ua/

Комп,навігація,підрульове-все що було гарно працює.Вставив флешку на 16гіг і вуаля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть, є в нас в Луцьку такі люди, які мали справу з штатною магнітолою в Opel Vectra C ? Планую замінити магнітолу на більш функціональну. При цьому - потрібно зберегти максимум фунціональності. (Settings, Board Computer, штатний дисплей, мультируль).

Думаю, що знайти таких людей на луцькій дошці практично нереально, враховуючи популяцію моделі на наших дорогах. Впевнений, в Опель-клубах (укр, рос) дадуть відповіді на всі запитання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж парився,щоб грало з флешки іт.д.перебрав купу варіантів.Питання вирішив оцією приблудою: http://yatour.com.ua/

Комп,навігація,підрульове-все що було гарно працює.Вставив флешку на 16гіг і вуаля.

Тобто, це підключається до штатної магнітоли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть в тому, що у мене немає такого в магнітолі. Чейнджер не підключається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звернись до Романюків в автосервісі там де консульство польське думаю там допоможуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звернись до Романюків в автосервісі там де консульство польське думаю там допоможуть

Де саме там?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як у тебе магнітола називаэться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу там є вхід для ченджера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з опелями не так все просто. Колись цікавився схожою штукою але так і не знайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А к CD30 MP3 можно подключить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся проблема в тому, що тут CAN шина.

Terrable, навіть не муч себе , CD30 гу*но ше те) Я зараз продаю CD70 Navi + випаяні лінійні виходи + рамка + СІД

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CD30 гу*но ше те)

Ну не скажи, у меня к ней подключено 2 динамика в дверях, и 2 динамика в зеркалах, типа ВЧ, акустика обалденная просто с завода. Диски с МП3 читает даже с переменным битрейтом и до 320кбс, хотя по инструкции 256 потолок. Сидишкой доволен, но хотелось бы флешку вставлять, поэтому и спросил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CD30 гу*но ше те)

Ну не скажи, у меня к ней подключено 2 динамика в дверях, и 2 динамика в зеркалах, типа ВЧ, акустика обалденная просто с завода. Диски с МП3 читает даже с переменным битрейтом и до 320кбс, хотя по инструкции 256 потолок. Сидишкой доволен, но хотелось бы флешку вставлять, поэтому и спросил.

Ну это надо слушать) Я тоже был доволен, как только купил авто) Но как услышал звучание CD70 Navi - поменял свое мнение. У меня есть AUX вход. Подключаю телефон, любой mp3 плеер и вуаля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...