Перейти до змісту

Toyota отзовет почти миллион автомобилей из-за пауков


Quiet

Рекомендовані повідомлення

Компания Toyota сегодня просто жжот напалмом. Она уже давно заработала репутацию производителя самых некачественных автомобилей (после АвтоВАЗа), поскольку регулярно отзывает на ремонт по несколько сотен тысяч своих машин, но сегодня она переплюнула саму себя.

spider-in-car-550x352.jpg

Итак, Toyota попросит владельцев моделей Camry, Venza и Avalon, произведенных с 2012 и 2013 годах, привезти свои модели на ремонт системы подушек безопасности. Причина – в пауках. Нет, Toyota не сошла с ума и не заболела арахнофобией, все намного интереснее – во всех 870 000 машин, подлежащих ремонту, возможно самопроизвольное срабатывание подушек безопасности в руле из-за того, что пауки очень часто плетут в машинах свои паутины.

Естественно, паутины они плетут не в рулях, а в системе кондиционирования, и очень часто они забивают водосток, из-за чего вода начинает капать прямо на модуль управления подушками. А теперь представьте ситуацию – вы спокойно передвигаетесь на своей Camry, и тут вам в лицо выстреливает подушка без видимых на то причин. При этом машина теряет управление, резко возрастает риск аварии. А все из-за маленькой ползучей твари. Отсюда вывод – не все насекомые одинаково полезны. Но суть не в этом, а в том, что Toyota опять проштрафилась и снова бросила тень на свое имя.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Она уже давно заработала репутацию производителя самых некачественных автомобилей (после АвтоВАЗа), поскольку регулярно отзывает на ремонт по несколько сотен тысяч своих машин

Я не погоджусь. По-перше, факт відкликів своїх авто говорить про серйозне ставлення до свої клієнтів. Таку практику ведуть провідні світові бренди (BMW, Harley-Davidson та ін.). А по друге, Toyota - найбільша автомобільна компанія в світі, а Toyota Corolla занесена в книгу рекордів Гіннеса, як модель, яка найбільше продана в світі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи на TOYOTA не їздив, але вважаю, що це позитивний момент. Складова частина такої собі "роботи над помилками". Ну хто міг подумати, що шкідники в системах авто можуть призвести до таких несправностей. Може таких інцидентів було всього два, але це вже стало приводом для безкоштовної модернізації твого улюбленого авто.

Виробник піклується про життя і здоровя своїх клієнтів.

А можливо, просто дешевше замінити блок управління подушками безпеки, ніж програти 1-2 суди з компенсацією в пару млн $. потерпілим від таких от казусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ти переплутав із Мерседесом,в останній час німецький автопром робить автомобілі з дефектами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но суть не в этом, а в том, что Toyota опять проштрафилась и снова бросила тень на свое имя.

Чи то тролінг, чи то агресивні маркетингові війни авторів такої інтерпретації. Але Тойота ж не винувата що в машину залізуть павуки, і те що вона убезпечує від можливих наслідкув це скоріше плюс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поржав. Хомячки кушають маркетинг...

Це не ставлення до клієнта, це затикання явних прорахунків компанії. Бо через суд буде дуже дорого :)

Чомусь високотехнологічні автомарки, не дозволяють собі такі прорахунки навіть на інженерній дошці, а от тойота хороша, бо вона може дозволити Собі поставити Ваше життя за Ваші ж гроші під ризик...

Ті хто взагалі не відкликає, просто клав на водіїв, і зазвичай виговляє "тазікі" в Європі/США/Азії, не важливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не мав на увазі не Вази, а інший низькотехнологічний автопром, який в Україні ну дуже популярний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...