Перейти до змісту

Під Луцьком з'явився Hollywood

Kompolom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знак розташований на узбіччі дороги

Луцьк-Львів, біля мосту через річку

Чорногузку. Це, каже він, якраз середина

Гіркої Полонки. Встановлювали літери

так, аби їх було видно з дороги.

Фото + деталі за посиланням:

1) www.volynpost.com/news/21725-pid-luckom-inoplanetiany-vstanovyly-znak-hollywood-foto

2) http://ua.comments.ua/life/212571-u-volinskomu-seli-zvgyavivsya-sviy.html

Як вам така ідея? як на мене то просто немає чим зайнятися....:)

Опубліковано

Вийшло непогано. Назву Гірка полонка далі луцького району ніхто не знає, а так можливо і по центральних мас-медіа слава про село розійдеться.

Опубліковано

куйня ні ума ні фантазії... тупо...

наш народ я бачу нічого придумати не може свого, тільки передирати вміють, думаю раз вже така сталась ідея, і є купа досок і так далі, руки чешуться щось "едаке" придумати, то могли б щось цікавіше реалізувати...

Опубліковано

то могли б щось цікавіше реалізувати...

Приклад покажи, а не бла-бла-тополя...

HOLLYWOOD по-нашому

Там на фото вже дівахи роздягаються!:)
Опубліковано

yura2281, а краще було б прибрати там, а пыд знаком ще більше бухатимуть і т.д.

Ні, краще розказати, що треба комусь зробити.

Опубліковано

Та нормально є. Захотілось - зробили. Нікому це на шкоду точно не пішло :)

Потім легендами обросте :) Вже он про іншопланетян говорять

Опубліковано

цікаво як справа з правомірності встановлення цієї конструкції, якщо вітер здує і когось придавить хто буде відповідати за це все?

Опубліковано

Справді, кріплення виглядають не дуже надійними. От тільки туди швидше добереться 40о, аніж шквальний вітер.

MACCEN, готовий фізично допомогти Вам реалізувати "щось цікавіше".

Опубліковано

цікаво як справа з правомірності встановлення цієї конструкції, якщо вітер здує і когось придавить хто буде відповідати за це все?

чувак, в тебе в голові або гречка, або пісок - дуже ти вже схожий на наших чиновників.

Опубліковано

якщо притримуватися такої точки зору, тоді нічого не можна робити чи майструвати - ні лавочки в дворі, ні дерево посадити, з них теж можна впасти, вони можуть когось придавити. Хлопці взялися і зробили досить пристойної якості таку собі композицію, мені особисто сподобалося, респект їм. Воже вони стануть прикладом для когось з місцевих підлітків.

Опубліковано

Типове бюрократичне мислення Схоже MACCEN "дозрів" до державної служби :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...